Armani Sì Passione – o poveste unică & note de pasiune

Știți deja obsesia mea pentru parfumuri, mai ales pentru cele de la Giorgio Armani. Despre acest brand am mai scris și în trecut, punctând faptul că aromele sale nu plac tuturor. Trebuie să ai o experiență, un amalgam de trăiri contradictorii și un moment de redescoperire. În contextul lor există un DA hotărât, ori un NU răspicat. Nu există cale de mijloc.
Povestea mea cu Armani Sì Passione a început frivol, timid, neașteptat. Eram în Promenada Mall și trecusem pe la Notino să ridic o comandă pe care o plasasem. Și am remarcat sticluța roșie, intensă ca pasiunea, cu detaliile minuțioase ale scrisului elegant aurit. Apoi am pătruns aroma, care încă de la început s-a dovedit a fi cuceritoare. Am mers mai departe, însă mintea mi-a rămas acolo.

Două- trei săptămâni mai târziu mă aflam în duty-free-ul din Atena, așteptând să vin acasă. Și cum mă plimbam eu printre arome, l-am remarcat din nou. Am avut același sentiment, ca și cum vezi din nou pe cineva drag, dar totodată ai și fluturi în stomac. Mi-am amintit după că la Notino pot să personalizez acest parfum, mai precis să-l gravez, pentru a fi unic și să mă reprezinte. Așa că, imediat cum am ajuns acasă primul lucru a fost să dau comanda.
Bineînțeles, am ales să gravez un aspect semnificativ din viața mea, și anume blogul. Pentru că acesta reprezintă una dintre cele mai de preț pasiuni ale mele, pentru care am spus  de nenumărate ori. Am așteptat cu nerăbdare să ajungă parfumul și să mă bucur atât de sticluța unică & deosebită, cât și de aroma prețioasă.

Compoziția parfumului
Parfumul debutează cu note de nectar din coacăze negre și de pere efervescente. Rafinata îmbinare dintre vanilia caldă, florile delicate de trandafiri și inedita floare de heliotrop alcătuiesc o simfonie senzuală de flori și fructe, care întruchipează contrastul dintre forța și sensibilitatea feminine. Inima parfumului aparține tonurilor lemnoase de cedru și de Orcanox™, care îi conferă compoziției caracter și maturitate.

P.S: până pe 8 Septembrie puteți profita de oferta Notino, în care beneficiați de 20% reducere la 4 categorii de produse: parfumuri, îngrijirea tenului și a corpului, îngrijirea părului sau make-up, toate acestea dacă inserați și codul promoției: newro20 la finalul cumpărăturilor. În oferta curentă intră și parfumul acesta minunat 🙂
Tu ai încercat acest parfum? Ce povești fascinante te leagă de produsele olfactive? 🙂
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

22 de gânduri despre “Armani Sì Passione – o poveste unică & note de pasiune

  1. Am tot vazut acest parfum la multe persoane, dupa articolul asta sunt si mai curioasa:)) Eu asociez foarte mult parfumurile cu persoane sau chiar cu momente. Mi-am propus sa imi achizitionez cate un parfum nou la momente importante

  2. Este un parfum senzual, tare fain. Am avut oportunitatea sa prins lansarea primului Si. Nu l-am mai avut de atunci, este timpul sa-l încerc pe acesta.
    Mulțumesc!

  3. Îl văzusem în magazine, l-am testat pe un aplicator, dar am găsit altele care mi-au plăcut mai mult ( Dolce & Gabbana – The only one e unul dintre ele)

  4. Cei de la Notino sunt asa inventivi. Ce fain ca ti-ai gravat numele blogului pe sticluta. Mi se pare o idee asa frumoasa chiar si pentru un cadou. 😍😍

Lasă un răspuns