Lavender in my hair – Maria Nila Colour Refresh Review

Mereu m-am întrebat în sinea mea cum mi-ar sta cu o nuanță mai neobișnuită în păr. Visam la culorile pastelate, chiar și la cele metalice, tânjind chiar și după cele mai vibrante, mai focoase. Îmi alungam ideea însă cu gândul la faptul că majoritatea produselor destinate colorării părului au efecte negative, pe care le voi regreta câteva zile mai târziu, poate chiar și luni după. Așa că pentru o bună perioadă de timp am oscilat între acele nuanțe banale, previzibile, monotone.
La mijlocul verii, când simțeam nevoia de o schimbare, am descoperit produsele brandului Maria Nila, care sunt fabricate în Suedia, nu sunt testate pe animale, nu conțin nici parabeni sau sulfați, fiind 100% vegane. Descrierea suna bine, iar pe internet citisem deja review-urile din afară și multă lume lăuda produsele lor. Așa că mi-am zis să le încerc și eu, pe părul meu. Și dacă tot mă hotărâsem, am optat pentru o cremă nuanțatoare, de culoarea lavandei, cu o aromă fructată.

Este vorba despre masca nuanțatoare Lavender (9.22), pe care o găsiți și AICI la Profi Hair Shop. La lungimea părului meu bineînțeles că nu a ajuns doar un singur flacon, mai ales că eu îmi doream o nuanță intensă, așa că am folosit 2 recipiente, pe al doilea doar pe jumătate. Sinceră să fiu, la început am fost sceptică privind modul în care va ieși nuanța, mai exact faptul că nu va fi uniformă, pentru că eu aveam balayage, iar părul meu era decolorat pe porțiuni, deci neuniform. Însă nu am stat prea mult pe gânduri.
Aceasta a fost prima dată când m-am colorat acasă, mai ales cu o nuanță atât de… neclasică! Practic ce am făcut a fost să mă spăl pe cap ca în mod obișnuit, iar după ce mi-am uscat părul cu prosopul am aplicat această mască pe păr, lăsând-o să acționeze timp de 30 de minute, după care am clătit. Ce mi-a plăcut foarte mult a fost faptul că acest produs a acționat precum o mască reparatoare asupra părului, acesta arătând foarte bine și sănătos după colorare, astfel că nuanța era bestială.

Rezultatul mi-a plăcut enorm și chiar am zis că mă voi face mov permanent. Chiar arăta bine și culmea, îi plăcea și mamei mele, care în mod obișnuit nu este de acord cu schimbările de acest gen :)) Deci pot spune că acest produs a trecut testul!
La prima spălare recunosc… Mi-a fost iarăși frică! Văzusem pe internet că produsele de acest gen se înlătură destul de dificil din păr, lăsând pete verzui sau albastre, care nu pot fi scoase, iar singura metodă este cea de a tunde părul. După prima spălare nuanța de lavandă s-a dus în proporție de 50%, în păr rămânând reflexii violet. Totuși, părul arăta nespus de bine! Era la fel de fin și era sănătos. La a2-a spălare s-a dus  cam 25%, iar la a 3-a deja revenisem la balayage-ul meu de înainte. Și fără ca acesta să fie pătat, fapt ce chiar m-a impresionat. Pe alocuri erau mici reflexii verzui, însă au dispărut la următoarea spălare.

Ce am observat este faptul că nuanța aceasta persistă mai mult dacă folosiți șamponul & balsamul violet, destinat părului gri. Eu l-am folosit abia de la a3-a splălare și practic asta a fost o mică eroare. dacă le-aș fi folosit de la început, poate că nuanța ar fi rezistat mai mult. După ce am folosit acest produs sunt foarte convinsă să încerc mai multe culori, iar faptul că părul nu este afectat deloc în mod negativ este de fapt cel mai mare plus. Produsele brandului Maria Nila chiar sunt foarte, foarte bune și merită încercate. Pe mine una m-au cucerit de la prima utilizare 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Lavender in my hair – Maria Nila Colour Refresh Review

  1. Arata bine si ti se potriveste!
    Eu imi doresc de… o viata un gri, dar nu cu o decolorare care sa-mi termine si parul.
    Am insa niste vesti ca in curand va aparea ceva nou pe piata din Romania si voi fi prima care il va testa 🙂

  2. Îți sta foarte bine! Și eu mi-am făcut câteva șuvițe roz la salon care s-au dus după câteva spălări, nu as putea să-ți zic ce produs a folosit coafeza pentru ca nu am întrebat.

  3. Imi place cum arata parul tau si sa stii ca tocmai mi-am dat si eu comanda de un nuantator roz. Si eu imi doresc o schimbare de genul, iar faptul ca am vazut cat de bine se vede la tine, m-a facut sa-mi doresc si mai mult

Lasă un răspuns