Îngrijirea părului deteriorat – Kérastase Résistance Bain Thérapiste

Știm cu toții că există diverși factori care ne afectează zi de zi sănătatea, inclusiv pe cea a părului. Fie că vorbim de poluare, de substanțe chimice sau căldură de orice tip, părul are de suferit, iar acest lucru este foarte vizibil. Un mit pe care îl auzim destul de des se referă la faptul că doar părul decolorat sau/și vopsit este cel deteriorat. Nimic mai fals, pentru că și părul natural se poate degrada. După cum probabil știți deja, părul meu a trecut prin mai multe schimbări, asta în decurs de 5 ani (a.k.a de când am început să mă vopsesc prima dată). Dar chiar și așa, de înainte să mă vopsesc mă confruntam cu vârfurile despicate.
Pentru a face un mic rezumat vis-a-vis de istora părului meu, am trecut de la șaten la blod auriu, blond arămiu, apoi castaniu, urmând ca după să optez pentru balayage, însă de două ori consecutiv. Asta ca mai apoi să folosesc un nuanțator mov, de culoarea lavandei. Aceste aspecte cumva influențează părul pentru că îl fac mai subțire, mai fragil, iar părul blond se cunoaște imediat dacă e deteriorat. Dacă până acum eram absolut disperată după produsele destinate părului vopsit, pentru o perioadă am ales să mă concentrez asupra sănătății sale și astfel am decis că este timpul să încerc lăudatele produse de la Kérastase.

Brandul Kérastase este unul franțuzesc și se înscrie în rândul celor de lux, profesionale. Acesta propune mai multe game, acoperind astfel mai multe necesități ale părului. Astfel, eu mi-am propus să o încerc pe cea care se adresează părului foarte deteriorat, și anume Résistance Bain Thérapiste. Pentru început, am decis să folosesc șamponul și masca din această gamă, urmând ca mai apoi să le achiziționez și pe restul.
Șamponul Kérastase Résistance Bain Thérapiste pentru îngrijirea părului foarte deteriorat este acum la reducere pe Notino, iar dacă sunteți în căutarea unui șampon mai delicat cu scalpul, acesta este o opțiune foarte bună. Toată gama are o aromă specifică, foarte elegantă, care persistă (wow) până la următoarea spălare. Șamponul face destul de multă spumă, curăță blând părul și îl lasă fresh. Cum este un produs dedicat părului deteriorat, bineînțeles că nu conferă volum părului, iar pentru asta trebuie să folosiți un alt produs special în acest sens. Am ales acest șampon pentru a putea observa mai bine efectele întregii game și chiar a fost ideea perfectă.

În ceea ce privește masca de păr, are o consistență cremoasă, nu e deloc grasă, se absoarbe imediat în păr. O aplic pe părul spălat (pe vârfuri și lungime doar), după ce l-am șters cu prosopul, apoi o las să acționeze 5 minute. După îmi clătesc părul și îl las să se usuce natural. De multe ori ne întrebăm: dacă folosesc mască mai e nevoie și de balsam? Iar răspunsul e: balsamul are un efect mai light, pentru părul mai puțin deteriorat, în timp ce masca acționează în profunzime. Deci aplicați ori una, ori alta. Dacă le folosiți pe ambele, le puneți degeaba, încărcând părul fără sens.
Ambele produse îmi plac foarte mult, le-am folosit deja de aproximativ 5 ori și deja văd îmbunătățiri. Părul meu arată mai sănătos și este extrem de moale & fin, de satinul e minciună pe lângă el. Bineînțeles, dacă folosiți produsele din această gamă nu înseamnă că nu trebuie să mai mergeți la tuns pentru a scăpa de vârfurile despicate. Sfatul meu ar fi să mergeți mai întâi pentru vârfuri și abia apoi să folosiți aceste produse.
Și cum mereu vă dau ponturi legate de reduceri, până la data de 11 August 2019 cei de la Notino au reduceri foarte bune la produsele lor bestseller, care se întâmplă să fie chiar și cele de la brandurile premium. Spor la shopping 🙂
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns