Bagajul de călătorie – Tips & Tricks

Cel mai mult și mai mult iubesc să călătoresc. Nu contează unde, ci important este să merg să explorez, să cunosc lucruri noi și astfel să ies din zona de confort. Oriunde ai merge, important este să înțelegi cultura, tradițiile și chiar istora zonei, pentru a putea aprofunda anumite aspecte care se întâmplă. Iar pentru a asimila aceste lucruri, pe lângă răbdare și deschidere îți mai trebuie și timp 🙂

Fie că vorbim despre un city break sau o vacanță mai îndelungată, bagajul de călătorie ne dă mereu bătăi de cap. Nu contează că intenționezi să călătorești solo sau cu cineva, ci modul în care îți organizezi lucrurile, inclusiv bagajul. Știm cu toții că pentru bagajul mare de cală se plătește extra și de multe ori preferăm varianta mai facilă, mai ieftină, cea cu bagajul de mână. În acest articol te voi ajuta să îți iei cu tine lucrurile de care ai nevoie și, mai mult, acestea să nu ocupe prea mult spațiu. Iată ce trebuie să ai în vedere:

Travel set cu sticluțe cosmetice

La mine mereu cel mai mult spațiu îl ocupă cosmeticele sau produsele de îngrijire. Astfel, ca să nu car tot recipientul de șampon, balsam, gel de duș, chiar și demachiant, cremă de zi sau apă micelară, folosesc sticluțele dintr-un astfel de set. Îmi place că aceasta are atât sticluțe (cele verticale, cu dop), cât și pe cele rotunde, toate având dimensiunile ideale. Totodată, căutați și produse special create pentru a fi luate în călătorie, care au dimensiuni mici.

Mostrele nu au fost niciodată mai utile

Sunt mici, nu ocupă mult spațiu și sunt extrem de utile! Și se găsesc o mulțime, de la creme, loțiuni, geluri de duș, la fond de ten. Eu am descoperit recent și o mască pentru zona ochilor, perfectă pentru acele zile când cearcănele îți trădează oboseala, tot sub formă de mostră – și este extrem de utilă. Important este să alegi produsele de care chiar ai nevoie, nu doar de dragul de a le avea. Atenție, să nu uiți de plasturi, dezinfectant și șervețele (umede & uscate). Și încă un pont: știu că îți place enorm noul parfum pe care tocmai ți l-ai cumpărat, însă nu poți risca să spargi flaconul. O variantă inteligentă ar fi o sticluță reîncărcabilă cu atomizér 🙂

Sacii de vidat

Sunt soluția perfectă pentru atunci când vrei să-ți iei mai multe haine și vrei să salvezi și spațiu. Aceștia se găsesc oriunde și sunt extrem de utili. Cei care nu i-au folosit până acum vor avea o adevărată revelație, iar cei care i-au folosit știu despre ce vorbesc.

Gențile practice, pliabile

Iar aici mă refer fie la un rucsac pliabil, care e foarte încăpător, fie la o borsetă mai măricică. Acestea sunt esențiale într-o călătorie, iar eu personal chiar le prefer pe ambele. Este riscant să îți ții banii & actele în spate, tocmai de aceea eu prefer să am în borseta orientată spre față, care e mereu sub supravegherea mea.
Sunt curioasă ce lucruri știați și le respectați deja, dar și care vă vor fi de folos în următoarea călătorie 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Bagajul de călătorie – Tips & Tricks

  1. si eu la fel! am un portofel burdusit cu cosmeticale de marime mica, inclusiv parfum, pe care nu le scot niciodata, inhat portofelul- ma rog, gentuta- si plec!

  2. Fac economie de spațiu la orice mai puțin la genți. Pentru o pasionata ca și mine, ele sunt sfinte, deci reușesc sa iau chiar și cele mai deosebite modele, chiar dacă sunt limitata și de un bagaj de mână.

  3. Mi se pare suepr util acest kit de travel. Folosesc si eu ceva asemanator, insa imi place mai mult cel de la Notino. 😍😍

  4. Și eu am grijă ca atunci când călătoresc să iau cu mine doar strictul necesar (în recipiente cât mai mici, desigur).
    Super articol!

  5. Am și eu un set de sticluțe pentru călători, îmi sunt de mare folos, nu mai sunt nevoită sa ma car cu toate produsele după mine.

Lasă un răspuns