Dreamig of #Hawaii with Seventeen Cosmetics

A mai rămas cineva în București sau toată lumea e plecată la mare, la soare și prin țările calde? Întreb pentru o prietenă 🙂
Vara clar este anotimpul meu, asta din mai multe perspective. În ceea ce privește machiajul însă, am un motiv mult mai solid pentru a purta culori crazy, vibrante, țipătoare, simțindu-mă nemaipomenit. Tot vara brandurile ne surprind cu tot felul de noutăți, care mai de care mai atractive, sugerând că nu poți trăi fără ele. Și dacă tot am ajuns aici și nu am mai făcut o introducere lungă ca de obicei, în acest articol vorbim atât despre brandul Seventeen Cosmetics, cât și despre noile produse din colecția de vară.

5e92758e-d50c-478a-8f32-8a299ed721c8

Cu acest brand am făcut cunoștință acum mult timp, cred că în primii ani de blogging, când urmăream tutorialele de machiaj ale lui Bethany Mota și lăuda mereu fondul de ten de la acest brand, alături de rujuri. Trebuie să recunosc, fondul meu de ten preferat este cel de la Seventeen, Skin Perfect, despre care am mai scris și AICI. Nu voi repeta ce am scris în articol, dar ca idee: este extrem de lejer, are ingrediente super ok, e perfect mai ales pentru tenul uscat și arată impecabil, chiar dacă nu e fixat cu pudră. Și așa am zis tot 🙂
Seventeen Cosmetics propune pentru noua colecție de vară o serie de produse foarte chic, mai ales din perspectiva aspectului. Și haideți să vorbim despre palete, căci cele de farduri sunt 3: Hawaii Girl, Boho Chic și Pastel Dreams. Ei bine, deși toate arată într-un mare fel și nuanțe chiar purtabile (nu doar pentru vară zic eu), cel mai mult și mai mult îmi place cea Hawaii Girl, pe care am și folosit-o deja de câteva ori. Acea nuanță de azur te seduce instant, mai ales că are și câteva irizații strălucitoare. Nuanțele sunt cremoase și vibrante, iar ele pot fi folosite atât pentru un machiaj lejer, de zi, cât și pentru un look mai dramatic, de seară, dacă aplicați eyeliner, gene, etc.

b3742e17-a372-48c7-a7c6-e4912c98e8b19713bc45-5162-41f3-a9f8-16814aea26a7

Am realizat și un look cu această paletă, unul exotic aș spune, care mă duce instant cu gândul la o zi tropicală. Paleta include 6 nuanțe de fard, din care 3 mate și 3 sidefate, iar pe lângă acestea, un blush și un iluminator. Pe lângă ambalajul extrem de simpatic, paleta este cartonată (e un plus pentru că previne spargerea fardurilor în cazul eventualelor șocuri), e și ușoară – a.k.a perfectă pentru a fi luată în călătorii. Totodată, are și o oglindă încorporată, asta în caz că mă vedeți uitându-mă profund către paletă 🙂

3c09460a-12d0-44ac-ae22-c894b5016db22a1444e4-155d-4a92-9e8b-cd5eccf32a65

Paleta este una versatilă, după cum am mai spus, iar nuanțele îți permit să te joci cu look-ul pe care îl creezi. De exemplu, eu am folosit acel albastru pe pleoapa mobilă, pe zona arcadei acel piersiciu- chiar dacă e blush, iar pentru efectul de umbră acel maro mat. Cu această paletă nu mai e nevoie să optezi pentru alte culori, căci dacă știi cum să le combini poți realiza look-uri diverse. Pe lângă intensitatea culorilor, fardurile sunt persistente, iar dacă mai aplici și spray de fixare (dar și primer în prealabil), te vei bucura de machiaj pentru mai mult timp. Pentru buze am optat pentru un ruj cu două capete, tot de la Seventeen, cu sidef, care arată foarte fain.
O altă paletă interesantă este cea Desert Glow. Cred că nu mai are nevoie de introducere, căci în fotografiile de mai jos se vede exact descrierea ei, pe viu:
Aceasta include 2 iluminatoare- unul ivory și unul bronze, alături de un bronzer mat, care poate substitui conturul. Tot la fel, paleta este cartonată, are oglindă, este ușoară. Arată foarte drăguț, iar fardurile au o consistență similară. Vorbind de bronzer, este extrem de pigmentat. Și nu glumesc. Uneori cu acest bronzer poți obține cel mai frumos contur, sau poți să-ți ruinezi întregul look- there is no between. Această paletă poate fi folosită și pentru machiajul ochilor, evident. Trebuie doar să fiți creative și să vă jucați cu nuanțele din ea. În look-ul realizat accentul cade pe efectul creat de iluminator + bronzer, care conferă un glow aparte. Iar acest look este extrem de popular.
Secretul unui machiaj rezistent este de fapt spray-ul de fixare. Am mai vorbit despre acest subiect și chiar vă invit să căutați pe blog. Un produs de acest gen poate avea atât un finish strălucitor, cât și unul mat. Importante sunt ingredientele, dar și cum acesta rezonează cu pielea voastră. L-am încercat și pe cel de la Seventeen, inițial puțin sceptică pentru că are și alcohol denat ca ingredient, care nu e tocmai prietenos cu tenul uscat& sensibil. I-am dat o șansă și… exact cum spuneam, trebuie să vedeți cum reacționează un produs cu pielea ta. La mine a fost super ok, mai ales că folosind o cremă cu SPF50, tenul avea o tendință de a fi gras, iar fondul de ten nu se așeza ok. Cu acest spray de fixare nu am mai avut această problemă, deci m-am înțeles foarte bine cu el, lucru la care nu mă așteptam. Asta pentru că este un produs bun și poate fi folosit în 3 etape ale machiajului: ca primer, ca fixator, iar mai apoi ca un refresh.

0bed46d6-b87e-4d22-ae44-427fd9502bde

Vouă cum vi se par paletele? Dintre cele două look-uri, pentru care optați: glowy skin sau machiaj colorat? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Un gând despre “Dreamig of #Hawaii with Seventeen Cosmetics

  1. Draga mea felicitări pentru articol foarte frumos! Machiajele sunt foarte frumoase si tu la fel! Foarte frumoase aceste farduri!ma bucur pentru tine ca ai ocazia sa le folosesti!

Lasă un răspuns