Vivid Dreams at #Neversea – MakeupLook

Vara mă găsiți la… festival 🙂

Muzică, atmosferă, vibe energic, ținute chic și look-uri colorate – pentru mine asta înseamnă un fel de paradis. Pentru unii poate pare relaxant, pentru unii un stres în plus, însă la final ce contează sunt doar amintirile, clipele de neuitat, alături de fotografiile acelea peste care te uiți și îți vine instant să zâmbești.
Anul acesta am decis că vreau mai mult, să îndrăznesc mai mult, profitând la maxim de fiecare moment ce îmi dă o stare de bine. Așa a fost și la Neversea, unde atmosfera a fost de neuitat, ca în fiecare an. Bineînțeles, locația este cea care atrage prima: este la mare, poți purta haine mai subțiri, mai scurte, mai cum vrei tu, însă la capitolul machiaj întâmpinăm o problemă din cauza căldurii. Astfel, înainte de a te decide ce vei purta, trebuie să te întrebi cât rezistă. Sau mai bine zis- ce faci pentru ca acesta să reziste până în zori?

Ei bine, primul răspuns intuitiv este: machiaj de calitate. Eu aș spune că, pe lângă acesta, ai nevoie și de un spray de fixare foarte bun, iar despre acest subiect am mai scris și aici. Long story short, este vorba despre sprayurile pentru fixare de la Boys`n Berries Fabooliser PRO. Și cum tot am adus vorba de acest brand, în acest articol vreau să vă vorbesc și despre o paletă care a intrat imediat în preferatele mele.
Este vorba despre paleta Vivid Dreams, pe care o găsiți pe MakeupShop, ce are nuanțe atât mate, cât și sidefate, cu un glow aparte. Bineînțeles, pe mine m-au atras culorile vibrante, care se văd deosebit în machiaje, fapt ce face această paletă să fie perfectă de festival. Eu am folosit-o de câteva ori și astfel pot spune că mi-am făcut o părere despre performanța sa.

Astfel, paleta are 14 nuanțe, din care fac parte: cele mate (Calm, Passion, Wise și Intuition), cele sidefate (Optimism, Wisdom, Joy, Confidence, Loyalty) și cele duo-cromatice (Clarity, Trust, Fertility, Wellness sau Peaceful). Din ce am observat, textura lor diferă. Așadar, cele sidefate și cele duo-cromatice au consistența mai cremoasă, moale, se aplică extrem de ușor și au nuanțe foarte pigmentate, care persistă mult timp. Cele mate însă, au o textură nu chiar atât de cremoasă și parcă nu la fel de intensă, însă acestea sunt perfecte pentru aplicarea în pliurile ochilor, spre a reda acel efect de umbre. Mie îmi plac foarte mult nuanțele glowy, care pot fi integrate atât într-un machiaj de zi, cât și într-unul de seară.
Această paletă este versatilă, are un preț accesibil, iar calitatea fardurilor este una ridicată. Oferă o diversitate de nuanțe, de la cele deschise, la cele închise, de la cele mate, la cele sidefate sau duo-cromatice, astfel încât se potrivește indiferent de ocazie. Un alt plus îl reprezintă paleta în sine, care este cartonată, eliminând astfel posibilitatea șocurilor ce ar putea duce la crăparea fardurilor. De asemenea, aceasta arată foarte elegant și e foarte ușoară.

Testul suprem al acestei palete a fost la Neversea, cand a trebuit să optez pentru un machiaj persistent, care să reziste până următoarea zi, în condițiile în care temperatura era de peste 36 de grade. Legat de aplicarea fardurilor, în prealabil am aplicat o bază cremoasă, de culoare albă, iar pe măsură ce înaintam cu machiajul aplicam și spray de fixare. Am rămas surprinsă să văd că și după 12 ore machiajul arăta impecabil, iar culorile aveau aceeași intensitate 🙂
Pentru machiajul din acea zi am optat pentru: nuanța wellness pe pleoapa mobilă, nuanțele wise & passion în pliu – foarte bine estompate, nuanța clarity în colțul intern, iar jos, sub linia apei, pentru nuanța confidence. Plănuiesc să mai realizez câteva look-uri cu această paletă, întrucât are nuanțe deosebite. So stay tuned 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “Vivid Dreams at #Neversea – MakeupLook

  1. Superbe machiajele tale! Foarte faine si in ton cu outfiturile si cu festivalul. 😍😍 Imi place mult cum arata paleta!

  2. Nu pot decat sa te admir pentru tot. Imi plac combinatiile fracute de tine in materie de machiaj si de vestimentatie. Pana acum n-am fost niciodata la Neversea. M-am bucurat doar de ceea ce-am vazut prin social media

Lasă un răspuns