Black Friday în Iulie?!?

Nu știu voi, însă eu nu prea cred în faza cu Black Friday de la noi. În acea perioadă din octombrie-noiembrie cresc prețurile artificial, ca apoi să ni se spună că sunt mega reduceri. Eu mai degrabă prefer reducerile din acest sezon, mai ales că majoritatea magazinelor au reduceri, iar acestea chiar sunt reale. De la haine până la decorațiuni, încălțări, bijuterii, cosmetice sau diverse produse, parcă ți-e și greu să alegi 🙂
În cazul de față, când mă gândeam că pun și eu deoparte câțiva bănuți, am văzut promoțiile noi de pe Notino. Au reducere de 20% la o mulțime de branduri, alături de alte surprize- și acum mă întreb… cum să rezist tentației când în wishlist-ul meu deja se află o mulțime de produse? Însă a investi bănuți în produsele la reducere tot un fel de economie e. Se pune, nu?
Pentru a le vedea mai ușor, las aici link către brandurile incluse în promoțiile de Summer Black Friday de pe Notino. Totodată, nu uitați ca la finalizarea comenzii să adăugați și codul reducere20, pentru ca aceasta să se activeze. Pe mine m-a surprins să văd că sunt o mulțime de branduri cu produse la prețuri reduse, inclusiv Foreo, NYX, Maybelline, Nivea, Avene, etc.
Totodată, mă consider un adevărat vânător… de reduceri, bineînțeles. Astfel că, pe lângă această reducere identificată, am văzut că mai sunt și alte promoții, în care primești diverse cadouri. De ceva timp aveam în wishlist două palete de la Makeup Revolution, iar când mă uitam eu cu drag la ele, am observat că în curs de desfășurare se afla și o promoție: la cumpărăturile de minim 110 lei de la acest brand primeai instant un goodie bag format din produse în valoare de 110 lei. Bineînțeles, am zi că e un semn și astfel mi-am comandat paletele:

Am plasat comanda joi, iar sâmbătă am primit mesaj că o pot ridica din Promenada Mall (din magazinul lor fizic, căci pentru asta optasem). Chiar m-am bucurat, pentru că sincer nu mă așteptam să ajungă atât de rapid! A fost o surpriză plăcută deci. Uitasem complet de acel goodie bag promis & inclus, iar în drum spre casă chiar mă gândeam de ce e așa greu coletul. Când l-am desfăcut… surpriză! Alte 5 produse de care nici nu aveam idee!

Deci da, uitasem complet de goodie bag, iar acesta m-a surprins plăcut! Acesta era format dintr-o paletă pentru sprâncene, două lacuri de unghii, o pensulă de fond de ten și un creion dermatograf. Toate arătau atât de frumos și mi-au făcut ziua mai bună!
Revenind la paletele mele, ambele arată superb! Trebuie să recunosc, dintre cele două cel mai mult îmi place cea Makeup Revolution Carmi, aka Make Magic. Nuanțele au o strălucire aparte, fiind atât mate, cât și sidefate sau compuse din glitter. Mă regăsesc perfect în aceste culori, mai ales că sunt vii și transmit un vibe pozitiv. Bineînțeles, urmează și look-uri cu aceste palete, dar deja v-am obișnuit.

Voi ați profitat de această reducere? Ce v-ați cumpărat sau ce urmează să vă luați? 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Black Friday în Iulie?!?

  1. Faine produsele de la I love Revolution si Freedom, aseara am dat o comanda pe Notino dar aveau alta promotie nu cea cu goodie bag, poate alta data prind si eu

  2. I’m a simple girl: vad Makeup Revolution, fac ochii cat cepele! Mereu mi-a placut brandul asta, asa ca abia astept sa vad ce look-uri ne arati cu aceste paletute ^_^

  3. Cand sunt reduceri nu prea fac vreo economie la bani, cumpar si ce nu-mi trebuie si apoi nu folosesc, dar per total nu cheltui cu foarte mult peste ceea ce as cheltui de obicei si ma aleg cu multe cehestii pe care apoi le pot face cadou prietenelor.

Lasă un răspuns