Tonuri de azur: colecția Mermaid`s Heart 💙

În ultima perioadă am purtat doar look-uri în nuanțe de albastru, probabil ați remarcat deja în fotografiile postate. Pe lângă faptul că ador cum arată culoarea aceasta în machiaje, justificarea este una simplă: am o nouă paletă, care are nunțe predominant albastre. Am făcut un sneak peek acum ceva vreme, dar acum a venit momentul să vă spun ce poate face 🙂
Fie că vă așteptați, fie că nu, este vorba despre paleta Mermaid`s Heart de la Makeup Revolution. Știți că în ultima vreme am tot vorbit despre produsele acestui brand, întrucât sunt foarte accesibile ca preț, iar calitatea lor este neașteptată. Eu de obicei comand produsele acestui brand de pe Notino, pentru că aici găsesc mereu promoții, dar mai ales o gamă variată de astfel de cosmetice și nu numai.

Din această colecție, mai am iluminatorul în curcubeu, care mi-a plăcut foarte mult, însă mi-am zis să mai încerc unul, adică iluminatorul din colecția Mermaid`s Heart. Nu știu dacă mă voi opri aici sau dacă îmi voi lua toată colecția, asta rămâne de văzut. Un lucru este însă cert: faptul că nu mă pot sătura de ele, căci creează dependență. Priviți doar cât sunt de adorabile:

Paleta m-a surprins într-un mod plăcut, căci are nuanțe chiar foarte pigmentate, iar dacă aplicați în prelabil o bază mai cremoasă, alături de spray de fixare, machiajul rezistă chiar întreaga zi. Cum e vară și avem parte de o căldură insuportabilă, este necesar ca machiajul să fie rezistent și cel mai important, să nu migreze sau să se adune în pliuri sau riduri. Tocmai de aceea este esențial să folosiți un spray bun de fixare. Totodată, cu fardurile din această paletă nu am avut probleme și am purtat machiajul întreaga zi. Nuanțele sunt chiar deosebite și luminoase, de conferă un aspect foarte fresh. Bineînțeles, vă las mai jos câteva look-uri realizate cu aceasta:

Paleta a costat 44 de lei, dar după părerea mea, întrece multe alte palete ce aparțin marilor branduri. Culorile nu sunt extravagante, chiar dacă este vorba de o coloristică albastră, ci chiar purtabile și de efect. Dacă doriți o paletă pentru machiaje mai deosebite, potrivite pentru acest sezon, eu o recomand cu căldură pe aceasta. Veți vedea că merită 🙂
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Un gând despre “Tonuri de azur: colecția Mermaid`s Heart 💙

Lasă un răspuns