Caliope in Urban Jungle

În ultima perioadă majoritatea postărilor pe care le-am realizat au avut ca temă motivele tradiționale, ba chiar am vorbit despre bijuterii, haine cu imprimeuri deosebite, chiar și despre lupta dintre modern și tradițional, sau de ce a adopta elementele din cultura tradițională este chiar la modă. În articolul de astăzi păstrez tematica, întrucât până la Ziua Iei, pe 24 Iunie, dar chiar și după, voi continua aventurile prin locuri de poveste, purtând straie românești, lucrate cu multă pasiune și minuțiozitate.

Sacoul pe care îl port are denumirea Caliope. Fie că aceasta ne duce instant cu gândul la acea zeiță cu voce de aur, fie că ne gândim, poate vag, la poezia lui Ion Pillat, acest articol vestimentar este cu adevărat deosebit, iar modelul său arată extrem de elegant. Se spune că fiecare piesă de îmbrăcăminte are o poveste, iar acest sacou mă face să mă gândesc la străbunii de pe vremuri, care își luau cele mai de preț veșminte atunci când mergeau la biserică. Purtat în contextul actual însă, acest sacou îmi transmite un vibe elegant, care sugerează autenticitate, tradiție și armonie.

Jungla urbană în care trăim este dominată de consumerism, de elemente standardizate, realizate pe bandă rulantă. Astfel, se poate spune că suntem martori la propria uniformizare, în care toți devenim la fel cu bună știință. Mie mereu mi-a plăcut să îmi aleg articole vestimentare care au ceva special, care mă scot din anonimat și care poate că nu sunt neapărat în trendurile momentului, însă eu îmi creez propriul stil. Așa cum un designer își transformă stilul în trend, așa voi opta și eu pentru lucrurile care îmi plac, creionând propriul meu trend, în care mă simt eu.
Sacoul Caliope este unul deosebit, iar motivele pe care le prezintă conferă o unicitate aparte. Dacă sunteți în căutarea unor hăinuțe tradiționale, extrem de frumoase și la prețuri mai mult decât accesibile, vă recomand Magazinul Tradițional. Acolo găsiți o varietate de articole vestimentare, pentru toate gusturile 🙂
 

Sacou Caliope – AICI

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Caliope in Urban Jungle

  1. Este extraordinar sacoul cu motive naționale și, cu siguranță are o poveste scrisă în acele motive.
    Mulțumesc pentru recomandare, intru imediat pe magazinul tradițional să-mi aleg ceva.

  2. Foarte frumoasa jacheta ta stil iie! Nu am mai vazut pana acum asa ceva. Este o piesa vestimentara foarte interesanta si imi place cum ai combinat traditionalul cu modernul. Pupici! 😘😘

Lasă un răspuns