Romanian Archetype: Bijuteriile IONA 💎

Iubim să fim conectați, să înlăturăm fiecare barieră spațială, să cunoaștem și să cuprindem diversitatea în toată măreția sa. Asta ca mai apoi să ne pierdem prin amalgamul de simboluri, trenduri și stiluri, căutându-ne în fiecare element bizar, sperând că ne vom regăsi, pe noi, într-o formă completă. Însă există un secret: cu cât ne depărtăm de spațiul autentic ce ne-a creat, cu atât suntem mai departe de ceea ce ne definește. Tradițional versus modern, eu versus iluzia sinelui.
IMG_4176
Cultura noastră este învăluită de o aură magică. Are tradiții, basme cu mister, doine din emoții și un port tradițional cu simboluri deosebite. Articolele vestimentare cu tematică tradițională păstrează semnificații ce pot fi înțelese doar cu sufletul, cu spiritul românesc. Pentru că ele ascund arhetipul ce ne definește, ne reprezintă și confirmă propria existență, istoria, destinul.

IMG_4193

Așa am descoperit IONA, în căutarea autenticului ce îmi reamintește cine sunt. Exact ca în mitul lui Sorescu, sunt momente în care încercăm să ne regăsim în ceea ce ne înconjoară, neștiind că de fapt ceea ce căutăm se află în noi și nu în exterior. Pe noi ne definesc tradițiile, elementele de cultură, cele ce ne amintesc de istoria și strămoșii noștri. Exact acest lucru l-am resimțit și când am descoperit aceste bijuterii pe care le port:

IMG_4001IMG_3949

Eleganță și rafinament – transpuse în bijuterii prețioase, din Aur de 14K, lucrate cu multă pasiune, dragoste pentru tradiții și minuțiozitate, chiar în România. Pentru că brand-ul IONA este unul românesc, creat din fascinația pentru perfecțiune și simboluri, cu un portofoliu cu bijuterii delicate, de la cercei până la coliere, brățări, inele și chiar verighete, toate menite să aducă un plus de unicitate, fie că este vorba de o zi specială, fie că le alegi pentru o zi obișnuită.

IMG_4005IMG_3936IMG_3935

Make gold cool again, purtând bijuteriile ce te definesc și care te scot din anonimat, atât datorită stilului lor, cât și a poveștii din spatele lor. Pe mine mereu m-au captivat lucrurile cu o semnificație ascunsă, care abia așteaptă să fie descoperite. Iar în cazul de față, port o serie de bijuterii (cercei, colier și brățară) din colecția The Golden Ratio, reprezentând simbolul perfecțiunii pure.
davIMG_4197IMG_41176d64c124-6f56-489b-b9b8-56b7a3e1beee
De multe ori considerăm că tradițiile sau motivele propuse de ele sunt demodate, neînțelegându-le de fapt valoarea. Credem că nu sunt la modă sau că nu se integrează în trendurile actuale, însă ele sunt extrem de versatile, totodată conferind o aură specială întregii ținute. Alegând bijuterii prețioase de fapt alegem să ne punem pe noi în valoare, fiind un omagiu la adresa propriei persoane.
Totodată, putem alege să combinăm bijuteriile, pentru a obține un efect mai atrăgător, iar eu am ales să combin colierele din colecțiile The Golden Ration și Half Moon. Această combinație mi se pare extrem de chic, și chiar în tendințele actuale, întrucât observăm cum mulți designeri abordează  deja un stil de tip layering.

1524bae8-3e32-4c9c-8021-3ac672886db5IMG_4168

Colierul din colecția Half Moon ascunde și el o poveste aparte, fiind inspirat din luna lui Eminescu, iar decupajele fine fac trimitere la umbrele pădurii. Este și acesta foarte delicat și arată deosebit, în orice combinație. La acesta am alăturat și inelul din colecția Colibri Eye. Acestea se pot realiza în trei nuanțe de aur: galben, alb și roz.

IMG_4150

Bijuteriile pe care le port se găsesc pe site-ul IONA și pot fi comandate de pasionatele de estetică, ce știu cum să se pună în valoare 🙂

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

23 de gânduri despre “Romanian Archetype: Bijuteriile IONA 💎

  1. Am apreciat mereu bijuteriile din aur, dar cu modele fine si elegante. Cred ca la ei, imi voi gasi ceea ce caut de mult timp.

  2. Spectaculoase! Apreciez tare mult, iubesc pur și simplu, bijuteriile fine și elegante din aur. De fapt, nici nu port altceva!
    Felicitări pentru articol și pentru alegerile făcute!

  3. Ador bijuteriile, nu trece o zi fără sa nu port cercei, lanț și inele.
    Cele prezentate de tine sunt foarte frumoase, sa le porți cu drag.

Lasă un răspuns