Cum alegem parfumul potrivit

Cu siguranță v-ați aflat în situația în care ați cumpărat un parfum doar pentru că l-ați văzut la o prietenă, la o vedetă sau, de ce nu, la mine. Și poate nu o singură dată, sunt convinsă. O zicală care mi-a bântuit copilăria a fost „gusturile nu se discută”, uneori completată de „niciodată să nu cumperi cadou un parfum pentru cineva, întrucât nu-i cunoști gusturile”. Însă toate sunt înțelese la momentul potrivit.

Cu timpul am intrat în contact cu diverse arome și am înțeles perfect la ce se refereau acele zicale. Ca drept dovadă, foarte greu îmi găsesc parfumuri care să îmi placă, pentru că am un simț foarte pretențios aș zice și da, uneori chiar nu știu ce aromă îmi place sau care nu. Însă acest lucru depinde foarte mult de stare, dar mai ales de sezon. Și totuși, cum poți alege parfumul care te reprezintă?
Ei bine, cred că un pas important în acest sens este alegerea parfumurilor în funcție de notele lor. Astfel, există site-uri care chiar au parfumuri grupate după arome. Pe mine mă ajută extrem de mult aceste categorii, pentru că îmi dau seama mult mai ușor ce îmi place și ce nu. Totodată, este foarte important ca înainte de a cumpăra parfumul respectiv, să folosim o mostră pentru a vedea cum reacționează acesta în contact cu pielea noastră, cu pH-ul și a vedea cât de mult persistă. Ca să vă dau un exemplu, mie îmi place că în general, la fiecare comandă plasată pe Notino, primesc și câteva mostre de parfum, care sunt foarte utile. Și cum tot vorbeam de mostre, grație uneia primite am descoperit apa de parfum Sì de la Giorgio Armani, despre care am mai scris și AICI.

Iar dacă sunteți în căutarea parfumului care să vă ofere o vară de neuitat, vă vând un pont: pe Notino găsiți parfumuri la prețuri promoționale, cu diverse oferte, iar dacă veți face cumpărături de minim 220 de lei până pe 23 Iunie veți primi cadou o sticluță reîncărcabilă pentru parfum. Eu am profitat deja de prețurile tentante și m-am ales cu acest parfum, Chanel Bleu de Chanel, care chiar dacă este unul bărbătesc, are o aromă demențială. Iar dacă nu știați, pe site se găsesc și produse destinate bărbaților, nu doar sexului frumos. Spor la shopping! 🙂

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Cum alegem parfumul potrivit

Lasă un răspuns