Weekend Escape & Traditional Vibes

I still remember the days I prayed for things I have now 🙏

Sau, cum aș spune eu, după muncă și răsplată. Nu știu cu ce vă ocupați voi în această perioadă, însă la mine este un foc continuu, cu task-uri, deadline-uri, adormit spre dimineață, nivel ridicat de stres și multă cafea. Zilele aceastea am fost absentă, atât pe blog, cât și pe Instagram, unde dacă nu mă urmăriți să știți că postez (aproape) constant, însă este un amalgam de lucruri personale & profesionale care necesită puțin timp 🙂 Revenind la subiect, sunt genul de persoană care lucrează constant și implicat, ca după să mă pot bucura de relaxare. Este important să combini aceste aspecte, însă depinde de fiecare persoană în parte. Astfel că, după o săptămână plină, cu de toate, un weekend departe de București a fost relaxarea perfectă.
Este important să ne decontectăm atunci când simțim că nu mai facem față, să renunțăm la tehnologie și să mergem să ne plimbăm, să explorăm și poate chiar ne redescoperim ca entități. Nu există rețeta relaxării perfecte, sau cel puțin eu nu am descoperit-o, însă un lucru este cert: să faceți ceea ce vă place și să vă luați timpul necesar, atât cât trebuie, atât cât aveți nevoie. Fie că alegeți să vă uitați la un serial, să mergeți la shopping sau să ieșiți la o plimbare, aceste lucruri vă ajută mai mult decât credeți. Așadar, în articolul de astăzi vă voi oferi o serie de sugestii care vă pot aduce o stare de bine. Începem? 🙂
Tasty Food with a view
Eu am optat pentru zona Bacaro Port din Constanța, mi se pare că arată sublim, iar acest loc are un farmec aparte. Pe lângă mâncarea delicioasă, o rapsodie gastronomică de neuitat, te poți bucura și de o priveliște uimitoare, indiferent de momentul zilei. Pentru mine a fost cea mai bună & relaxantă modalitate de a încheia o săptămână agitată.
Aceeași Mărie cu altă… ie
Cum tot se apropie Ziua Iei, iar eu sunt mai mult decât îndrăgostită de articolele vestimentare tradiționale, mi-am spus că este neapărat să îmi completez garderoba cu încă o ie, de data aceasta tip rochiță, care este extrem de frumoasă. Pe lângă modelul deosebit, rochița este răcoroasă, însă nu este atât de transparentă pe cât mă așteptam. Este purtabilă, atât pentru o ocazie specială (purtată la sandale cu toc), cât și pentru o ieșire casual (purtată cu espadrile, ca în cazul meu). Totuși, eu recomand și purtarea unei perechi de pantaloni scurți albi, just to be sure that everything is ok 🙂 Menționez că această rochiță se găsește pe site-ul www.magazintraditional.ro, unde de asemenea mai găsiți și alte articole vestimentare tradiționale frumoase, la prețuri mai mult decât accesibile.
Roadtrip & Muzică bună

b62e30dc-d25a-4730-ad1d-7c8a7d003ecd

Țin minte că atunci când eram în liceu abia așteptam să iau permisul de conducere, iar după aș fi condus non-stop, pentru că era foarte relaxant. Acest lucru s-a păstrat și acum, însă traficul din București mai mult mă stresează. Și cel dinspre mare, căci e mereu aglomerat. Dar asta nu înseamnă că toate drumurile sunt așa, iar cele mai retrase se dovedesc a fi cele mai liniștitoare. În plus, descoperi locuri foaarte drăguțe.
Nature is calling

28f5c346-5f1b-40cb-8398-c77bf42a1e00

Sau mai bine zis… dorința de a descoperi lucruri noi! În cazul meu, în weekend am vizitat un muzeu în aer liber, unde erau case tradiționale din Delta Dunării. Culorile vii și arhitectura specială m-au impresionat atât de mult, încât mi-am spus că trebuie neapărat să revin. Avem atât de multe locații inedite la noi, care abia așteaptă să fie descoperite.

ba45e5e6-ad21-4e41-9ff8-f9e20b552b1c6d64c124-6f56-489b-b9b8-56b7a3e1beee1524bae8-3e32-4c9c-8021-3ac672886db5308cfada-236d-4c57-b38b-06491b4c63dc

Rochița din fotografii o puteți găsi AICI

Voi ce modalități de relaxare preferați? 🙂

13 gânduri despre “Weekend Escape & Traditional Vibes

  1. super draguta rochita😍💋frumoasa locatia de la mare❤️👌cat despre condus, pe mine ma obosește grav, maxim… deaia am mai bn de 2ani de cand nu am mai condus decat prin sat… nu e de mine😅

  2. Zona aceasta din Constanta arata superb. Cand vreau sa ma relaxez, ies la o plimbare cu prietenii, merg sa alerg sau daca vreau sa raman in casa, aleg sa citesc sau sa ascult muzica.

  3. Ce varianta drăguță de relaxare. M-am regăsit oarecum printre primele rânduri referitor la partea cu munca. Din fericire avem weekendurile pentru deconectari de genul. Keep it up, girl!

  4. E foarte frumoasa si varianta ta lejera si traditionata pentru o tinuta de vara. 😍😍 Super faine pozele! Avem nevoie de relaxare.

Lasă un răspuns