Un singur produs ce salvează întregul machiaj

Cu cât înveți mai multe tehnici legate de arta machiajului și totodată descoperi noi produse, cu atât realizezi cât de complex este întregul proces. Dacă înainte vorbeam despre cât de important este primerul într-un machiaj, sau despre faptul că fardurile au mereu nevoie de o bază, acum a venit timpul să vorbim despre un produs tot din categoria must-have, și anume: sprayul pentru fixarea machiajului.
Cele care au folosit până acum un astfel de spray de fixare știu despre ce vorbesc 🙂 Și asta pentru că cele bune/ eficiente îți transformă întregul look într-unul flawless, făcând întregul machiajul să arate perfect. Indiferent de textura sau finish-ul pe care îl are un astfel de produs, principala lui menire este să fixeze machiajul, să îl mențină intact un timp îndelungat și totodată înlătură posibilitatea de a-ți strica machiajul în diverse împrejurări cotidiene. Astfel că, machiajul nu va mai migra de pe ten și va arăta fabulos până la demachiere.

Nu cred că putem vorbi vreodată de cel mai bun produs cosmetic dintr-o categorie, ci despre produsul care ni se potrivește cel mai bine. Eu personal am mai avut până acum sprayuri de fixare, însă nu-l găsisem pe cel „the one”. Asta până când Boys’n Berries a lansat un spray profesional pentru fixarea machiajului, în două variante, care pe mine m-a impresionat de la prima aplicare.
Sprayul fixare Boys`n Berries Fabooliser PRO Setting Spray este disponibil în două variante – cel cu finish mat și cel cu finish mai fresh (dewy). Bineînțeles, am fost extrem de încântată să le încerc, mai ales varianta cu finish mat. Mi-a plăcut foarte mult pentru că este extrem de lejer și se simte fresh & delicat pe piele. Nu încarcă machiajul, nu conferă acel aspect umed sau lucios, se absoarbe imediat și lasă tenul impecabil.

În ceea ce privește fixarea machiajului, acest spray de la Boys`n Berries face o treabă excelentă. Dacă după aplicarea fondului de ten vă confruntați cu un finish mai cakey, acest produs reduce considerabil acest aspect. Știu, și eu am rămas surprinsă pentru că un astfel de produs este atât de eficient și totodată accesbil ca preț. Tot legat de problema menționată mai sus, vă voi spune un truc pentru a vă păstra machiajul intact și fără imperfecțiuni. Puteți aplica spray de fixare și pe burețelul cu care aplicați fond de ten, pentru a fi sigure că întregul look va arăta perfect de la bun început.

Dacă ați încercat până acum produsele de la Boys`n Berries știți că sunt foarte faine și calitative. În plus, mereu le găsiți la prețuri atractive pe site-ul MakeupShop.ro.

 

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

9 gânduri despre “Un singur produs ce salvează întregul machiaj

  1. Nu am folosit pana acum spray de fixare, desi, mi-am propus de mai mult timp acest lucru. M-ai convins sa-l incerc pe cel cu finish mat, mai ales ca vine vara.

  2. Si eu sunt in cautarea unui spray de fixare bun. Am avut si eu experiente mai putin placute care nu m-au dat pe spate. Am sa incerc si eu aceste produse poate ma ajuta

Lasă un răspuns