Armani Sì – un parfum controversat

Fiecare parfum este martor al unor clipe de neuitat, precum o semnătură ce confrimă autenticitatea, unicitatea și magia ce devine realitate. Notele sale se impregnează mai întâi în suflet, apoi în minte și rămâne ulterior la nivelul olfactiv. Fiecare parfum este un dans de miresme ce se adună, se despart, iar mai apoi se contopesc, formând o aromă sublimă. În funcție se pH-ul pielii, parfumul devine unic, pentru că fiecare are propria mireasmă.
Un nou parfum, o nouă poveste. Și cum te-ai putea opri la un singur parfum când sunt mereu note ce așteaptă să le încerci, care vor să scrie o nouă poveste? Colecția ta de parfumuri spune mai multe despre tine decât CV-ul tău și îți reflectă personalitatea mai mult decât rujul tău preferat. Fie că ne place să admitem, sau nu, în fața unui parfum suntem mereu vulnerabile și parcă pregătite de a face un compromis. Dulce cedare, fermecătoare încercare. Și parcă este cea mai frumoasă „înfrângere”.

Mereu ai crezut că ai suficiente parfumuri și că te vei raporta la colecția ta de până acum. Asta până când descoperi o nouă aromă pe care nu o poți uita și știi că nu poți avea liniște până nu o vei avea. Been there, done that. Iar în cazul meu este vorba despre apa de parfum Si de la Giorgio Armani. Am descoperit-o acum ceva timp și drumurile noastre s-au intersectat mereu: în mall, la o prietenă, în aeroport, în reclamele online, etc. Și mi-am dat seama că e un semn. Recunosc, nu a fost dragoste la prima vedere, a fost mai mult de atât. A fost mister, a fost un iz înțepător pe care nu îl poți uita, urmat de o eleganță aparte într-o sticluță transparentă, cu elixir auriu – rose.

Tipologie

Armani Sì este un parfum de seară, cu esențe alese atent, puternice, dar care reflectă totodată fragilitate. Femeia Giorgio Armani Sì este fermecătoare, puternică şi independentă în orice situaţie. Farmecul şi eleganţa sa au un efect magnetic. Parfumul ascunde sensibilitate, emoţie, senzualitate şi lipsă de griji.

Compoziție 

Note de bază: ambroxan, patchouli, tonuri lemnoase, vanilie
Note de mijloc: frezie, trandafir
Note de vârf: frunze de coacaze negre
Grupe de parfum: urichypre, de fructe, florale

Persistență 

Acest aspect depinde foarte mult de tipul pielii, iar în cazul meu această apă de parfum are o rezistență îndelungată, de până la 9 ore pe piele. Pe haine însă, persistența este mult mai crescută.
În ceea pe privește prețul, bineînțeles, acesta variază. Eu am achiziționat acest parfum de pe NOTINO, profitând de reducerea de 15% de la parfumuri, acordată cu ocazia aniversării de 15 ani, și folosind codul NOTINO15ANI.

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

14 gânduri despre “Armani Sì – un parfum controversat

Lasă un răspuns