Dulce fără zahăr? Da, Sweeteria snack!

Într-un articol trecut vă sugeram câteva idei de mic dejun și mă bucur foarte mult că am avut reacții pozitive din partea voastră. Așadar, astfel continui cu 4 sugestii menite să pună capăt poftei de dulce, sugestii care, deși sunt dulci, nu au zahăr. Și da, este posibil.

Sweeteria este primul laborator din Romania care produce dulciuri exclusiv pe bază de îndulcitori naturali de cea mai bună calitate, pentru toți aceia care pun sănătatea proprie și a familiei în topul priorităților. Sweeteria a devenit laboratorul alchimistului modern, în care vei găsi produsele preferate în forme inedite, lucrate manual, cu migală și atenție pentru detaliu, în serie limitată, ceea ce asiguă un flux continuu al procesului și, implicit, o prospețime permanentă a acestora. Așadar, redeschid opțiunile tuturor către o lume cu gusturi noi, reinventate și autentice, în care sănătatea este prioritară.

Tot pe principiul de gustări rapide, m-am gândit să vorbim despre acele alimente pe care le servim între mese, menite să ne confere energia de care avem nevoie. Sunt momente în care simt neapărat să iau o gustare dulce și consistentă, însă acest lucru nu era cea mai bună variantă. Acum însă s-a schimbat situația. Fără alte introduceri, să trecem la subiect:

6ac7419c-17ac-4649-8f7c-7fc7d089e8e6ef84218b-38f3-4a8a-b897-ebec1160f9e2

Napolitanele cu zmeură – preferatele mele și implicit, gustările pe care le servesc imediat, foarte ușor și oriunde. Nu sunt sfărâmicioase, au acele foi de napolitană foarte aromate, iar crema de zmeură are acel gust autentic. Eu în general nu eram cu napolitanele, însă acestea sunt foarte gustoase și pot fi desertul preferat. Nu sunt extrem de dulci, ci din contra, tind spre un gust acrișor, exact ca cel de zmeură. Mi se pare foarte avantajos că pe site le găsiți și la cutie cu 10 bucăți și le puteți lua astfel la serviciu sau în mașină, pentru a le avea mereu alături.

09295b9f-b6e7-44cc-8409-e1cbe7e0fc41e9dfda6f-211a-493b-8114-0e742c388166aabbf714-78f7-4963-8b29-91abba0e327e

Minitabletele din ciocolată. Fie că sunteți fani ai ciocolatei albe, fie că rămâneți clasici alegând ciocolata neagră, da, există o opțiune delicioasă și pentru cei care optează pentru „fără zahăr”. Aceste minitablete sunt extrem de drăguțe, sunt mici și sățioase. O cutie vine cu 4 minitablete, fie asortate, fie colorate, toate cu același gust delicios. Eu prefer ciocolata neagră, căci are mai mult de 50% cacao, aspect ce conferă energie și contribuie și la îmbunătățirea memoriei.

img_9038

Batoanele de cereale cu musli sunt, de asemenea, un must try! Cu toate că sunt de post, au un gust tare aromat și sunt sățioase. Mai mult de atât, îți conferă energia de care ai nevoie! Spre deosebire de alte batoane de acest gen, cele de la Sweeteria nu se sfărâmă, nu sunt nici prea tari și nici prea moi. Într-un cuvânt: perfecte! 🙂

Bănuții din ciocolată. Și aici putem alege dintre cea albă și cea neagră. Eu personal, în cazul de față, o prefer pe cea albă, pentru că mi se pare gustul puțin mai cremos. Bineînțeles, acești bănuți se pot consuma ca atare, ori în diverse prăjituri sau alte gustări. Eu de exemplu i-am adăugat pe cei din ciocolată neagră (cu peste 70% cacao) în smoothie, alături de o banană, un iaurt cu musli și migdale. Gustul a fost fermecător, întrucât aveam impresia că savurez un pudding din cea mai bună ciocolată.

Indiferent ce snack ați alege din cele de mai sus, aveți mereu calitate garantată! Mereu am fost adepta produselor naturale și mai ales a celor care sunt realizate aici în România. Sweeteria este unul din brand-urile pe care l-am cunoscut recent și de care nu mă voi despărți prea curând! Și cum aș putea face asta când mai au o mulțime de produse delicioase care abia așteaptă să fie încercate?

 

XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Dulce fără zahăr? Da, Sweeteria snack!

  1. Nu am încercat nimic de la Sweeteria dar trebuie să le fac o vizită neapărat. Am renunțat la zahăr dar nu și la dulciuri 🙂

Lasă un răspuns