Pixi Tonics – Yay or nay?

Atunci când vine vorba de skincare, am mereu grijă să-mi aleg produsele potrivite. Și asta pentru că am simțit pe propria piele cum este să folosești produse care nu sunt destinate tipului meu de ten și să mă trezec cu o dermatită de toată frumusețea, de care nu pot spune că am scăpat în totalitate. Deci, aveți mare grijă 🙂

24a53d3e-19ae-42cc-a19d-196f903b74be

În articolul de astăzi vă prezint 3 produse de skincare marca Pixi, pe care le găsiți în Sephora, atât online, cât și în magazine. Brand-ul PIXI a fost creaa de către makeup artistul Petra Strand în urmă cu 10 ani, în cartierul Soho din Londra. Filosofia sa? Aceea de a crea produse de îngrijire pentru un ten care strălucește de sănătate, fără a fi nevoie de machiaj, ca și cum ați avut parte de un somn odihnitor. Creatoarea este o femeie modernă, pasionată de produsele de îngrijire. Astfel, ea își imaginează formule ușor de folosit, pe bază de ingrediente de origine naturală, pentru a revela strălucirea naturală a tenului.

5e4e152a-10fd-4a58-88db-a715c515da98

Fiecare dintre ele are 100ml și pot fi luat cu ușurință în călătorie, întrucât sunt micuțe și încap chiar și în cele mai mici genți. Pe mine m-au impresionat mai ales vizual, întrucât sunt colorate, iar nuanțele lor sunt chiar adorabile. Din câte am observat eu, aceste produse nu au parfum, în afară de cel care provine din elementele adăugate, iar prin asta mă refer la trandafir, respectiv jasmine flower. În ceea ce privește ingredientele, acestea nu au alcool și nici alte substanțe care în timp ar putea dăuna pielii.

70e20e3a-09e3-4d79-a26b-3fc710dacb5c

Preferatul meu este Rose Tonic, cu o aromă delicată de trandafiri. Pe lângă culoarea superbă, acest tonic asigură tonifiere, echilibrează pH-ul pielii, minimizează roșeața și catifelează pielea. Are proprietăți calmante și e bogat în nutrienți, totodată hidratând tenul și reîmprospătându-l. Se folosește dimineața și seara, după procesul de curățare și este perfect chiar și pentru tenul sensibil. În general, eu nu obișnuiam să folosesc astfel de loțiuni, însă aceasta mi-a plăcut foarte mult, mai ales pentru că nu-mi usucă tenul și nici nu se simte rigidă pe piele. De asemenea, am verificat și ingredientele acestui tonic pe acest site și, după cum se poate observa, are ingrediente mai mult decât ok:

img_9051

Retinol Tonic promite să mențină tinerețea tenului, contribuie la uniformizarea nuanței și a texturii pielii, pentru o luminozitate naturală. De asemenea, conține antioxidanți și ingrediente botanice care regenerează si reîntineresc pielea. Eu folosesc această loțiune seara, după ce îmi curăț tenul, iar mai apoi aplic o cremă hidratantă. Datorită conținutului de retinol, se recomandă folosirea unui produs de îngrijire cu SPF pe timpul zilei.

img_9052

Trebuie să recunosc, cel de-al treilea produs, Glow Tonic, este singurul pe care nu l-am încercat, întrucât folosesc deja un alt produs destinat exfolierii, cu un procent mai redus de acid glicolic. Datorită efectului său exfoliant elimină celulele moarte, pentru o piele mai frumoasă și mai radiantă. De îndată ce îl încerc, promit să revin cu impresii către voi.

Ați încercat aceste loțiuni? Sau alte produse de la Pixi? 🙂

6fd2d0df-7052-49b2-959e-93bf9757d8db

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “Pixi Tonics – Yay or nay?

  1. Instagramul colcaie de pixi si ce produse mai au, lumea e incantata. Am primit si eu niste produse de la ei si imi plac tare mult. Informativ articol, mi-a placut

  2. Îmi plac mult aceste tonere de la Pixi! 😘 Cel cu trandafiri chiar este fain de tot și delicat. Îmi place mult și cel cu AHA, chiar dacă tenul meu nu are nevoie exagerată de o exfoliere de acest tip, însă nu are un conținut mare de AHA așa că am văzut numai rezultate de bine. 😘 Pe cel cu Retinol încă nu am apucat să îl folosesc mai des, dar îmi plăcuseră efectele lui.

  3. Iată ceva nou pentru mine care mă tentează! Tonic exfoliant? sună chiar bine. Cred că merită să dau o șansă produselor Pixi.

Lasă un răspuns