Top 3 articole vestimentare pe care trebuie să le ai primăvara aceasta

Într-un articol trecut vă vorbeam despre elementele vestimentare must-have pentru o iarnă târzie – primăvară timidă, articol ce a fost preluat integral de Revista Ioana, în numărul de martie, iar acest lucru nu poate decât să mă bucure și bineînțeles, să mă determine să mai abordez articole de acest gen:

screen shot 2019-02-26 at 09.51.02

Mai mult de atât, am văzut că acel articol a fost foarte apreciat, comentat și distribuit, și tocmai de aceea m-am gândit să extind această serie dedicată articolelor din categoria Fashion. Astfel că, în articolul de astăzi voi aborda un subiect de actualitate și, după cum ați văzut deja și din titlu, este vorba despre ținutele de primăvară. Nu știu voi, însă atunci când vine vorba despre ținute reprezentative pentru sezonul ce vine cu pași repezi, eu mă gândesc instant la motivele florale. Asta pentru că primăvară este anotimpul renașterii, în care apar cele mai multe flori.

Flori și numai flori! Da! Cred cu tărie că un articol vestimentar cu imprimeu floral te poate scoate cu brio dintr-o situație când nu știi cu ce să te îmbraci, pentru că nu vrei să pari basic, dar nici că mergi la nunta prietenei tale cele mai bune. Astfel că, motivul floral îți conferă o variantă de mijloc! Iar aici vă las câteva argumente vizuale:

Și totuși? Ce ar trebui să nu-ți lipsească din garderobă în acest sezon? După multe căutări, ore în șir de research și răzgândit, de studiat reviste de modă și vizionat documentare, am ajuns la această concluzie:

Rochiile cu motive florale

img_8313

Fie că optezi pentru o rochiță scurtă, midi sau chiar una lungă, în stil boho chic, imprimeul floral te va ajuta să fii remarcată! Rochia este, de cele mai multe ori, articolul vestimentar care te scoate rapid din impas și care, totodată, te face să arăți impecabil într-un timp foarte scurt! În general, aceste rochii sunt ușoare, vaporoase și extrem de comode! Ele îți oferă lejeritatea de care ai nevoie și te fac să te simți elegantă. În plus, îți conferă un plus de feminitate, grație și delicatețe.

Bluzele cu motive florale, cambrate pe talie

img_8314

Fie că este vorba de model, fie că vorbim de desgin-ul lor în sine, aceste bluze sunt alegerea perfectă  atât pentru o ieșire în oras, cât și pentru serviciu. Sunt ușor de adaptat atât într-o ținută casual, cât și într-una office, întrucât sunt extrem de versatile. Știai că le poți purta atât la tocuri, cât și la pantofii cu talpă joasă sau chiar teniși? Și ce am mai observat la bluzele de acest gen este faptul că nu se șifonează prea ușor și se calcă și repede. În plus, îți evidențiază talia și automat conferă senzația de talie de viespe.

Jachetele florale, în culori vibrante

img_8315

Dacă nu primăvara, atunci când? Acest sezon propune o explozie de culori, de miresme, de combinații în culori vibrante și debordante de pozitivism. Când porți o astfel de jachetă e imposibil să nu te simți precum regina primăverii! Mereu am avut o mare slăbiciune pentru jachetele de acest gen și vă spun sincer că niciodată nu am scăpat necomplimentată atunci când le purtam. Sunt de efect și conferă o notă aparte întregii ținute. În plus, sunt reprezentative pentru acest sezon, sunt practice și de nelipsit din garderoba ta!

Trebuie să menționez faptul că găsiți aceste articole vestimentare disponibile pe site-ul Elis Fashion, adică la un click distanță chiar AICI.

Acestea sunt piesele must-have care nu lipsesc din garderoba mea de primăvară. Ale tale care sunt? 🙂

6d11e9ec-632d-48c9-9dfa-83bc5364bb8f

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

14 gânduri despre “Top 3 articole vestimentare pe care trebuie să le ai primăvara aceasta

  1. Felicitări draga mea pentru tot ce faci💝Ma bucur mult pentru tine! Imi plac foarte mult tinutele recomandate de tine,imi plac imprimeurile florare si imi place de tine ca esti o scumpa💝😍😘

  2. Port foarte des articole vestimentare cu imprimeu floral, iar acum ca a venit primavara, bluzele si rochiile inflorate sunt favoritele mele.

  3. Deși am cîteva rochii și bluze cu motiv floral, zilele trecute căitam ceva de acest gen, poate pentru că vreau să fiu în ton cu primăvara.
    Felicitări pentru articol!

Lasă un răspuns