Smart Casual Spring

Primăvara dă semne că ar vrea să vină, dar vremea tot este capricioasă. Însă acest aspect nu împiedică fashionistele adevărate din a se îmbrăca așa cum le dictează pasiunea pentru modă. Cum văd o rază de soare, cum mă gândesc la garderoba de primăvară, ce abia așteaptă să fie privilegiată prin însuși actul purtării. Fie că este vorba de printruile florale, fie că ne gândim la bluzele subțiri și jachetele ușoare – încet, încet vom începe să le purtăm.
Primăvara este un anotimp de tranziție, care permite îmbinarea de piese. De exemplu, eu ador să combin jachetele cu tricouri – mi se pare că arată foarte chic, iar dacă tricoul mai are și un mesaj care te caracterizează în totalitate, atunci ai făcut alegerea potrivită! Totodată, acest sezon trebuie întâmpinat cu nuanțe calde, colorate, dulci și vibrante, care să ofere energie și o stare de bine.

În articolul de astăzi port câteva articole vestimentare din cea mai recentă comandă a mea de pe site-ul Bonprix. Jacheta tricotată m-a atras de la prima vedere, este ușoară, moale și călduroasă. În plus, este ușor de combinat în ținute, putând fi integrată atât într-o ținută mai elegantă, cât și în una casual. Detaliul cu franjuri m-a determinat să o aleg, recunosc! Și nu regret, pentru că îmi place foarte mult și vine tare drăguț.

Totodată, pantofii pe care îi port sunt decupați și foarte primăvăratici. Sunt comozi, ușori și arată interesant. M-a atras inițial modelul, iar când am văzut că sunt și pe crem, am spus că merge perfect cu jacheta cu franjuri. Și chiar așa a fost! Astfel că am reușit să combin foarte ușor cele două articole vestimentare și să obțin această ținută.
Stilul smart casual este unul foarte des abordat și adoptându-l sigur nu vei da greș. În plus, este comod și te face să te simți bine în pielea ta, fără prea mult efort.

Jachetă tricotată cu franjuri – AICI

Tricou cu mesaj – AICI

Pantaloni – Pull&Bear

Pantofi – AICI

BONUS

Cum tot vă spuneam de comanda plasată pe site-ul Bonprix, am zis să vă arăt și ce pulover minunat am găsit! Este foarte fin, plăcut la atingere și confortabil. Recunosc, deși îmi plac foarte mult nuanțele de roz, mov și chiar combinația dintre ele, nu prea aveam haine în aceste culori. Așa că, atunci când am zărit acest pulover mi-am zis că lucrurile se vor schimba. Chiar dacă de acum se încălzește și nu cred că îl pot purta atât de mult cât îmi doresc, este o investiție bună pentru toamnă. Voi ce ziceți? Îl găsiți AICI.
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

20 de gânduri despre “Smart Casual Spring

  1. o tinuta comoda pe care o apreciez, imi plac tare mult si sunt cam ce port si eu, din pacate am inceput sa port tinute comode si la evenimente mai pretentioase!

  2. Ai ales o ținută foarte potrivită vremii și desigur, ție.
    îmi place tot outfitul ales, jerseul mi-ar plăcea și pentru mine 🙂

  3. Imi place tare mult stilul tau. Esti o persoana pe care o admir si o urmaresc cu drag, iar acest outfit smart casual te prinde de minune. Cardiganul bonprix este printre preferatele mele

  4. Ce frumos ai potrivit totul! Mi se pare o ținută atât de confortabilă! 😘 Simt că mă reprezintă și pe mine. Jacheta albă are niște mâneci superbe! Caut de mai bine de 1 an ceva de acest tip. Poate mi-o iau și eu! ^_^

Lasă un răspuns