Bătălia Cuplurilor – Cât de bine ne cunoaștem?

În ultima vreme am devenit tot mai atrasă de jocurile de societate, asta pentru că atunci când te afli într-un grup mai mare trebuie să faci ceva distractiv. Astfel, am avut ocazia să experimentez o serie de jocuri, iar pe o parte dintre ele le voi împărtăși cu voi. Fie că vorbim de board games, cărți, sau dialog interactiv, acestea reprezintă o modalitate plăcută de a-i cunoaște atât pe ceilalți, cât și pe tine. În plus, asta ajută foarte mult persoanele introvertite să se integreze mult mai bine într-un grup pe care nu-l cunosc atât de bine.

V-am arătat pe Instagram acum câteva săptămâni jocul Bătălia Cuplurilor și am rămas surprinsă de faptul că nu multă lume știe de el. Prin urmare, nici nu l-a jucat. Și eu l-am descoperit de curând și mi se pare foarte interactiv și amuzant. Poate că la o primă vedere pare cam deocheat, însă nu este așa. Imaginile mai hazlii sunt pentru a-ți atrage atenția 🙂
Bătălia Cuplurilor este un joc de societate destinat adulților și se joacă în cuplu, de la 1 până la 4 cupluri. Regulile sunt foarte simple, asfel că avem o planșă de joc pe care avansăm cu pionii și îndeplinim sau răspundem ceea ce scrie pe cartonașe. Pe acestea se regăsesc fie întrebări, fie proverbe sau filme care trebuiesc desenate. nu este deloc plictisitor, ba chiar te surprinde cu fiecare cartonaș, cu fiecare întrebare, dar mai ales, cu răspunsul pe care îl oferă jumătatea ta. Sau a celuilalt 🙂

Cutia de joc are tot ceea ce îți trebuie, inclusiv tăblițe pe care poți scrie răspunsurile sau desena. Mi se pare fain că există și markere speciale, care se pot șterge după de pe acele tăblițe. Are multe elemente viu colorate și simpatice, iar jocul este atractiv de la prima până la ultima mutare. De precizat este faptul că răspunsurile sau timpul de ghicit sunt limitate de o clepsidră cu 30 de secunde. În acest caz, excepție face cartonașul mov, căruia îi sunt alocate 60 de secunde.
Pentru a înțelege mult mai bine jocul, vă invit să urmăriți cum ne-am distrat noi:
Bătălia Cuplurilor se găsește la Diverta și poate fi comandat de AICI. Este un joc de care nu vă veți plictisi și, mai mult de atât, este cadoul perfect pentru persoana iubită.

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Bătălia Cuplurilor – Cât de bine ne cunoaștem?

  1. Pare tare interesant, n-am mai auzit de el pana acum. Pare super interesant si distractiv! :)) Vreau si eu sa-l incerc. Daca nu sunt un cuplu, incaln regulile? :))

Lasă un răspuns