3 idei de Mic Dejun pentru dimineața perfectă ♥

Sunt dimineți în care aș sta și două ore în bucătărie pentru a pregăti un mic dejun arătos și extrem de gustos, lăsându-mi imaginația să se destindă. Însă asta se întâmplă cam răruț și revin cu picioarele pe pământ, adică în realitate, când sunt ori pe fugă, ori adormită, ori nu am starea necesară de a pregăti ceva mai special. Dar după cum ziceam, sunt zile în care sunt puțin mai creativă și îmi prepar un mic dejun Instagramabil și savuros.
Fie că sunteți adepții gustărilor dulci sau a celor sărate, aceste idei s-ar putea să-ți prindă bine. Dacă nu, îți vor face poftă și pe cel puțin două dintre ele le vei încerca foarte curând. Și spun asta pentru că, înainte de a posta articolul, am prezentat ideile unor prieteni și da, au început să mă bată la cap că vor să vină în vizită 🙂 Într-o dimineață, mai exact.

Această idee de articol mi-a venit în urma descoperirii câtorva bunătăți de la Sweeteria. Inițial m-a atras foarte mult sloganul lor, „Alchimie în ciocolaterie”, care m-a dus instant cu gândul la dulciuri – ispitele cărora nu le pot rezista. Dar mai apoi mi-am amintit că din cauza începutului de gastrită nu pot încerca tot ce îmi doresc. Iar aici am greșit. De ce? Pentru că produsele realizate de Sweeteria NU conțin zahăr, aditivi, arome, conservanți artificiali, sintetici, știți voi. Deci pot spune că sunt perfecte pentru mine 🙂
După ce încerci aceste produse observi ce este calitatea. Cele încercate de mine au un gust autentic, pe care nu îl vei uita prea curând și de care de îndrăgostești iremediabil. În portofoliul Sweeteria se găsesc o mulțime de produse, de la snack-uri până la ciocolată, tartinabile, dulciuri, ciocolată și chiar torturi sau tarte. Și toate acestea abia așteaptă să fie încercate.
Astfel, să vă arăt la ce m-am gândit:

Mini clătite americane pentru pofticioșii cu gusturi fine

Practic sunt clătite normale, doar că mult mai mici, iar în compoziție am adăugat un măr și o banană pe care le-am pus în blender. La pasta rezultată am mai adăugat lapte, puțină apă minerală, câteva linguri de făină și 3 ouă. Vreau să vă spun că secretul aromei constă în măr & banană, care conferă un gust desăvârșit. Partea cea mai plăcută este că le puteți servi cum doriți, iar eu am optat pentru căpșuni & frișcă, dulceață de mure și ciocolată cu alune.

Dulceața de mure de la Sweeteria are un gust dulce-acrișor, e ceva fermecător! Efectiv se simte gustul autentic de mure, care îmi amintește de cel făcut de bunica. Vă spun sincer că nu se compară cu celelalte produse similare din comerț și trebuie să-l încercați măcar o dată.

Cât despre Greentella – inițial credeam că va fi foarte dulce sau o variantă mai sănătoasă a celebrei Nutella. Ei bine, am greși la prima parte, pentru că are un gust extraordinar! Nu este foarte dulce, ci mai degrabă mă duce cu gândul la ciocolata neagră, amăruie. Se simte gustul de alune, iar crema tartinabilă este foarte cremoasă, se întinde ușor și parcă se topește în gură.  Eu deja am terminat trei sferturi din acest borcan și pot spune că mă pregătesc să comand câteva bucăți pentru că le ador! Sunt sigură că după ce o veți încerca îmi veți da dreptate și nu vă veți mai întoarce către Nutella sau Fineti.

Gustul copilăriei cu lapte și cereale

Da, această sugestie este pentru cei care nu au atât de mult timp dimineața, dar vor să ia un mic dejun sănătos, care să le confere energie. Bineînțeles, laptele poate fi și vegetal, din cocos, soia, orez, etc – asta pentru că va avea o aromă mult mai bună și nu va fi atât de gras sau greu. Ca sugestie, avem de ales între musli crocant din cereale și fructe și sfere din cereale cu cacao.

Fie alegem, fie le combinăm, adică exact cum am făcut și eu. Bineînțeles, putem combina musli cu iaurt pentru o gustare on the go. Eu prefer ambele variante, mai ales că îmi aduc aminte de copilărie și de cum am crescut eu înaltă mâncând cereale.

Instacado cu telemea

De ce Instacado? Pentru că sunt sigură că ați văzut de 99999 de ori avocado pe Instagram, adică mai mult decât în viața reală. Și trebuie să recunosc, tot de acolo m-am încumetat și eu să-l încerc. Iar așa mi-a venit această idee, mai ales că am spus că voi sugera și o gustare pentru cei ce preferă gustprile sărate. Astfel, dacă nu ați încercat combinația baghetă + avocado + telemea sărată de vacă – mai aveți o șansă de a spune că nu ați trăit degeaba. Cum vine asta? Încercând această gustare. Și pentru că se prepară rapid, e sățioasă și o poți servi în pauza de la serviciu. Cu plăcere 🙂
M-aș bucura foarte mult să știu că aceste idei v-au fost de folos,dar și că ați descoperit, printre aceste produse menționate, ceea ce căutați de ceva vreme. Pentru mine a fost love at first bite ♥
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

 

12 gânduri despre “3 idei de Mic Dejun pentru dimineața perfectă ♥

  1. Dulceața de mure, clătitele sunt preferatele mele. Îmi plac toate dulciurile și mă bucur că există alternativă sănătoasă a zahărului.
    Abia aștept să încerc produsele Sweeteria.

  2. Dulceata de mure de la Sweeteria este pur si simplu genial de buna. Eu am savurat-o cu papanasi, dar am de gand sa incerc si cu pancakes.

  3. Saptamana trecuta am incercat si eu pentru prima data clatitele americane cu dulceata de mure de la Sweeteria si sunt absolut delicioase. Recunosc ca nu am incecrat avocado cu telemea pana acum si chiar m-ai facut curioasa in acest sens

Lasă un răspuns