Seturi NYX la prețuri tentante

Când vine vorba de produsele de machiaj, pot spune că I`m a real hunter, deci mereu sunt la curent cu ultimele noutăți, dar mai ales promoții, oferte, prețuri avantajoase. Sunt precum o căsuță din aceea doldora de mail-uri , însă varianta umană. So, hello! 🙂
Știți că cel mai mul și mai mult, dintre produsele cosmetice, rujurile îmi plac cel mai mult. Am spus-o și o voi spune mereu, asta pentru că acestea sunt cele mai practice și cele mai folosite. Astfel, cum nu-mi scapă nimic, am pus ochii pe un set de 3 rujuri lichide mate de la NYX, din gama Liquid Suede, care erau la prețul de 55,43 lei pe site-ul CareSpot.ro (adică AICI).

Vă dați seama că nu am mai stat pe gânduri și l-am comandat instant, chiar dacă nuanțele nu sunt tocmai purtabile. Însă, cu toate acestea, văzându-le așa minunate, m-am gândit instant la câteva look-uri inedite pe care le voi realiza în curând.
Setul vine cu 3 rujuri, în nuanțele:

Revenind la cele 3 rujuri lichide, nuanțele sunt exact cele din poza de prezentare de pe site și arată foarte drăguț. Într-adevăr, nu sunt tocmai ușor de integrat într-un machiaj, însă aplicate corespunzător, arată foarte bine. Legat de persistența lor – nu pot spune că le-am purtat foarte des sau pentru un timp îndelungat, însă tind să cred că rezistența este una medie. Culorile sunt destul de dense și pigmentate, deci nu e nevoie să aplicați foarte mult produs.

Totuși, este și un lucru care nu m-a impresionat. Și aici mă refer la mirosul lor. Este unul de chimicale, de vopsea, de acuarele, etc. Asta am observat mai ales la nuanța Run the world, care mi se pare că are cel mai intens iz. Acesta dispare după câteva minute, însă la început parcă totuși e puțin deranjant. Cred că cei de la NYX ar fi putut totuși să adauge și o aromă, pe lângă celelalte substanțe chimice care oricum se găsesc în astfel de produse. All in all, sunt mulțumită de aceste rujuri, își fac treaba, iar nuanțele nu sunt atât de comune.

Tot de la NYX mi-am mai luat și setul Beyond Basic, cu 58,67 de lei, de AICI. Acesta include o paletă de machiaj cu șase nuanțe, un ruj lichid mat și un eyeliner lichid, negru. Recunosc, am vrut acest set tot pentru ruj, pentru că mi se părea genul meu, însă mi-am cam luat țeapă. Spun asta pentru că în realitate nuanța este mai deschisă decât arăta pe internet, iar textura este una ușor cremoasă și uneori cam dificil de întins. Fiind o culoare destul de deschisă, nu este chiar atât de densă. Însă aceste aspecte nu m-au oprit din a-l purta de câteva ori, iar în timp am început să mă obișnuiesc cu el. Acum pot spune că îmi place. Este nuanța Rose Nude și așa arată pe buze:

Legat de paletă, are 6 nuanțe: un fard nude de tranziție, unul sidefat kaki, unul magenta, unul verde închis, un maro roșiatic și un maro închis. Aceste farduri conțin carmin și nu sunt recomandate pentru a fi folosite pe linia apei. Pe mine m-a atras fardul sidefat kaki, pentru că arată foarte bine pe ochii verzi. Culorile sunt purtabile, fiind ușor de integrat atât într-un machiaj de zi, cât și în unul de seară.

Aceste seturi le găsiți pe siteul CareSpot.ro, alături de alte seturi drăguțe, la prețuri mai mult decât tentante.

Vouă cum vi se par aceste seturi? 🙂

 

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Seturi NYX la prețuri tentante

  1. Sună bine de tot aceste seturi! 😍 Am și eu câteva rujuri Nyx care îmi plac, dar îmi plac mult recomandările tale de culoare. Și eyelinerul este în topul favoritelor mele.

Lasă un răspuns