Cel mai bun produs pentru stilizarea sprâncenelor? – Review&Vs.

Sunt de părere că, atunci când vine vorba de un machiaj, există trei produse cosmetice care pot schimba radical întregul look. Voi știți care sunt acelea? Ei bine, mă refer la ruj, rimel și… gel de sprâncene! Și chiar aceste trei produse fac parte dintr-un machiaj basic, indiferent de stil.
Dacă despre rujuri v-am tot vorbit, m-am gândit că nu ar strica să abordez un subiect mai controversat, și anume sprâncenele. Știm că există zeci de stiluri, forme și produse cosmetice pentru stilizarea lor, iar eu vă spun doar atât: purtați ceea ce vă face să vă simțiți bine, pentru că cel mai important este să vă placă vouă. Eu personal nu sunt fană a sprâncenelor grosuțe sau messy (gen Cara Delevingne) și cred că tocmai de aceea prefer o formă de mijloc, aranjându-le așa cum îmi place.
Dacă acum ceva timp foloseam doar un fard pentru sprâncene, acum observ că acesta nu este suficient. Ale mele au o nuanță ușor spre blond, eu fiind șatenă cu șuvițe blonde. Mereu am avut problema de a găsi un produs care să mi se potrivească, să fie aceeași nuanță, să nu arate horror și care să reziste. Cam dificil, nu?
De ce am ales să optez pentru gel? Pentru că sprâncenele mele nu sunt definite, au fire rebele și în plus, am unele goluri care nu pot fi estompate doar cu fard. Am folosit diverse produse, însă astăzi vă voi vorbi despre două de acest gen, mai exact cele pe care le folosesc eu momentan.

50bf8c71-f0a9-4809-bdc7-65edb71a6ba6

Pentru început, mă bucur că au apărut și la noi Gelurile Tattoo Brow de la Maybelline New York și, mai ales, că există o nuanță care să mi se potrivească perfect. Astfel, eu folosesc nuanța 03- Medium Brown și cred că este potrivită pentru șatene.
Înainte să-l folosesc pe acesta de la Maybelline, îl aveam pe cel de la Sleek. Iar pentru a vă face o idee, m-am gândit că ar fi mai util să fac o comparație între cele două:

Kit pentru sprâncene de la Sleek

-preț: între 49 și 60 de lei; îl găsiți pe MakeupShop.ro sau în Kendra
-are 3 ustensile: una pentru formă, una pentru estompare & distribuie fard, pensetă
-kit-ul vine cu o oglindă, gel de stilizare și fard de pleoape

VS:

Tattoo Brow Pomade de la Maybelline

 

-preț recomandat: 60.50 lei
-vine cu o pensulă cu două capete: unul pentru formă și unul ca perie
-este rezistent la apă
8eefb22f-3d40-4fd5-b525-c3fd9519d89a
Și acum să vedem diferențele, pe categorii de caracteristici:
-Nuanță: cel de la Sleek are tendința să se deschidă uneori, iar la cel de la Maybelline nu am sesizat vreo oxidare a culorii
-Textură: cel de la Sleek are o consistență mai solidă, cu tendință de întărire; iar cel de la Maybelline are o consistență aparent foarte solidă, însă este ușor de manevrat și devine ușor cremos
-Aplicare: cu cel de la Sleek trebuie să aplic mai multă cantitate; iar cu cel de la Maybelline îmi ajunge o singură pensulă cu produs pentru o sprânceană. Tocmai de aceea, trebuie să luați mai puțin din acesta din urmă pentru că nuanța e foarte intensă.
-Persistență: cel de la Sleek- după 6 ore se cam estompează; iar cel de la Maybelline este ceva mai rezistent, culoarea fiind intactă chiar și după 10 ore.
-Rezistență la transfer: dacă ating chiar și foarte delicat sprânceana atunci când folosesc kit-ul de la Sleek, nuanța se duce foarte ușor; cu cel de la Maybelline nu este așa, culoarea odată aplicată este destul de rigidă.
Per total: îmi place mai mult gelul de la Maybelline, are multe puncte pro, iar pe cel de la Sleek îl prefer datorită kit-ului, a ustensilelor și a oglinzii.
Bonus tip: pentru ca gelul să reziste mult mai mult timp pe sprâncene, puteți aplica după peste ele puțin spray de fizare pentru machiaj.
9a26ed15-19ae-4792-b758-806b043c44a1

Voi ce folosiți pentru stilizarea sprâncenelor? Ați încercat un produs din cele două descrise? Dacă nu, pe care l-ați alege? 🙂

 

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Cel mai bun produs pentru stilizarea sprâncenelor? – Review&Vs.

  1. Imi place cum ai prezentat produsul si da, ma tentează. Singurul kit de sprâncene pe care l-am folosit a fost de la Avon si m-am declarat mulțumită. Ce-i drept, fiind singurul folosit nu am avut cu ce sa il compar.

  2. Inainte nu consideram ca am. Nevoie de un asemenea produs, dar in timp, am inceput sa incerc si eu creioane si farduri si mi se par ok. Nu am incercat pana acum niciun gel, dar cel de la. Maybelline pare destul de interesant

  3. eu nu sunt chiar indemanatica si nu-mi place deloc ce reusesc sa fac cu kitul de sprancene, dar perseverez! ar trebui sa incerc gelul Maybelline, iubesc produsele lor!

  4. Folosesc doar creion dermatograf maro, dar asta numai la ocazii, cand machiajul este ceva mai accentuat. Altfel, nu folosesc nimic, prefer sa nu pun decat putin ruj pe buze. De la o varsta incolo, machiajul te face sa arati ca un clown.

  5. Chiar m-a tentat și pe mine cel de la maybelline, dar neștiind prea multe despre el, nu l-am cumpărat. O să îl caut pe net să văd unde sunt oferte mai bune să-l comand 😀

  6. Folosesc un gel transparent pentru sprancene care le fixeaza si accentueaza culoarea naturala. Dintre cele doua geluri prezentate foarte bine de tine l-as alege pe cel de la Maybelline.

  7. Nu le-am incercat. Folosesc alternativ kit de la Oriflame, am avut 2 de ceva timp, si Anastasia Beverly Hills. Cel din urma tine foarte bine, il folosesc cand e vremea umeda si este intact toata ziua. As incerca kit-ul de la Maybelline 😉

  8. Ar trebui sa incerc si eu acest kit. Poate ma descurc mai bine cu el decat cu ceea ce folosesc acum si imi fac si eu sprancene perfecte si pline

Lasă un răspuns