Fashion Alert: Top 5 must have pentru o iarnă târzie- primăvară timidă

Când vine vorba de noile trenduri, uneori prefer o ținută clasică, cu riscul de a nu ieși din zona de confort. Dar chiar și așa, această alegere mă determină să fiu încrezătoare, să mă simt bine, iar asta cred că e cheia unei ținute: să fii și să te simți tu însăți. La polul opus, există trenduri trecătoare care îmi cad cu tronc, iar după expirarea lor stau și mă întreb what was wrong with me.
Însă astăzi nu mi-am propus să vorbim despre trendurile ce influențează industria modei, ci despre câteva piese vestimentare care, după părerea mea, nu se vor demoda niciodată. Este vorba despre acele piese pe care le poți purta în diverse combinații, însă nu vă grăbiți să le numiți basic, căci eu nu le-aș încadra în stilul casual. De exemplu, mă văd investind poate puțin mai mult în articolele de acest gen, pentru că știu că le port mult mai des, deci calitatea trebuie să fie una superioară.

4ffc5688-9d37-4360-89c4-3769e1fb3934

Pentru ca acest articol să nu fie prea general mă voi raporta la sezonul curent, cumva iarnă târzie- primăvară timidă, pentru că știm cu toții cât de greu este să urmezi un trend primăvăratic mai ales cu vremea de la noi, chiar dacă o zicală mai veche reactualizată ar spune că „diva suferă la frumusețe”.  Dacă aveți deja în garderobă aceste piese, atunci înseamnă că aveți un spirit întreprinzător și priviți lucrurile în perspectivă, iar în caz contrar, sunteți pe drumul cel bun 🙂 me just joking
Cizmele elastice cu un toc cui – Am ținut să precizez atributul „elastice” pentru că am tot avut mai multe modele de cizme și vă spun drept că nici una dintre perechi nu arăta la fel de bine pe picior cum arată acestea. Inițial credeam că voi avea probleme cu ele și că vor fi prea strâmte, dar m-am înșelat. Chiar dacă au tocul tip cui sunt foarte comode și merg lejer cu ele. Astfel de cizme cred că au decenii în spate, însă nu se demodează niciodată. Chiar dacă este final de iarnă și vă gândiți că nu aveți unde să le purtați, vă înșelați. Astfel de investiție chiar merită.
Jachetele tip ”midi”, în special cele pe gri – Cel puțin în garderoba mea de iarnă predomină jachetele lungi, iar în cea de primăvară cele scurte. Astfel, pentru această trecere dintre sezoane am găsit o cale de mijloc: jacheta midi. Unele fashioniste mai înfocate ar spune că o astfel de haină nu ar mai conferi acel efect de picioare lungi, însă le-aș spune clar că se înșeală. Asta cel puțin în situația de față, cu cizmele menționate. Chiar și așa, jacheta de față este foarte chic, integrându-se perfect într-o ținută office, purtată, de ce nu, chiar cu o pereche de pantaloni tip creion și o pereche de oxfords. De ce am menționat și culoarea? Well, cred că acest gri arată deosebit și duce ținuta într-o zonă elegantă. Eu personal aș fi vrut să-i atașez o broșă cu pietre, însă riscam să stric cumva materialul.
Gențile de mărime medie – Pe care eu le găsesc destul de rar, însă și atunci când se întâmplă e război și (apoi) pace. Le prefer pentru că sunt destul de încăpătoare și îmi pot lua lejer strictul necesar. Cea de față nu este foarte elegantă, putând fi purtată foarte ușor și într-o combinație mai casual. Totodată, aceasta are două mânere și o cataramă pentru a putea fi purtată pe umăr. În funcție de culoarea sau stilul vestimentar, se poate lega o eșarfă colorată pentru a o stiliza să arate mai chic.
Pălăriile cu bor rotund – Știu, știu, le-ați tot văzut și revăzut, sau le știți dintotdeauna. Ei bine, eu nu prea le văd a fi purtate de fashionistele de la noi. Să vă spun că eu am mai multe culori? Just in case. Mi se pare că schimbă vizibil look-ul ținutei, conferindu-i un aer mai elegant, eventual vintage (depinde aici de pălărie). Totuși, dacă nu sunteți adeptele acestor accesorii, vă recomand și beretele tip marinărești, care se găsesc în diverse culori și arată deosebit.

045d2246-d2c5-4c35-9115-f932d169e6c8

Mănușile din piele, în special cele cu touchscreen – Pe acestea le-am descoperit recent, iar faptul că aveau tochscreen, dar și un model interesant, m-a determinat să le achiziționez. Călduroase, arătoase și chiar comode, aceste mănuși sunt atât un accesoriu ce conferă un plus de feminitate, cât și elementul salvator ce te protejează contra frigului și implicit a pielii crăpate.

b5675834-d54d-40cd-b483-5852ea175962

Acum vă îndemn și pe voi să îmi spuneți ce piese vestimentare din această listă aveți în garderobă, precum și ce articole nu ar trebui să lipsească 🙂

Acest articol a apărut în revista Ioana, Martie 2019:

Dragii mei, vă anunț că mă găsiți luna aceasta în Revista Ioana 🌺♥️

Publicată de Vox of Vanity pe Vineri, 8 martie 2019

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

14 gânduri despre “Fashion Alert: Top 5 must have pentru o iarnă târzie- primăvară timidă

  1. arata minunat tinuta ta! eu cu cizmele cu toc cui nu ma impac, abia merg pe cele cu toc mai gos 😀 si nu am nicio pereche din cele elastice, mi-as dori asa ceva! cat despre jacheta, e un must, cu siguranta! din garderoba mea nu lipsesc nici geaca de piele, nici botinele si camasile!

  2. In afara manusilor cu touchscreen am celelalte articole, dar nu le-as purta ca tine ci in alte asocieri mult mai colorate. Baloanele aduc un sentiment jucaus si vioi tinutei si balanseaza astfel sobrietatea si eleganta tinutei tale. Eu n-as iesi din casa fara ele :))

  3. WOW! Felicitari pentru tinuta! Esti deosebit de atragatoare! Cizmulitele si palaria imi plac foarte, foarte mult!!! Felicitari pentru achizitie! Sa le porti cu placere de fiecare data!

  4. Plăcută și reușită ținuta ta!
    Îmi plac pălăriile și am câteva dar n-ar strica să -mi iau una nouă 🙂 Și jacheta este oky, iat geanta midi, ufff, încă mai caut.
    Felicitări!

  5. Ținuta asta arată într-un mare fel. Pe cât de potrivită e, pe atât de practică și confortabilă pare. Îmi plac foarte mult aceste cizme și pălării, cu toate că încă nu am purtat.
    Îmi place stilul tău, te avantajează.

  6. Tu ești mult prea fashionista și mai am câteva lucruri de bifat ca sa fiu pe deplin mulțumită. Mi-as dori mai multe pălării, trench-URI cambrate și esarfe!

Lasă un răspuns