De Crăciun #LikeYourself

Crăciunul este sărbătoarea care ne reunește cu cei dragi și ne face să simțim mai profund sentimentul de familie. Nu e doar despre brad, luminițe, cadouri și bucate alese, ci în esență este o emoție constructivă ce ne luminează întreaga existență, aducând bucurie, pace și iubire. Indiferent de prioritățile noastre cotidiene, de probleme și frustrări, în aceste zile magice lăsăm totul la o parte și trăim frumos, exact așa cum ar trebui să o facem mereu de fapt.

IMG_4606 (1)

Pentru mine Crăciunul înseamnă acasă, înseamnă timp petrecut cu familia și reîntoarcere la copilărie. Astfel, anul acesta am decis să mă implic mai mult în pregătirile premergătoare, să ajung mai devreme acasă și să o ajut pe mama, care e mereu pentru noi imboldul magiei de Crăciun. Această dorință de a contribui la realizarea treburilor destinate acestei sărbători mi-a fost cumva sădită de Winter Box-ul primit de la Nivea, în cadrul campaniei #LikeYourself.
Pe scurt, această campanie se referă la importanța încrederii în propria persoană, la curajul de a fi cine ești cu adevărat și a puterii de asumare atât a propriilor alegeri, cât și preferințe. De multe ori rânvnim după confirmarea celorlalți și ne este frică să fim noi înșiși. Ne este frică să spuneam ce gândim din teama de a fi judecați și astfel ne pierdem în mulțime, pierzându-ne autenticitatea. Despre această campanie v-am vorbit și AICI, iar acum vă prezint pe scurt care a fost tematica acestui challange cu box-ul de iarnă.

IMG_4413

În Winter Box-ul primit am găsit o mulțime de produse și lucruri atractive, de la cosmetice la luminițe, machiaj sau ramă foto. Când l-am deschis am avut aceeași emoție pe care o aveam la deschiderea cadourilor de sub brad, iar acest entuziasm mi-a făcut și mai mult dor de Crăciun, de familie, de liniștea pe care o simt atunci când sunt acasă. Astfel, pornind de la lucrurile minunate din cutie, am lăsat imaginația să zboare și uitați ce a ieșit:

De Crăciun #LikeYourself

Un itinerariu al aromelor, presărat cu sentimentul de familie, închinat celei mai Sfinte Sărbători, pe un fundal cu emoția colindelor. Poate că aceste imagini se vor mai șterge din memorie, însă amintirea va rămâne vie în suflet O:)https://voxofvanity.com/2018/12/27/de-craciun-likeyourself/*Clip realizat în cadrul campaniei #LikeYourself *

Publicată de Vox of Vanity pe Luni, 31 decembrie 2018

Winter Box-ul nu s-a concentrat doar pe produse cosmetice, ci a adus în prim plan entuziasmul Crăciunului. Astfel, alături de mama am gătit cele mai delicioase prăjituri, am împodobit cel mai frumos brad pe care l-am avut până acum și am găsit câte un motiv de bucurie în fiecare culoare din luminițele ce ne înconjurau.
Cum sunt pasionată de beauty, mi-au atras atenția în mod deosebit câteva produse de îngrijire, pe care le puteți observa în fotografia de mai jos. Dacă mă întrebați pe mine, ele sunt un must-have pentru sezonul rece, deci nu ar trebui să vă lipsească:

IMG_4235IMG_4241IMG_4242

Totodată, am personalizat cana din Winter Box-ul primit și sinceră să fiu la început am avut emoții că nu îmi va ieși. Dar cu multă răbdare am reușit să o decorez exact pe gustul meu. Și uitați ce a ieșit:

IMG_5987IMG_4607

În procesul pregătirlor de Crăciun am ales să țin aproape mesajele motivaționale din campania #LikeYourself pentru că de multe ori cădem pradă neîncrederii de sine. De ce? Pentru că sunt o fire perfecționistă și mă demoralizez destul de ușor dacă ceva nu îmi iese conform așteptărilor. Așadar, cartonetele cu mesaje motivaționale au fost mereu acolo pentru a-mi da perseverență.

IMG_6045IMG_5978IMG_5924IMG_5973IMG_6086IMG_6161IMG_4641

Pentru mine acest Crăciun a depășit așteptările și am avut parte de liniștea și de relaxarea la care sperasem tot anul. Sunetul dulce al colindelor, atmosfera caldă și luminițele vii m-au fascinat mai mult decât în anii trecuți. Acum îmi doresc și mai mult ca această sărbătoare să nu se termine niciodată.
Pentru voi cum a fost acest Crăciun? Ați avut parte de ceea ce ați râvnit? 🙂
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “De Crăciun #LikeYourself

  1. Craciunul asta a fost un pic lipsit de farmec… parca mai ceva ca in alti ani. desi iubesc sarbatorile de iarna si le consider cele mai frumoase, anul asta am fost parca un pic in pom. nu as sti sa-ti zic de ce. am despodobit si bradul cam devreme…

  2. Cred ca ar trebui sa avem mult mai multa incredere in fortele noastre pe toata perioada anului. Campania likeyourself de la Nivea m-a motivat si pe mine sa am mutl mai multa incredere si sa ma plac intai eu pe mine, apoi ma vor placea si celalalti.

  3. De Craciun am petrecut timpul cu cei dragi, am cumparat cadouri si am incercat sa ma bucur cat mai mult de atmosfera de sarbatoare. Si mie imi plac produsele Nivea si le aleg de fiecare data cand vreau sa ma rasfat.

  4. Pentru noi, fiecare Craciun e o bucurie si o magie continua. Asta se datoreaza in special copiilor, care ne ajuta sa ne bucuram de fiecare lucru marunt. 😀

  5. WOW!
    M-au vrăjit fotografiile tale! Parcă am retrăit momentele de bucurie ale sărbătorii, alături de tine și mama ta!
    Felicitări pentru tot ceea ce faci! Un nou an plin de împliniri și bucurii la tot pasul!

  6. Am numai cuvinte de lauda la ardresa ta. Imi place felul in care ai personalizat cana de … nu mai pot. Zici ca-i cumparata. Totul faci foarte bine si apropo, NIVEA m-a suprins placut si pe mine anul trecut cu foarte multe produse noi si foarte bune

Lasă un răspuns