Shine Compulsion de la Maybelline- Review & Swatch

Știți că atunci când vine vorba de rujuri I can`t help myself. Indiferent de textură, finish sau brand, rujurile mereu vor fi atracția mea principală atunci când vine vorba de make-up. Astfel, cum Maybelline a lansat de curând o nouă colecție de rujuri, și anume Shine Compulsion, ar fi fost imposibil să treacă neobservate. Sau să le încerc 🙂
RRKT8328
Shine Compulsion vine cu 7 nuanțe strălucitoare, într-un ambalaj elegant, într-o nuanță de rose-gold. Arată elegant, iar forma lor îmi place foarte mult întrucât permit o aplicare mult mai facilă a culorii. Rujurile au o textură cremoasă/lipicioasă și un finish glossy. Cele șapte nuanțe sunt infuzate cu ulei hidratant ce conferă strălucire și astfel nu mai trebuie să aplicați un balsam de buze hidratant în prealabil. Din acest punct de vedere, rujul e mult mai purtabil și mult mai ușor de reaplicat.
WIYV5252

55- TAUPE SEDUCTION

60- CHOCOLATE LUST

65- SPICY MAUVE

75- UNDRESSED PINK

90- SCARLET FLAME

100- MAGENTA AFFAIR

130- SPICY SANGRIA

FKGN5297MFTB9186
Faptul că nu sunt la fel de persistente precum rujurile mate nu este neapărat un impediment, întrucât se pot reaplica foarte ușor ori de câte ori e nevoie. Textura lucioasă cucerește chiar și cele mai împătimite fane ale rujurilor mate – și asta o spun din experiență.
Pe mine m-au cucerit nuanțele, mai ales cele nude. Au un aspect perlat și cred că se potrivesc foarte bine cu machiajele pe care le voi realiza în perioada festivă ce urmează. De asemenea, aceste rujuri sunt ideale pentru acest sezon, mai ales datorită texturii lor. Am scris mai sus faptul că sunt foarte cremoase, deci puteam diminua uscarea buzelor din cauza frigului. E un plus, nu?
IMG_3064 (1)
Să știți că au apărut deja în magazine, iar eu le-am remarcat în DM. Prețul recomandat este de 32.14 lei, chiar avantajos spun eu. Tocmai de aceea, merită să le încercați pe toate. Indiferent de stilul pe care îl abordați,e puțin probabil să nu găsiți o nuanță care să vă avantajeze și care să vă vină perfect. Totuși, dacă mă întrebați pe mine, cred că nuanța 65- Spicy Mauve se potrivește fără probleme oricui. Voi ce spuneți?
DOYS3992
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

12 gânduri despre “Shine Compulsion de la Maybelline- Review & Swatch

  1. Phh, si eu le-am primit si imi plac atat de mult <3 insa ce mai mult si mai mult imi place nuanta 65. Sunt tare hidratante si am observat ca desi ele par shiny, ulterior se mai estompeaza. Tare mult imi plac, urmeaza sa urc si eu un articol pe blog privind aceste produse

  2. WOW! WOW! WOW!
    Sper ca ai dedus cat de mult imi plac aceste rujuri!!! Ce culori- le ador pe toate! Imi pare rau ca nu le pot incerca acum pe toate! Sunt un pic invidioasa! 😛 :*

  3. Nu gasesc aici nuante pe care le port in prezent, dar imi place 90 Scarlet Flame, desi foarte rar mai port asa culoare vie la un ruj. Cu anii rujurile aprinse nu mai au loc in poseta mea, prefer ceva mai natural sau cumva spre portocaliu pal.

  4. Arată superb! Mi-ar plăcea 60 și 65, sunt nuanțele care mi se potrivesc cel mai bine.
    tocmai ce mi-am luat ceva de black friday, dacă știam…:)

Lasă un răspuns