Rutina de îngrijire pentru un ten curat și luminos

Fond de ten, machiaj, poluare, vânt, aer rece – cam acestea sunt elementele care ne agresează tenul, mai ales în această perioadă. Deși mereu pun accent pe îngrijire, folosind produse potrivite, foarte bune din punct de vedere calitativ, uneori tot nu sunt mulțumită de cum arată tenul meu. Sunt adepta ritualurilor de frumusețe cu produse naturale și a măștilor home-made, însă cum tot am avut un program haotic în ultima vreme, nu am mai apucat să fac ceea ce mi-am propus.
Am primit acum ceva timp un adevărat kit de relaxare, foarte ingenios, în interiorul căruia mă aștepta un răsfăț „ca la carte”. Și spun asta pentru că, din punctul meu de vedere, nimic nu e mai relaxant decât să închei o săptămână aglomerată cu o mască de curățare, care să-ți energizeze tenul, lăsându-l pur și fin.
Știți că v-am arătat și pe Instagram misterioasa cutie neagră, iar în ea se găseau măști de față în care ingredientul principal este carbunele activ:

img_0741

De măștile de la 7th Heaven mai auzisem, se găsesc în aproape orice supermarket și sunt accesibile ca preț. Ba chiar încercasem câteva dintre ele și mi-au plăcut, mai ales că erau foarte ușor de folosit și acționau repede. Însă niciodată nu găseam mai multe pliculețe la raft, iar pe cele pe care mi le luam le terminam relativ rapid.
Însă, de curând cei de la 7th Heaven au lansat celebrele lor măști de față și la flacon de tip tub, iar eu am fost foarte încântată să le descopăr. Ele au 100g și sunt la fel de eficiente precum cele la plic. Deci, vom avea parte de un răsfăț continuu, chiar amplificat 🙂

Cea din flaconul roz este destinată tipului de ten normal spre gras și este pe bază de nămol din Marea Moartă. Totodată, în compoziția sa se mai află minerale din Marea Moartă și extract de lavandă. Aceasta are un efect calmant, contribuie la deschiderea și curățarea porilor, lăsând pielea curată și catifelată la atingere. Se aplică pe ten, se lasă până se usucă, adică aproximativ 15 minute, iar apoi se curăță cu ajutorul unei dischete demachiante pe care o îmbibați în apă.
În flaconul negru se află o mască pentru toate tipurile de ten, cu extract de alge marine brune și boabe de cătină. Această mască peel-off detoxifiantă curăță și purifică pielea, lăsând-o să se simtă ca nouă. Aceasta previne apariția în exces a sebumului și exfoliază pielea, îndepărtând eficient impuritățile.

Măștile din pliculețe au ca ingredient principal cărbunele. Acesta e recunoscut pentru proprietățile de curățare, îndepărtând impuritățile și absorbind excesul de sebum. Se recomandă includerea unei măști în rutina de îngrijire săptămânală pentru un ten curat și luminos!
Dintre toate acestea, mie cel mai mult mi s-a potrvit cea cu nămol din Marea Moartă, mi-a conferit o senzație de revigorare și mi-a lăsat tenul proaspăt, luminos și radiant. Totodată, această mască este destinată și persoanelor cu tenul normal spre uscat, cum e și al meu. Totodată, e important de precizat faptul că, după aplicarea oricărei măști de acest tip, e esențial să folosiți o mască pentru hidratare, de preferat una din ingrediente naturale, fără parabeni, silicon sau parfum.

Voi pe care le-ați încercat și v-au plăcut?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Un gând despre “Rutina de îngrijire pentru un ten curat și luminos

Lasă un răspuns