Cum scapi de durerile post-workout

La începutul verii începusem să merg la sală. Am fost să-mi iau echipament, adidași speciali, ba chiar căutasem și diverse moduri de a-mi prinde părul pentru a-l împiedica să mă încurce. Bineînțeles, entuziasmul a fost mare până am ajuns la sală. Însă, chiar și după aproape două ore de antrenament, eram cu zâmbetul pe buze.
Eram mândră de mine că am reușit să o fac, să rezist acolo, să încerc mai multe aparate și astfel să ajung mai aproape de forma la care visez. Desigur, am plecat de acolo motivată, cu gândul să-mi fac un abonament și să merg zi de zi. Însă, minunea nu a ținut mult, căci zilele următoare am avut o febră musculară de toată frumusețea. Cu toată mișcarea pe care o făcusem în cele două ore de sală, următoarele zile (sau chiar săptămână) efectiv am stat.
După acest incident, am tot amânat să merg și cum tot ziceam „de luni, de luni”, iată că s-a făcut Octombrie. Între timp însă am primit (semn că Universul veghează și lucrează) două produse special create pentru durerile post-workout. Mai pe scurt: adică toți cei care fac mișcare au nevoie de ele ca de aer. Și să vi le prezint și vouă:
Power ROLL by Puterea Ursului® de la Life Care. e special conceput pentru persoanele sportive, absorbindu-se rapid în piele. Are o formulă concentrată, cu efect puternic de încălzire ce amelioreaza durerile musculare, contuziile și luxațiile ce pot apărea în urma efortului fizic. Proprietățile sale antiinflamatorii, eliberează tensiunea musculară în urma sportului, iar datorită efectului de încălzire conferă o stare de relaxare și liniștire a zonelor afectate.

Dacă însă apar dureri după sport, Puterea Ursului® Gel cu plante BIO Kräuter® e recunoscut pentru efectul rapid de calmare a durerilor musculare și ale articulațiilor, crescând mobilitatea lor. Combinaţia specială de mentă, eucalipt, ginseng şi viţă-de-vie provenite din medii controlate biologic conferă efecte multiple cum ar fi calmarea şi reducerea inflamaţiilor, dar stimularea circulaţiei.
Activitatea fizică insuflă o stare de bine și, paradoxal, oferă și mai multă energie decât aveai înainte. În loc să te concentrezi pe cât de greu ți se pare antrenamentul, este indicat să te gândești la cât de bine te vei simți și cât de satisfăcută vei fi când îl vei termina. Fixând aceste beneficii în minte și având aceste două produse, parcă îmi este mai ușor să mă reapuc de sală.
Astfel, de cum încep activitatea fizică, voi folosi și aceste produse magice. Voi reveni cu un update privind modul în care se prezintă și cum acționează, așa că stați de aproape.

Voi le-ați încercat?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “Cum scapi de durerile post-workout

  1. Am incercat si eu cateva produse de dureri de la Lifecare si chiar m-au ajutat. Experienta ta buna cu aceste produse ma fac sa incerc si eu aceste produse. Nici nu sunt scumpe!

  2. Trebuie să testez și eu acel roll-on! Crema deja o folosesc cu încredere (trebuie să reînoiesc stocul) când am nevoie de un masaj pentru dureri musculare de spate. M-am învățat cu efectul de încălzire-răcorire. 😀 😍

  3. Sunt foarte bune toate produsele lor, inca nu am folosit produsee recomandate de tine, dar folosesc altele si sunt multumita de ele.

Lasă un răspuns