Albeena & bee happy – sau raiul albinelor harnice

🐝Cum să cunoști mai bine niște produse dacă nu prin vizita direct la sursa lor?🐝

Unul dintre cele mai faine press trip-uri în care am fost până acum este cel organizat de Albeena, un brand românesc ce produce miere și produse derivate. Așa că, într-o zi cu soare, echipată corespunzător, am plecat la Păulești, jud. Prahova, la una dintre stupinele principale, cu albinuțe harnice.
Când am ajuns am intrat într-o curte măricică, cu o grădină exact ca cea a bunicilor, cu vie bogată și mulți stupi. Am fost întâmpinați cu bunătăți dulci, făcute în casă, proaspete, îndulcite cu miere naturală și extrem de gustoase. după, am primit echipament serios, cu plasă specială, pentru a evita incidente neplăcute și înțepături dureroase.

Pe tot parcursul vizitei am fost însoțiți de un doctor care ne răspundea cu drag la întrebările pe care i le tot adresam. Un domn apicultor, tare iscusit, ne-a vorbit cu pasiune despre meseria sa, arătându-ne ce se află în stupi, care e rolul reginei, care sunt caracteristicile ideale ale albinelor, etc.

  • Regina albinelor, numită și matcă, este unică în stup, se hrănește doar cu lăptișor de matcă și se recunoaște cu ușurință, fiind mai mare ca dimensiune decât celelalte albine. Ea nu strânge polen din flori, ci singura ei menire este să nască albine. Durata medie de viață este de aproximativ 2 ani, iar ce e important, ea nu se naște regină, ci devine ulterior, fiind aleasă de albinele din stup. Matca, după acei doi ani în care conduce stupul, e ulterior omorâtă.
  • Un stup de albine trebuie să fie blând – acesta este criteriul decisiv. În caz contrar, ele, fiind violente, vor face mai mult rău decât bine și astfel apicultorul e nevoit sî renunțe la ele.
  • În mierea obișnuită cantitatea de zahăr trebuie să fie de 2%. Însă, cei care o comercializează, adaugă zahăr din abundență, ceea ce nu este corect, procentul ajungând undeva la 30%. Apicultorul Albeena chiar ne-a recomandat să testăm mierea pe care o cumpărăm.
Gama de produse apicole ALBEENA vine în sprijinul tuturor celor care conștientizează importanța adoptării unui stil de viață sănătos. Produsele ALBEENA sunt 100% naturale și, incluse echilibrat în dieta zilnică, ajută la ameliorarea diverselor probleme de sănătate și facilitează buna funcționare a organismului. Apiterapia, metodă cu tradiție milenară, ajută la prevenirea sau vindecarea unor afecțiuni diverse, deoarece mierea, polenul, lăptișorul de matcă, păstura au în compoziția lor o serie de proprietăți curative.
Produsele ALBEENA provin din zone nepoluate, îndepărtate de agitația orașelor. În zonele de colectare, oamenii practică agricultura strict pentru propriile nevoi, astfel flora este ferită de pesticide și îngrășăminte chimice specifice agriculturii convenționale.

🐝Portofoliul de produse ALBEENA🐝
Lăptișorul de matcă pur ajută la ameliorarea stărilor de oboseală fizică și psihică, dar și la tratarea anemiilor și asteniilor. De asemenea, acesta energizează și vitaminizează organismul, contribuind la refacera rapidă după tratamente medicamentoase agresive sau intervenții chirurgicale.
Polenul este un supliment care previne apariția celulelor canceroase, protejează ficatul, reduce nivelul colesterolului și al trigliceridelor. În gama ALBEENA, polenul crud poliflor se regăsește fie proaspăt congelat după recoltare, fie uscat.
Tincutura de propolis este un produs 100% natural, cu puternice efecte antivirale, antioxidante, antiseptice și anestezice.

Păstura sau „pâinea albinelor” este cel mai concentrat și imunostimulator produs și este recomandat de specialiști ca adjuvant în tratamentul afecțiunilor ficatului și ajută la reglarea digestiei. Păstura are valori nutritive și antibiotice superioare polenului și consumată constant, pe termen lung, dezvoltă rezistența organismului la infecții, răceală și gripă.
Mierea polifloră este o miere crudă obținută din nectarul a diferite tipuri de flori. Este pură, cu arome și proprietăți intacte. Fiind o miere naturală, poate conține mici particule de ceară și polen. De asemenea, se cristalizează în timp, fără a-i fi afectate proprietățile terapeutice.
Siropurile au în componența lor echinacea, propolis, extracte de plante tonice și imunostimulatoare care vin în completarea unui regim alimentar variat și echilibrat.
Săpunurile cu ceară, miere și propolis hrănesc, curăță și hidratează pielea, fiind totodată eficiente în tratarea și diminuarea punctelor negre sau a acneei.
Balsamurile cu miere, miere și tătăneasă, cu propolis, cu miere și gălbenele ajută la hrănirea și regenerarea pielii, sunt un bun cicatrizant în caz de arsuri, degerături sau alte leziuni ale pielii, precum și în tratarea înțepăturilor de insecte.
***

ALBEENA este o marcă înregistrată a companiei BIONATIV SRL distribuitoare de remedii, tratamente și terapii naturiste.
Produsele ALBEENA sunt disponibile online, pe: https://www.remediu.ro/ sau în magazinele REMEDIU din București, Ploiesti, Vâlcea și în magazinele naturiste și farmaciile din toată țara.
Pentru informații suplimentare, puteți accesa site-ul: https://www.albeena.ro/, pagina de Facebook: https://www.facebook.com/albeena.ro/ și pagina de Instagram: https://www.instagram.com/albeena.ro/?hl=ro
Așadar, dacă sunteți în căutarea unor produse naturale, din miere adevărată, apelați cu încredere la brand-ul Albeena! 🐝

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

19 gânduri despre “Albeena & bee happy – sau raiul albinelor harnice

  1. Mi-as dori in special niste Pastura, cred ca as avea mare nevoie de asa ceva. Asta nu inseamna ca nu apreciez toate podusele prezentate dar acum, in acest moment as vrea sa achizitionez Pastura.

  2. Imi place cand producatorii si firmele ofera sansa asta de a vedea si ce este in spatele liniei de ambalare-vanzare. Asta ii face sa castige clienti si incredere, deci le face bine. Sigur ca nu oricine poate face asta. Unii au multe de ascuns. Albeena se pare ca este deschisa si ofera ce trebuie.

  3. laptisorul de matca e excelent! in momentul asta am acasa tinctura de propolis pentru gat, vreau sa previn eventualele surprize. as lua si amestecul acela cu vitamina C, nu vreau sa racesc sub nicio forma prea curand

  4. Vizita într-o stupină este o experiență nemaipomenită.
    Pe lângă produsele apicole, albinele, stupul cu toate activitățile sunt interesante și o adevărată lecție.
    Felicitări!

Lasă un răspuns