#FirstStepChallenge: Cine mi-a fost alaturi la primii pasi + Giveaway

Bunica mea îmi spunea mereu că „nu aduce anul ce aduce clipa”. Și așa este. Eu nu mă pot gândi la un an ca la un întreg, ci la niște secvențe din viață care m-au marcat. Dar nu e vorba despre ani sau timp, de percepția cronologică, ci de pașii pe care i-am făcut și m-au adus astăzi aici. Sau despre pașii care au făcut ca unele lucruri să se întâmple, făcând tranziția către alte etape din viață.
În copilărie, când eram mai mică, eram foarte activă, energică și vorbăreață (nu degeaba am dat la Comunicare). Îmi plăcea să explorez, să înțeleg totul și să am lumea la picioare. Mai exact, dacă cineva nu îmi oferea atenția de care aveam nevoie, imediat făceam ceva pentru a ieși în evidență.

Dar mai târziu pașii m-au adus către alte meleaguri, noi etape, noi oameni. Adică spre noi experiențe. Însă uneori, tot pașii pe care i-am făcut au fost cei care m-au întors către cei pe care-i iubeam, cei care m-au învățat să trăiesc și care mi-au fost mereu alături.
Țin minte că odată m-am confruntat cu o unghie încarnată, care era la picior. Asta se întâmpla fix când avusesem balul de absolvire al clasei a VIII-a. Atunci a fost prima dată când am purtat tocuri înalte, iar acel deget cu unghia problemă fusese traumatizat. După am fost nevoită să apelez la chrurgie pentru extragerea acelei unghiuțe și țin minte și acum că mi-au făcut anestezie locală și după nu mai puteam merge. Deși aveam internare pentru câteva zile, nu voiam să rămân la spital, având mereu o frică. Însă tata a fost cel care a insistat să merg acasă și îmi amintesc și acum momentul în care m-a cărat în brațe și m-a ajutat să merg.

Aproape o săptămână nu am mai putut face mișcare, ca urmare am stat doar în casă. Și cred că a fost cea mai lungă săptămână din viața mea. Mi-am dat seama atunci ce rol important au picioarele și că de multe ori nu le acordam vreo atenție specială.
La fel cum achiziționăm cele mai calitative prodse de îngrijire & make-up, tot așa trebuie să ne asigurăm că picioarele noastre primesc cea mai bună îngrijire, sunt hidratate, relaxate. Tocmai de aceea, m-am gândit să ofer cuiva dintre voi, cei care mă urmăriți și citiți cu drag, o surpriză de care picioarele se vor bucura cel mai mult 🙂

Premiul constă în câteva produse de îngrijire pentru picioare, produse de calitate germană, de la brand-ul Titania. Le puteți observa în fotografii, dar și câștiga. Cum? Foarte simplu:

Accesați link-ul de AICI.

Acest concurs se desfășoară pe pagina de Facebook, începe azi, 24 Septembrie și se termină pe 30 Septembrie. Câștigătorul va fi anunțat pe 1 Octombrie. Mai multe detalii găsiți la postarea de concurs. Mult succes! 🙂

Lângă voi cine a fost alături la primii pași? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

13 gânduri despre “#FirstStepChallenge: Cine mi-a fost alaturi la primii pasi + Giveaway

  1. Nu stiam ca poti ajunge la probleme atat de grave de la o unghiuta. Sper sa nu trec vreodata prin asa ceva. Aceste produse pentru picioare mi se par interesante si as vrea sa le incerc si eu

  2. Foarte faină povestioara ta!! ^_^ Este minunat când cineva drag te ajută să pășești mai departe. 😘 O să cercetez și eu concursul tău. Aș avea nevoie de niște produse pentru foot care. Am cam neglijat picioarele.

Lasă un răspuns