Un fond de ten ușor ca o pană – Review

Vă spuneam acum ceva timp că am tenul foarte uscat și îmi găsesc destul de greu un BB Cream sau CC Cream care să mi se potrivească, iar în acea perioadă îl descoperisem pe cel de la Ziaja, despre care am scris AICI.
În timp, tenul meu s-a obișnuit cu acesta și parcă nu îmi mai plăcea cum se prezintă. Mereu preferam doar ceva lejer, cu acoperire mică , ce arăta natural. Însă, având această problemă cu tenul uscat, majoritatea fondurilor de ten pe care le încercam arătau ciudat, simțind cumva cum se strâng, iar după demachiere îmi simțeam fața și mai uscată.
De curând am intrat în posesia fondului de ten Skin Perfect Ultra Coverage de la Seventeen Cosmetics, care se presupune că este „as light as a feather”. Mi-a plăcut conceptul pe care îl propune, am observat că e rezistent la apă, are SPF 15, un finish mat, e fără parabeni sau gluten.
Acesta e disponibil în 8 nuanțe, iar mie mi se potrivește cel mi bine cea cu nr.2. Încă de la prima aplicare am putut sesiza și confirma totodată textura ușoară, care nu încarcă tenul. În ceea ce privește gradul de acoperire, mi se pare că este unul mic spre ridicat, fiind similar unui BB Cream. Ca să vă puteți da seama de acest aspect, m-am gândit să realizez și un swatch. Astfel, am desenat pe mână o inimă cu un creion dermatograf, iar pe una dintre jumătăți am acoperit-o cu fond de ten, cu ajutorul unui burețel:
După cum puteți vedea, creionul dermatograf a fost acoperit destul de bine, iar fondul de ten arată foarte natural. De menționat este faptul că nu am aplicat pudră, deci se poate observa că finish-ul este mat. De asemenea, textura este non-uleioasă, tocmai de aceea eu nici nu mai aplic pudră. Totodată, e foarte catifelată și are un parfum discret, extrem de plăcut, natural, fresh.
Am purtat acest fond de ten pe parcursul mai multor zile, iar acesta a rezistat intact, mai mult de 8 ore, nu s-a strâns în pliurile (eventualelor) riduri, nu a devenit uleios și nici nu s-a întins. Așa ca un mic sfat, trebuie să aplicați o cantitate mică și să o întindeți bine, iar burețelul ar trebui să fie puțin umezit. Dacă veți face asta va ieși exact așa cum vă doriți.
Mie îmi place mult pentru că arată natural, fiind insesizabil. Înainte de a-l aplica folosesc o cremă hidratantă, iar pentru a-l curăța folosesc un lapte demachiant. Prețul recomandat este de 75 de lei și îl găsiți atât în magazinele fizice, cât și online pe l`Arome (când m-am uitat eu era 72.50 lei).

Voi l-ați încercat? 😀

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Un fond de ten ușor ca o pană – Review

  1. Wow, chiar m-ai convins sa îl testez și eu, sa văd dacă îmi e bun. Cel de la Maybelline fit me parcă s-a obișnuit cu tenul meu, la fel cum ți s-a întâmplat și ție și a început sa nu-mi mai reziste mult timp pe fata și sa se vadă uleioasa fata.
    Mulțumesc din nou pentru recomandare 😍

  2. Eu nu l-am incercat. Este prima oara cand il vad si imi place cum se prezinta si ce promite. Am sa-l incerc si eu daca zici ca este ok cu tenul usor uscat pentru ca si eu am aceasta problema

Lasă un răspuns