Summer Well 2018: Yay or Nay?

Un festival ca o vacanță. Sau un festival cât o vacanță. Adică foarte scurt.
După festival chiar discutam cu cineva diferențele dintre Summer Well și Neversea & Untold. Adevărul este că nu ai putea să le compari, pentru că sunt diferite. La Summer Well este muzică live, iar la celelalte este electronică. Bineînțeles, genurile muzicale diferă și teoretic și publicurile. Însă aici am simțit altceva, cred că era acel ceva care a lipsit de la Untold.
Încep să descriu cum mi s-a părut ediția de anul acesta, având deja o experiență de anul trecut. Mi s-a părut o organizare mult mai bună, faptul că au introdus brățări cu un card încorporat a fost foarte util, cash-point-uri erau oriunde, iar cozile nu erau atât de mari. Mi-a plăcut că cei de la presă aveau badge-uri speciale, că exista un punct de presă de care se știa si se spunea și că acolo mai erau și o listă cu artiști, alături de orele la care concertează și când putem intra în photo pit.
Vineri, în prima seară, a avut loc tradiționalul night Picnic, atmosfera era foarte boemă și relaxantă, iar cadrul era de așa natură de chiar aveai senzația aceea de picnic. Totuși, anul trecut s-au implicat mai mult pe partea de decor pentru această seară tematică, fiind și măsuțe cu flori, iar anul acesta au fost doar pături. E oarecum un plus pentru că astfel au încăput mai mulți oameni, însă totodată ar putea fi un minus pentru cadrul vizual. Tot atunci a urcat pe scenă Orchestra Simfonică din București, care a interpretat piesele populare ale artiștilor ce urmau să concerteze în cele două zile de festival. Chiar dacă nu știam toate melodiile, le-am simțit familiare și mi-a plăcut mult de tot cum le-au interpretat.
img_6783img_6784
Sâmbătă i-am ascultat live, la mainstage, pe cei de la Cigarettes after Sex, Kodaline, Justice, pe Oscar and the wolf și Tom Grennan. La scena RedBull au concertat Lady Leshurr și Tsar B. Cei de la Kodaline mi-au plăcut în mod special, au transmis o energie foarte faină și chiar au interacționat cu publicul. Cei de la Justice au avut și ei o prestație faină, însă mixând mai multe piese m-au dus instant cu gândul la Untold.
Duminică au concertat HMLTD, Isaac Gracie, Sofi Tukker, The Kooks și Bastille la mainstage. Să încep cu începutul: Isaac Gracie m-a impresionat cu câteva piese în genul Indie și m-am bucurat să văd cât de multă lume reacționa frumos la piesele sale, de efectiv le trăiai. Sofi și Tukker ar fi putut fi cireașa de pe tort dacă nu urmau cei de la Bastille, dar chiar și așa, au avut un moment deosebit, au interacționat cu publicul și au arătat ce înseamnă să fii cu adevărat artist și să-ți respecți publicul. Am văzut pe fața Sofiei emoție, bucurie, mulțumire. La începutul show-ului chiar a coborât de pe scenă, s-a urcat pe boxe și a încercat să dea mâna cu publicul. Se vedea pe fața ei că fiecare emoție era reală și expresiile pe care le avea erau vii. Piesele lor aveau un vibe plin de energie, iar la piesa „Best Friends” toată lumea parcă era hipnotizată și se dansa continuu.
img_6778
Ultimii, dar nu cei din urmă, au fost cei de la Bastille. Fiind cap de afiș, era și normal ca ei să fie cei mai așteptați. Din păcate la ei am stat cel mai puțin, însă îmi pare rău și acum. Am prins o mică parte din show, dar chiar și așa am văzut după că au avut un moment de excepție.

img_6788

Per total, Summer Well 2018 a fost un festival reușit, cu o atmosferă încununată de emoții autentice, de diversitate și relaxare. Activările brand-urilor au fost diferite de cele prezente la celelalte festivaluri, iar aici mi s-a părut mai multă creativitate.
Ce așteptări am pentru ediția de anul viitor? Well, să se repare acel pod care leagă cele două zone, pentru că lumea stătea la coadă să traverseze; să se schimbe sistemul de toalete publice și robinete; să aducă mai mulți artiști faini.

img_6789-1

Rochița în stil medieval pe care am purtat-o în cea de-a doua zi de festival este prezentată în articolul de AICI și se poate comanda AICI.

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “Summer Well 2018: Yay or Nay?

  1. Este o rochita absolut superba. Imi place mult cum iti vine si s-a potrivit perfect in decor. In ceea ce priobesc aceste festivaluri nu pot decat sa ma bucur de experientele frumoase. Eu n-am fost la nici unul de genul si a fost interesant sa citesc experienta ta

  2. Habar nu aveam care este diferenta dintre Summer Well și Neversea & Untold si nici nu sunt la curent cu aceste evenimente, dau vina pe varsta, pe vremea mea nu era decat Cenaclul Flacara 😀 . Ma bucur ca voi, tinerii din ziua de azi aveti mai multe, chiar foarte multe oportunitati de distractie. Imi plac tinutele pe care le-ai ales sa le porti, ca de altfel intotdeauna m-ai surprins placut.

  3. Atât descrierea cât și ținuta pe care ai ales-o sunt de excepție.
    cum altfel ar putea fi un eveniment de acest gen unde se întâlnesc veselia, muzica, tinerețea, nu doar trupească ?

Lasă un răspuns