It`s #LikeYourself o`clock – Nivea Summer Box

Trebuie să recunosc, am așteptat această vară pentru festivalurile muzicale de la care tot ați văzut postări. Sorry not sorry for the spam! Dar în articolul de azi vreau să vă vorbesc despre altceva, nu despre cum mi s-a părut muzica de acolo. Nu. Îmi planificasem ținutele pe zile, mă aranjam super pretty înainte să plec (și da, îmi lua mai mult de o oră), trebuia după să am grijă la coafură, machiaj, ruj, etc.

a6b1fe0f-3d88-44f8-b71b-0a4020d59742

Începusem să asociez machiajul cu o mască, cu ceva ce ascunde o parte din mine, făcând loc alteia. Cosmeticele îmi conferă un alt look și mă pot considera o altă eu. Și am observat că de foarte multe ori machiajul mă ajută să trec peste o oarecare teamă. E vorba despre teama de a fi judecată, neacceptată, neplăcută. Da, machiajul e o mască și parcă purtându-l pot înfrunta mai bine ceea ce vine din exterior. De fiecare dată când mă simțeam mai neîncrezătoare sau aspectul mă nemulțumea apelam la un look sofisticat. În timp ce realizam machiajul parcă prindeam curaj la orice pas, iar după mă simțeam extraordinar.
Eu obișnuiam să asociez machiajul cu o stare de bine, care, la rândul ei reprezenta încrederea de sine. Însă, am învățat că cei din jurul meu nu mă plac (doar) pentru machiajul sofisticat pe care îl port, pentru un cat-eye perfect sau pentru stilul vestimentar. Până la urmă sunt suma acestor lucruri, la care se adaugă modul de a fi, personalitatea, atitudinea, gândirea.

img_6080

Acum ceva timp am aderat la mișcarea #LikeYourself, lansată de Nivea, fapt ce m-a făcut să descopăr o comunitate de fete curajoase care promovează încrederea în forțele proprii. Ba chiar am primit și un kit special care să-mi reamintească importanța curajului de a fi eu însămi.
În acest kit am descoperit și o brățară cu motto-ul campaniei, accesoriu pe care l-am purtat la toate festivalurile. Am încercat să asociez machiajul cu această brățară, deci, prin urmare, aceasta a devenit cumva un reminder al încrederii.
Mai mult, la Festivalul Neversea am descoperit cu emoție activările de la Nivea, aspecte pe care le-am regăsit și la Festivalul Summer Well, doar că într-o formă mai complexă. Acestea mi-au amintit constant de mesajul puternic pe care ei îl promovează și că autenticitatea trebuie să fie principalul filtru al postărilor de pe rețelele sociale.
Așadar, putem asocia încredea în forțele proprii cu orice: un machiaj, o brățară, un brand. E timpul să avem din nou încredere în noi, să acționăm fără inhibiții și să ne amintim că viața se întâmplă la orice pas, iar fiecare clipă e unică. Un moment de nesiguranță este un moment pierdut din viață.
Beauties, faceți tot ce răvniți și exprimați-vă așa cum simțiți. Este viața voastră, traiți-o la intensitate maximă, no matter what other say!

img_6075

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

11 gânduri despre “It`s #LikeYourself o`clock – Nivea Summer Box

  1. Am fost incantata cand am aflat ca iau parte la prima etapa a campaniei. Consider ca increderea in noi este cea mai importanta pentru ca odata cu ea, transmitem si celorlalti increderea noastra si ne vor aprecia mai mul.

  2. eu cred ca nu e ok sa purtam masti, nici din machiej, nici de alt fel. nu mi se pare corect sa ne ascundem in spatele machiajului pentru a fi placuti. ma bucur, totusi, ca ai descoperit oameni care te apreciaza asa cum esti, nu pentru cum arati! initiativa celor de la nivea chiar e faina

  3. este o campanie care vine în întâmpinarea noastră care transmite de fapt: ai încredere în tine, ești unică! Partă ce te definește, ce te face să simți că ești tu și atât!

  4. Eu trebuie sa recunosc ca am ramas la partea cu fotogafiile in care arati minunat! Am lasat pe loc secund evenimentul pentru ca recunosc cea de-a doua fotografie ti-a iesit super !

  5. Ma simt captivata de expresivitatea ta si de cat de frumos te pui in valoare in poze! Este tu … ai un fel al tau de a fi extrem de natural si de frumos! Esti o dragalasa! Te pup

Lasă un răspuns