Vara fara griji – cu Barza

La Spring Beauty Event, despre care am vorbit AICI, am primit mai multe produse, printre care și câteva de la Barza, care mi-au fost tare de folos. Ca o mică paranteză, am observat că foarte puține fete din blogosferă abordează tematici din sfera problemelor lunare, a menstuației, considerând acest subiect ca fiind unul tabu. Și căutând într-o zi diverse informații pe această temă, am văzut cât de puține articole utile există. Astăzi vă voi vorbi despre două produse de la Barza: plasturii împotriva durerilor menstruale și șervețelele intime.

Plasturii Barza furnizează caldura terapeutica pentru ameliorarea durerilor menstruale minore asociate sau nu cu dureri de spate. Contribuie la stimularea circulației, încălzind zona abdominală pentru a calma durerea și inflamația pelvină cronică. Poate ameliora și elimina simptome precum durerile de burtă, durerea lombosacrală, asociate perioadei menstruale. Plasturii se aplică în zona dureroasă, direct pe lenjeria intimă și pot fi purtați până la 12 ore. Eu i-am descoperit prin primăvară și mi se par eficienți, însă în această perioadă, că tot este foarte cald, nu-i pot folosi atât de mult pe cât mi-aș dori. După ce lipesc plasturele deasupra lenjeriei simt instant o senzație de ușurare, durerea dispare și mă pot relaxa. Aceștia se găsesc AICI.

Vara transpiram mai mult și mai des decât de obicei, iar umiditatea și temperaturile ridicate favorizează înmulțirea bacteriilor și fungilor. Orele petrecute la piscină în același costum de baie umed, hainele strâmte din materiale sintetice care nu lasă pielea să respire, spălăturile vaginale frecvente, folosirea tampoanelor intravaginale menținute prea multe ore dezechilibrează flora vaginală și cresc riscul de iritare și apariție a infecțiilor intime. Conform studiilor, 78% dintre femei se confruntă cu această problemă cel puțin o dată în viață, iar de cele mai multe ori simptomele nu sunt evidente inițial, ceea ce înseamnă că trebuie acordată atenție sporită igienei preventive.
Soluția? O igienă intimă optimă este principala soluție pentru evitarea declanșării infecțiilor în zona genitală. De aceea, BARZA te îndeamnă să ai grijă de sănătatea ta intimă și îți recomandă șervețelele intime cu soluție de bicarbonat de sodiu, un ingredient natural, recomandat pentru asigurarea unei igiene intime corespunzătoare, pentru eliminarea senzației de disconfort și a mirosurilor neplăcute. Formula soluției de bicarbonat de sodiu din compoziția șervețelelor a fost creată conform recomandărilor medicilor ginecologi.

Acestea acționează în mod delicat pentru a curăța și reda prospețimea zonei intime și pentru a te simți în largul tău oriunde mergi. Testat dermatologic, pachetul de șervețele intime de la BARZA conține 20 de bucăți și este ușor de transportat în trusa de îngrijire, în geantă sau în bagajul de voiaj. Servețele intime cu bicarbonat de sodiu pot fi achiziționate din farmacii, drogherii sau online pewww.testulbarza.ro: https://testulbarza.ro/product/servetelele_intime_cu_bicarbonat_de_sodiu/
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns