Adio, celulita! Bun venit, picioare de vara!

Fie că mergem sau nu, la mare vara aceasta, noi femeile trebuie să arătăm bine în pantaloni scurți. Pentru că este sezonul torid, cele mai potrivite sunt fustele scurte și rochițele înflorate, de multe ori combinate cu sandale atrăgătoare. Însă eu cunosc multe fete care, din cauza faptului că sunt nemulțumite de cum arată, aleg să poarte mereu blugi sau haine lungi. De cele mai multe ori celulita este principalul motiv, iar mulți cred că doar persoanele mai plinuțe sunt afectate de asta. Nimic mai greșit! Chiar și fetele slabe se confruntă cu această problemă, iar asta o spun din proprie experiență.
Astfel, pentru că foarte multe dintre noi ne confruntăm cu acest lucru, m-am gândit să vă prezint o serie de sfaturi utile care vă pot ajuta să aveți picioare ”de vacanță”. Sunteți pregătite? 🙂

Masează-ți zilnic picioarele

Obiectivul principal al unei tehnici de masaj anticelulitic este de a topi grăsimea și de a reduce aspectul de „coajă de portocală”. Masajul anticelulitic acționează asupra celulelor de grăsime și ajutându-le să se desprindă de țesuturi și să se reabsorbă în mod eficient în corp. Acest tip de masaj specific se efectuează pe acele zone ale corpului care sunt cel mai predispuse la celulită, precum picioarele. Pentru rezultate pe măsura așteptărilor tale, maseză-ți picioarele în fiecare zi apelând la un podus profesional special conceput pentru reducerea celulitei.
Life Care îți propune Gelul anticelulitic cu mentă BIO cu aplicator. Acesta acționează local, încălzește țesuturile și stimulează micro-circulația, datorită cafeinei și extractului de mentă, reducând vizibil aspectul de coajă de portocala. Datorită noului design de ambalaj cu bile metalice rotative, beneficiezi de un masaj prin presopunctura care activează circulația sanguina și terminațiile nervoase. Acționează în profunzimea pielii și accelerează efectul gelului.

Bea apă cu lămâie

Lămâile ajută la detoxifiere, eliminând corpul de toxinele care cauzează celulita și retenția de apă. Acestea sunt, de asemenea, bogate în bioflavonoide și vitamina C, ale căror proprietăți antiinflamatorii și antioxidante luptă împotriva radicalilor liberi, împiedică descompunerea colagenului și păstrează depozitele de elastină (care acționează ca fillere naturale ale pielii).
Și nu este totul: lămâile ajută, de asemenea, la restabilirea echilibrului acido-alcalin al organismului, menținându-ți un pH constant.

Renunță la sarea rafinată

Serios, nu poate fi mai ușor decât acest lucru: treci de la sarea rafinată (sare de masă) la sarea de mare din Marea Celtică sau sarea de Himalaya.
Sarea rafinată este extrem de acidă și elimină mineralele din organism. Este, de asemenea, extrem de deshidratantă (bun venit, celulită!), și atât de rafinată încât corpul tău va trebui să depună un efort foarte mare a o asimila . Sarea rafinată ajută doar la acumularea de toxicine în corp. Pe când, sarea de mare și sarea de cristal sunt alcaline, pline de minerale benefice.
PONT PENTRU VACANȚĂ:
Dacă vei urma cele trei sfaturi de mai sus, cu siguranță, aspectul picioarelor tale se va îmbunătății semnificativ. Iar pentru că știm că vacanțele sunt despre plimbări multe și poate, picioarele tale se vor obosite, îți propunem să încerci Kräuter® Komfort Roll cu plante BIO. Acesta ajută la îndepărtarea senzațiilor de oboseală și greutate a picioarelor stimulând circulația sângelui.

Avand la bază un complex inedit de plante BIO precum Aloe Vera, măsline, rozmarin, lavandă, unt de shea și grâu, Konfort Roll-ul acționează în profunzime pentru a vă oferi o piele tonifiată și picioare ușoare.
Așadar, tot ce mai ai de făcut este să te bucuri de vacanță!

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns