Bucharest Fashion: Casual All Night Long

În ciuda minusurilor pe care le are, Bucureștiul chiar este un oraș frumos. Și mai cred un lucru: observi exact ceea ce vrei să vezi. Cauți frumusețe, privești cerul; cauți liniște, mergi într-un parc mai retras, nu în Centrul Vechi; iar lista poate continua. Mulți detestă acest oraș, dând vina pe multiculturalitate. Eu cred că fix această diversitate ascunde un loc pentru fiecare. Sinceră să fiu, după câțiva ani de locuit aici nu m-aș putea muta într-un orășel micuț, monoton, cu liniște și pace. Cel puțin nu acum.

Bucureștiul m-a schimbat din multe puncte de vedere, însă nu vreau să filozofez prea mult, căci nu despre asta vreau să vă vorbesc în articolul de azi. Un lucru este cert: mi-am schimbat stilul vestimentar de când am venit aici, devnind mai… indiferentă. Dar într-un sens bun. Am învățat să mă accept așa cum sunt, că nu pot arăta așa cum îmi doresc în fiecare zi; că părul meu nu va fi drept mereu și că nu mă voi trezi fără niciun coș pe față în fiecare dimineață.
Înainte eram foarte atrasă de stilul elegant. Sunt și acum, însă nu pot spune că-l mai adopt atât de des. Aici cam toată lumea alege comoditatea în detrimentul unei ținute formale. Acum chiar stau și mă gândesc când am purtat ultima oară tocuri. Și da, nu-mi amintesc. Aici cam toată lumea poartă teniși.

Îmi place că aici fiecare e cu treaba lui. Nu-i pasă nimănui că porți ruj mov, verde, negru, nici că te îmbraci în roz bonbon sau galben reflectorizant. Aici ești singur, în lumea ta, dar totodată înconjurat de oameni. Și regăsești tot felul de tipologii. Încă un lucru: Bucureștiul te poate surprinde exact atunci când nu te aștepți.
Și vorbind de stilul casual, azi vă prezint o ținută pe care am ales să o port zilele acestea la o plimbare prin oraș. Rochița tip cămașă este foarte comodă, versatilă, iar mânecile se pot sufleca. Este mărime universală, însă cred că dacă era puțin mai mică mi-ar fi venit mai bine. Dar e ok și așa. Este din bumbac, se ajustează în talie și poate fi purtată atât cu bocanci, cât și cu sandale. Cred că și la tocuri.

Vouă cum vi se pare? Ce stil vestimentar adoptați?

Rochiță tip cămașă – AICI

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

10 gânduri despre “Bucharest Fashion: Casual All Night Long

  1. e super, super, super! fix pe gustul si pe stilul meu. mie tocmai asta imi place la Bucuresti – diversitatea oamenilor. dar nu imi place aglomeratia lui… imi plae sa merg in legea mea, sa visez cu ochii deschisi. prin capitala e mai complicat

  2. Bucureștiul este un oras frumos 😍 Nu îmi place aglomerația.. Dar nu conteaza tot sunt îndrăgostită de el❤ O diversitate de magazine cu lucruri frumoase, ai de unde alege 💞

  3. Imi place la nebunuie acest tip de rochie si tie iti sta tare bine. Pe mine nu stiu daca m-ar avantaja aceasta lungime.

Lasă un răspuns