Sporty look: 3,2,1 – Race!

Îmi plac lucrurile sofisticate, rochiile lungi, în diverse culori, cu imprimeuri, paiete sau volănașe, pantofii cu toc înalt -cu care mă plimb prin casă atunci când nu sunt în apele mele-, precum și jachetele vintage, la care mai adaug eșarfe înflorate. În tot haosul acesta al aglomerării de detalii, texturi și forme, de multe ori simt nevoia de simplitate. Da, de un respiro, de o ținută lejeră, de un tricou alb imaculat și o pereche de jeanși de culoare neagră.
În ultima vreme am resimțit tot mai des nevoia de simplitate, de a mă îmbrăca cât mai casual și de a renunța la machiaj – cu toate că mereu optam pentru ceva simplu, care se rezuma doar la rimel & ruj. Zilele trecute când îmi făceam ordine în garderobă am observat că am 50% tricouri albe, 40% tricouri negre și 10% colorate. Și totuși asta nu e monotonie. Cu toate astea, în fiecare dimineață pierd foarte mult timp în fața dulapului întrucât „n-am cu ce să mă îmbrac”.
De curând am început să-mi aranjez hainele pe categorii, în funcție de ocazie, de stil, tipologie, etc – ceea ce vă recomand și vouă să faceți (în caz că nu ați făcut-o deja). Și am observat că nu am foarte multe haine sport – și nu de alta, însă de curând m-am apucat de sală. Îmi doresc să fac mai multă mișcare pentru că îmi eliberează mintea și, spre suprinderea mea, nu mă obosește. Revenind la ținutele sport, văzusem acum ceva timp pe acest site o rochiță sport foarte drăguță, însă nu aveau mărimea mea. Iar la sugestii am descoperit-o pe aceasta cu pricina.
img_43632e748ac8-46a1-4b37-84d6-47ff4b1cd998
Mi-a plăcut foarte mult modelul și nu aveam una asemănătoare. Pe mine m-a dus instant cu gândul la curse de mașini (& raliuri), însă aș purta-o chiar și atunci când merg la un meci de fotbal, volei, baschet, etc. Nu sunt mare fană a acestor sporturi, însă who knows?
Pe lângă această rochiță mi-am mai comandat alte câteva piese vestimentare, însă le veți vedea în curând. Coletul a venit din SUA, a ajuns la poșta vamală și a durat cam o lună să intru în posesia lui. În această perioadă găsiți articole la reduceri și chiar merită banii.
Ideea shooting-ului foto a fost bazată pe tematică sport, însă ulterior am descoperit furgonetele cu desene de fast-food. Și uitați ce a ieșit:
dadbe96a-33eb-4489-8ffe-f6a24079a125
a
img_4364b1065673-ea33-4781-9866-b61cfe0fa08708d2c325-322c-48b3-aafe-6edf8cbe37a3edc1ac0c-cc30-4295-bdbb-849475bdef0b

Rochiță – AICI

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “Sporty look: 3,2,1 – Race!

  1. waw, dar rochita este minunată, old fashion cumva, dar tare sexy!
    Și eu optez pentru ținute sport, dar cu personalitate.

  2. Mie ghetele imi plac cele mai mult, recunosc ca e putin in afara zonei mele de confort tinuta asta dar ghetel cu siguranta imi sunt pe plac iar pozele, ca de fiecxare data, foarte reusite!

  3. Rochia este frumoasă, cu așteptare sau nu, cu raliu sau nu, aș purta-o și eu. La fel ca tine, uneori simți că vrei sau chiar că trebuie să porți rochii de acest gen. Îți dau un soi de libertate și încredere în tine.

Lasă un răspuns