Colecția de vară de la Yamamay 2018 mă trimite instant la plajă

Yamamay prezintă colecția de vară 2018, care te aduce mai aproape de plajele însorite ale Italiei și te plimbă în largul Mării Mediterane.

Nuanțele infinite de albastru ale mării, galbenul lămâilor, culorile strălucitoare ale florilor, au inspirat brandul Yamamay să creeze costume de baie originale, care să te trimită cu gândul la vacanță.
Principala sursă de inspirație a acestei colecții este, fără doar și poate, marea și insulele muntoase ale Italiei. Costumele de baie în culori puternice, cu imprimeuri tropicale, animal print sau florale sunt un must-have al sezonului. Yamamay îți oferă modele variate, potrivite pentru orice siluetă, precum costume de baie retro, din două piese sau întregi, piese cu volane delicate și romantice sau cu tăieturi sport și minimaliste care te vor face să fii și mai atractivă pe plajă.

Farmecul insulei Capri și vivacitatea străzilor de pe insula Positano se pot regăsi, de asemenea, în printurile vesele ale rochiilor lejere sau tunicilor din voal cu imprimeuri tropicale, precum și în imprimeurile jucăușe ale pantalonilor scurți, care completează perfect colecția de vară.
Acestea pot fi ușor de accesorizat cu piese practice și comode din noua colecție precum papuci de plajă cu paiete strălucitoare, pareo cu printuri orientale și genți încăpătoare în nuanțe electrizante, care se asortează excelent cu costumele de baie și contribuie cu succes la crearea unor outfituri casual, cu aer relaxat.

Voi v-ați pregătit de plecat la mare? V-ați luat costum de baie? 😀

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

7 gânduri despre “Colecția de vară de la Yamamay 2018 mă trimite instant la plajă

Lasă un răspuns