Review: Instant Anti Age Eraser de la Maybelline

Agitație, nesomn și stres. Toate acestea se reflectă pe chipul nostru, în mod special fața fiind cea care ne trădează de cele mai multe ori. În general nu am probleme cu tenul, nu am fost terorizată de acnee, ci doar îmi mai ies din când în când câteva coșuri. În schimb, am o mare problemă cu cearcănele proeminente, încă de când eram în gimnaziu. Uneori eram atât de mov în zona ochilor încât părea că mă refac după o lovitură.
Întrucât am un ten curat, mă axez zilnic pe îngrijirea lui și asupra procesului de hidratare. Însă, mai sunt și zile în care doresc să am o nuanță uniformă și aplic puțin BB Cream. Înainte îl foloseam și pentru cearcăne, însă cumva se vedea nenatural. Anul trecut am descoperit corectorul Instant Anti Age de la Maybelline, despre care auzisem numai laude. Sinceră să fiu nu aveam așteptări prea mari întrucât încercasem foarte multe cosmetice de acest gen și nu pot spune că m-a dat ceva pe spate. Dar cu acesta a fost diferit.
De ce îmi place Instant Anti Age Eraser de la Maybelline? În primul rând ador aplicatorul! Este un burețel moale care se îmbibă în produs printr-o mișcare de rotație. Este foarte fin și plăcut la atingere, iar pe lângă acestea, se aplică foarte ușor, o cantitate micuță fiind ideală pentru a ascunde chiar și cele mai proeminente cearcăne. Îmi place că acest produs cosmetic este disponibil în mai multe nuanțe, iar eu am nimerit-o perfect (Nude). De asemenea, îmi place că nu se strânge în pliuri și nici nu migrează random. Așadar, într-o zi obișnuită, după ce îmi curăț fața, aplic o cremă hidratantă, folosesc acest corector pe cearcăne și uneori în zona nasului, îl distribui uniform cu degetele prin mișcări de tapotare și voilà: sunt pregătită de a începe ziua cu un look flawless, chiar dacă nu port fond de ten.
Acum o lună am fost în DM și mi-am recumpărat acest corector, iar acum câteva zile am primit de la Maybelline noua variantă a acestuia. Ce este diferit? Formula sa îmbunătățită: acum aceasta este infuzată cu fructe goji și Haloxyl, ce iluminează privirea instantaneu, oferind un aspect odihnit datorită efectului său anti-inflmator. Acum gama extinsă de 6 nuanțe cuprinde: 4 nuanțe corectoare, o nuanță de iluminare și o nuanță de neutralizare.
Cum să obții un ten perfect corectat și evidențiat în doar 3 pași:
1.Corectare cearcăne
-maronii: iluminează cu nuanța Brighter
-tentă violet: neutralizează cu nuanța Neutralizer
2.Estompare și iluminare: alege un corector cu 2 nuanțe mai deschis decât nuanța tenului și aplică-l în zona de sub ochi, frunte, puntea nazală și bărbie.
3.Conturare: aplică o nuanță mai închisă sub pomeți
Dacă sunteți în căutarea unui corector bun, cred că acesta e soluția ideală. Eu l-am găsit fizic în DM, iar online pe emag la prețul de 36,99 lei.

Voi l-ați încercat? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

16 gânduri despre “Review: Instant Anti Age Eraser de la Maybelline

  1. si eu am o mare belea cu cearcanele, care nu-s de la oboseala, ci pur si simplu. sunt mereu in cautarea unui produs bun , care sa le estompeze. inca n-am incercat instant anti age eraser, dar e bine de stiut pe viitor unde sa ma indrept!

  2. Să răspund la întrebare, nu nu l-am încercat. Dar din ce ne povestești în articol, ne-ai convins că face minuni și trebuie încercat.

  3. Am si eu probleme cu cearcanele si sa stii ca nici eu n-am gasit un produs waw pana acum. Am sa incerc si aceasta varianta in speranta ca-mi va rezolva problema. Ma simt atrasa si eu de acest aplicator

  4. Am folosit ediția mai veche pentru Brighter și mi s-a părut destul de bun produsul. Cred că aș avea nevoie, mai degrabă, de Neutralizer. Cred că mi se potrivește mai bine. 😊Nu am cearcăne intense ca cele de care povestești tu, dar sunt zile când și eu par bătută de soartă. :))) Noroc cu machiajul că mă mai trezește la viață. Faine sfaturile pentru iluminare și conturare. Trebuie să îmi iau și eu un eraser Maybelline cu 2 nuanțe mai deschise ca tenul meu. Sigur am nevoie!
    P.S.: Și eu iubesc burețelul pentru aplicare!

  5. De cand caut un anticearcan care sa mi se potriveasca, acum dupa prezentarea ta cred ca am gasit. Si imi place foarte mult buretelul pentru aplicat 🙂

Lasă un răspuns