Parfumul Tendre Folie – reveria unui paradis floral

Fiecare vară are propriul ei parfum, iar atunci când îi simți din nou aroma ți se derulează mental toate amintirile de neuitat, la care acesta te-a însoțit. Deși sunt genul de persoană care preferă să aibă amintiri dinamice, pline de energie, cu un vibe nonconformist și eventual cu muzică pe fundal, aproape mereu aleg un parfum elegant, misterios, uneori cu tente lemnoase.

Nu sunt mare fană a parfumurilor dulci, însă uneori descopăr unele florale (& puțin dulci) și mi se pune pata instant. Așa a fost și cu Tendre Folie, un parfum franțuzesc, creat de Charrier Parfums, care m-a impresionat încp de la primul puf. Are o aromă fresh- florală, delicată, cumva elegantă și misterioasă, care m-a dus instant cu gândul la o dimineață de primăvară, cu o briză ușoară de vânt și un soare timid, într-o grădină cu narcise.

Notele de vârf sunt: mandarina și pepenele galben; cele de mijloc: trandafir și frezie; iar cele de bază: lemn de santal și iris. Fiind o apă de parfum, persistența aromei este medie, iar la mine rezistând cam în jur de 5 ore. Flaconul este transparent și are o tentă de roz pudrat, fiind ușor de luat în geantă și reaplicat atunci când simt nevoia.
Totodată, Tendre Folie are o aromă romantică, însă nu este un parfum matur, ci din contra, aș spune că transmite o vivacitate aparte. Poate fi purtat atât ziua, cât și seară, cu o ținută care tinde spre stilul formal (sau chiar un smart casual). Pentru mine e ca o reverie a aromelor delicate, învăluită într-o notă de mister. Mă îndeamnă să visez la un paradis ascuns al florilor, la emoții intense și totodată să trăiesc clipa, bucurându-mă de prezent.

Voi l-ați încerca? Ce parfum preferați în acest sezon?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

15 gânduri despre “Parfumul Tendre Folie – reveria unui paradis floral

  1. Nici eu nu sunt o mare fana a parfumurilor dulci dar se mai intampla sa ma atraga cate unul, de obicei le prefer pe cele mai fresh. Pe acesta inca nu l-am incercat si chiar nu am putea sa-mi dau cu parerea, dar sticluta lui arata tare bine.

  2. Nu am auzit pana acum de Tendre, insa pepene galben, iris, frezie…cred ca imi place deja cum miroase! Desi nu pot sa spun ca parfumurile dulci sunt preferatele mele, intotdeauna am unul de genul prin casa!

  3. Nu l-am incercat pe acesta, nici nu stiam de el. Eu prefer parfumurile dulci indiferent de sezon, acelea ma caracterizeaza cel mai bine.

  4. Daca te-a impresionat pe tine acest parfum de la primul puf, sunt convinsa ca eu voi fi cucerita de el. Eu iubesc parfumurile dulci si din acest motiv cred ca ma va cuceri

  5. N-am mirosit inca acest parfum dar cred ca este unul dulceag avand in vedere notele existente.Eu iubesc astfel de parfumuri…ma voi uita si eu dupa el sa vad daca mi se potriveste!

  6. L-am văzut într-o farmacie din Gura Humorului însă n-am avut timp să-l încerc sau să întreb ce preț are.Oricum…Eu iubesc trandafirii în toate combinațiile posibile și-mi doresc acest parfum.Dar…Sper să și persiste.Pentru că nu dau banii pe,, apă chioară,,.

Lasă un răspuns