OOTD: Urban chic in orange shades

Ador serile de vară, când o atmosferă relaxantă învăluie orașul, iar cerul în nuanțe de portocaliu te îndeamnă să visezi. Indiferent de cum ai petrecut ziua respectivă, e imposibil să nu fi simțit căldura dogoritoare a soarelui și sigur ți-ai dorit să fii la piscină, cu un cocktail în mână și o carte bună. Însă pentru mine kit-ul necesar de supraviețuire în acest sezon cuprinde trei lucruri: fructe, multă apă și… o rochiță numai bună de vară, colorată și cu un imprimeu sofisticat.

Când am fost zilele trecute la magazinul Mathilde am descoperit mai multe piese vestimentare foarte chic, printre care și rochița Solaris. Mi-a atras atenția mai întâi prin design, având o croială tip lalea/ gogoșar, iar apoi prin imprimeul deosebit și cordonul cu ciucuri din jurul taliei. De asemenea, această rochiță este din bumbac 100%, materialul este foarte fin la atingere, este ușoară și e imposibil să nu mă simt confortabil în ea. Este puțin mai lungă în partea din spate, aspect ce m-a determinat să aleg a o purta la o pereche de pantofi cu toc. Totuși, sunt sigură că ar arăta foarte cool cu o pereche de teniși Converse de culoare vișinie – trebuie neapărat să văd asta.
Pe lângă acestea, rochița are și buzunare! În general rochiile și fustele de la Mathilde au buzunare, ceea ce mi se pare foarte fain. Rochița aceasta mi se pare și versatilă, cum ziceam mai sus: poate fi combinată cu o pereche de teniși, deci poți obține și un look casual. Iar eu una așa aș face: dimineața aș îmbrăca-o cu teniși, dar mi-aș lua la mine o pereche de pantofi cu toc, pentru ca seara să obțin un look formal fără a fi nevoie să mai trec pe acasă să mă schimb. Super, nu?

De asemenea, nu am simțit nevoia să accesorizez prea mult acest look, ceasul rose-gold, Eolia de la Pierre Lannier, fiind exact ceea ce aveam nevoie. Este un ceas feminin, elegant, tip brățară și este un accesoriu care nu trebuie să-ți lipsească. Mie îmi place foarte mult și sistemul de prindere, iar cadranul se vede cumva diferit în funcție de cum bate lumina. Și observ că se potrivește de minune la această ținută. Voi ce credeți? 🙂

Rochie Solaris – Mathilde.ro

Eolia Watch – Pierre Lannier – Splend”Or

Pantofi – depurtat.ro

Cum vi se pare această ținută? Ați purta-o? 🙂

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

 

27 de gânduri despre “OOTD: Urban chic in orange shades

  1. Imi place tare mult tinuta ta, chiar daca pare simpla ea estea bine conturata de culorile tari. As purta cu mare drag tinuta ta pentru ca ma reprezinta.

  2. Arată bine pe tine, atât rochia cât și accesoriile. Mie mi s-ar potrivi doar culorile, imprimeul și croiala fără partea de jos.
    Felicitări!

  3. e draguta rochita, desi nu stiu cum, dar nu ma omor dupa constructia asta, tip lalea. dar pe tine te prinde. pantofii mi-au atras si mie atentia, dar habar nu am sa merg pe tocuri cui, asa ca am zis pas

  4. Îmi place mult titlul acestui articol, e foarte sugestiv. Cat despre rochiță…. Normal ca mi-ar plăcea, mai ales în combinația aceasta de ieșit seara în oraș, eventual într-un restaurant select.

  5. Nu stiu de ce, dar modelul de pe material si croiala, plus portocaliul aprins ma duc cu gandul la un model de inspiratie japoneza, orientala in tot cazul. Daca as purta? 🙂 nu, eu sunt foarte traditionalista, si nu ca asa sunt eu ci pt ca am un corp dificil si foare nearmonios, pe care si hainele normale stau ca naiba, d’apoi cele speciale?!

Lasă un răspuns