OOTD: Be a Royal Babe with Mathilde

Cred că toate fetele și-au dorit în copilărie să fie prințese. Să aibă rochii lungi, cu trenă, să locuiască într-un palat, iar prințul pe un cal alb să le răsfețe. Și eu mi-am dorit asta, însă de-a lungul timpului mi-am dat seama că nu asta vreau de la viață. Nu aș putea sta într-un palat fără a face ceva semnificativ, fără să-mi dezvolt diverse abilități sau fără a experimenta toate învățăturile pe care viața cotidiană mi le oferă. A vuit mass-media de nunta regală, de viața roz pe care o va duce Meghan. Eu nu cred asta. Prin acceptarea acestui status a renunțat la foarte multe lucruri care au făcut-o să devină cine este. Felul său de a fi, precum și atributele care o individualizau, s-au conturat în raport cu ceea ce făcea ea până acum. Și asta doar pentru un status, o coroană și… o rochie.
Iar dacă tot am adus în discuție rochiile, ei bine, eu cred că nu trebuie să fii prințesă pentru a te bucura de o rochie deosebită. Tocmai de aceea, astăzi vreau să vă prezint o ținută de care m-am îndrăgostit recent, care dă o notă de eleganță și are un stil aparte. Ținuta de astăzi, marca Mathilde, este formată din două piese: fusta Diva K și bluza Ella.
Fusta mi-a atras atenția instantaneu, încă de când o văzusem pe manechinul din vitrină. Și da, a fost love at first sight. Inițial mi se părea destul de lungă, însă cu tocuri de 10cm vine perfect! Este neașteptat de comodă și chiar dacă este mai lungă în spate, formând astfel o trenă, nu m-a încurcat la mers. Este din poliester, mi se pare destul de ușoară, iar faptul că are buzunare mă face să îmi placă și mai mult. De asemenea, pot spune că fusta are o nuanță cameleonică, în sensul că se vede diferit în funcție de cum bate lumina.
Bluza neagră este din bumbac&poliester, nu se șifonează și are un guler interesant, pe care eu l-am pliat. Mânecile sunt diferite, una tip bretea care se leagă, iar celalată bufantă. Este la modă combinația de materiale, de texturi, iar această bluză este versatilă, putând fi integrată atât într-o ținută elegantă, cât și într-una casual.
Fusta Diva K – Mathilde.ro
Bluza Ella – Mathilde.ro

Cum vi se pare această ținută? Love it or not?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

18 gânduri despre “OOTD: Be a Royal Babe with Mathilde

  1. E superba tinuta si te prinde foarte bine. Din pacate, pe mine nu ma avanteaza acest tip de rochie, cu bata lata in talie.
    Vazusem pozele pe social media, te am admirat si acolo.

  2. Fusta este foarte frumoasa, desi, zic eu, nepriceputa intr-ale modei, ca e putin prea lunga, or poate asa trebuie sa fie? Cat despre printese, orice moneda are doua fețe, asa ca dincolo de dezavantaje, precis sunt si multe avantaje dupa care am tânji si noi 🙂

  3. Imi place extraordinar de mult acest outfit. Te prinde bine aerul asta boem si piesele folosite sunt foarte potrivite stilului tau vestimatar. Ambele piese imi plac in egala masura

  4. In postarile de pe facebook aveam impresia ca este o rochie, dar am fost surprinsa sa vad ca nu este. Fusta este extrordinar de frumoasa.

Lasă un răspuns