EXPRESS BEAUTY de la Apivita

APIVITA a introdus pentru prima dată conceptul de măști monodoză Express la nivel mondial în 2000 și de atunci a fost una dintre cele mai iubite categorii de produse ale companiei.
Cu noua gamă EXPRESS BEAUTY, APIVITA vă invită la o călătorie în zona Mediterană, unde munții înalți se îmbină cu țărmul, care se întinde cât vezi cu ochii, iar natura oferă o varietate uimitoare de alimente. Cu până la 98% ingrediente naturale, produsele noii game EXPRESS BEAUTY sunt îmbogățite cu extracte prețioase de fructe și legume din dieta mediteraneană, cu eficacitate dovedită, bogate în antioxidanți, vitamine și oligoelemente.  Toate formulele sunt îmbogățite cu 100% uleiuri esențiale organice, care sporesc eficacitatea produselor și revigorează starea de spirit.
La fel ca toate produsele APIVITA, gama EXPRESS BEAUTY nu conține siliconi, parabeni, propilen glicol și uleiuri minerale. De asemenea, în toate produsele noii game EXPRESS BEAUTY, apa din formula este înlocuită cu infuzie din 3 specii organice de ceai de munte, cu rol antioxidant.

Mască de față cu RODIE pentru luminozitate și acțiune anti-oxidantă – 89% INGREDIENTE NATURALE
Rodia este un simbol al stării de bine si al bucuriei,  fiind cunoscută pentru proprietățile sale antioxidante.
– Întinerește și dezvăluie luminozitatea naturală a pielii, cu rodie
– Păstrează pielea perfect hidratată și tonifiată cu ulei de măsline organic, extract de miere si acid hialuronic, unt de shea și ulei esențial de portocală
POTRIVITĂ pentru toate tipurile de ten, se folosește de 1-2 ori/săptămână
Experiența mea: O aplic după ce îmi exfoliez tenul cu . O las să acționeze în jur de 15 minute, iar apoi îmi curăț fața cu ajutorul unei dischete demachiante îmbibate în apă. Îmi place că după tenul meu se simte revigorat, hidratat, iar pielea este foarte fină, ca de bebeluș. Deși după orice mască simt nevoia să aplic o cremă hidratantă, după aceasta nu fac acest lucru.

Exfoliant de față cu CAISE pentru exfoliere delicată – 94% INGREDIENTE NATURALE
Caisele sunt o sursă importantă de vitamina A și C, consumate tradițional proaspete sau uscate.
– Exfoliază delicat pielea și ajută la îndepărtarea celulelor moarte, cu semințe de caise fin măcinate.
– Îmbunătățește textura pielii, lăsând-o întinerită și catifelată cu ulei de caise, miere organica, struguri, castravete, ulei esențial de mușcată organica
POTRIVITĂ pentru toate tipurile de piele, ideal pentru tenul sensibil, se folosește de 1-2 ori/săptămână
Experiența mea: Eu având tenul uscat, evit să folosesc astfel de măști exfoliante. Pe aceasta am încercat-o întrucât m-a atras aroma îmbietoare de caise, dar nu am regretat. Îmi place că îmi curăță foarte blând tenul și senzația de revigorare pe care o conferă este foarte faină. O las să acționeze 15 minute, o curăț cu ajutorul unei dischete îmbibate în apă, iar apoi folosesc masca cu rodie (despre care am scris mai sus).

Mască de față cu LĂPTIȘOR DE MATCĂ pentru lifting si fermitate – 97% INGREDIENTE NATURALE
Lăptișorul de matcă este “elixirul vieții” ce revigorează întregul corp și îi ridică nivelul de energie.
– Îmbunătățește fermitatea, regenerează pielea și oferă un efect instant de lifting, cu lăptișor de matcă grecesc incapsulat în lipozomi si ziziphus.
– Oferă hrană vitală pielii, cu miere grecească din cimbru, ulei de măsline, unt de shea, acid hialuronic și proteine din grâu
– Tonifică pielea cu ulei esențial de portocal
POTRIVITĂ pentru toate tipurile de ten, se folosește de 1-2 ori/săptămână
Experiența mea: În comparație cu cea care conține extract de rodie, aceasta mi s-a părut că are un grad de hidratare mai scăzut, iar principalul efect observat a fost cel de luminozitate a feței. Lasă pielea catifetală și revigorată, însă după aplicarea sa am simțit totuși nevoia de a aplica o cremă light.

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Lasă un răspuns