Boys’n Berries crush ♡

Hello, chicas!
Vă arătasem acum ceva timp pe pagina mea de Instagram câteva produse cosmetice de la Boys’n Berries, iar acum m-am gândit să vă scriu despre fiecare în parte. Cum în ultima vreme am tot primit întrebări de la voi legate de fond de ten și burețeii de machiaj, sper ca acest articol să vă răspundă la (măcar o parte din) întrebări 🙂
Nu folosesc prea des fond de ten, însă și atunci când folosesc trebuie să mă asigur că îl distribui uniform. Dacă la CC Cream mai merge să impovizez cu aplicarea lui cu ajutorul degetelor, după cum ziceam, la fondul de ten povestea se schimbă. Până acum foloseam un beauty blender no name, care își făcea cât de cât treaba. Ulterior am început să-l folosesc pe acesta de la Boys’n Berries, denumit și Egg Berry. Întrebarea retorică ar suna cam așa: ce să nu-mi placă la el când arată așa simpatic?

Acum trecând la descrierea sa obiectivă și deci omițând nuanța sa dulce de mov, acest beauty blender este moale, fin și ușor de mânuit. El asigură un finisaj profesional, un rezultat uniform și un look flawless. Este special creat pentru aplicarea produselor de machiaj cu textură cremoasă sau pudrată. În ceea ce privește textura sa, aceasta este confortabilă și delicată, iar forma sa ovală, mai exact în formă de ou, cu o parte tăiată este una ideală și se mulează perfect pe curburile feței. Vârful său ascuțit îți permite să aplici produsele de machiaj în zonele mici ale feței, precum conturul ochilor sau a nasului.
Înainte de a folosi acest beauty blender trebuie să-l îmbibi în apă curată, apoi să elimini surplusul de apă.Cu parteaa aplatizată întinde produsul, iar cu partea bombată estompează-l. Vârful acestuia te ajută să aplici anticearcănul/corectorul. Totodată îl poți folosi uscat petru a fixa produsele de machiaj pe ten cu ajutorul pudrei pulbere (tehnica baking). Legat de modalitatea de curățare, eu folosesc un săpun solid. Este de preferat să-l schimbați la fiecare 3-6 luni de folosire periodică. De asemenea, e important să-l depozitați într-un loc unde poate intra în contact cu aerul.

Lie To Me Pro Camouflage Liquid Concealer: La un produs de acest gen urmăresc 3 aspecte: textura, gradul de acoperire și evoluția sa pe parcurs. De cele mai multe ori, înainte să plec de acasă folosesc doar corector pentru a ascunde cearcănele, dar și pe nas sau unde mai apar coșuri. Îmi place că acest concelear se întinde foarte bine, iar cu o cantitate mică de produs reușești să acoperi foarte eficient zonele alese. De asemenea, îmi place că recipientul este transparent și pot vedea exact cât produs mai este. Pe lângă acestea, pensula din dotare este moale, eu în general am probleme cu acestea, uneori simțindu-le dure. Și că tot spuneam de evoluția sa în timp, îmi place că nu are acea tendință de a se strânge, însă poate că acest aspect se datorează și faptului că îl întind foarte bine și nici nu pun mult produs. Who knows? Oricum, merită pe deplin această denumire („lie to me”), pentru că nu te dă de gol că n-ai dormit o noapte întreagă.

Rujul Lichid de la Boys’n Berries are o textură deosebită: deși are un finish mat, este cremos și rămâne fin pe buze. Nuanța aceasta este superbă, îmi place mult cum arată, deși nu este neapărat stilul meu. Persistă destul de mult timp pe buze, este rezistent la transfer și conferă cumva un efect de mărire a buzelor. Am văzut că acum au mai apărut nuanțe noi, deci neapărat trebuie să intru în posesia lor.

Eyeliner-ul lichid îmi aminteșe foarte mult de unul de la Oriflame, pe care îl foloseam prin liceu și îmi plăcea maxim. Spre deosebire de alte cosmetice similare, de la brand-uri concurente, acesta persistă intact, păstrându-și tenta de negru intactă. Se usucă rapid, deci nu vă faceți probleme căci nu se întinde. Pensula subțire și flexibilă reprezintă și ea un plus, permițând să realizezi linii de diferite dimensiuni. Eu în general folosesc tușul la borcănel, însă se usucă destul de repede. Cu cele de acest tip nu am probleme.

Dacă vă interesează aceste produse cosmetice să știți că le găsiți pe makeupshop.ro ♡
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

23 de gânduri despre “Boys’n Berries crush ♡

  1. Ai conturat perfect buzele, arata minunat! Nu am auzit si cu atat mai putin nu am folosit nimic de la aceest brand insa cred ca am sa imi iau si eu egg berry ca si asa trebuie sa imi schimb blenderul 😉

  2. Toate produsele au un design extrem de atragator. Culoarea mov este foarte bine aleasa. Rujul se vede tare bine pe buzele tale

  3. Hello ! 🤗 Produsele celor de la Boys’n Berries chiar sunt minunate. Eu m-am îndrăgostit de rujul lichid – inițial de “Chastity”, ulterior de fiecare achiziționat, mai nou “Brownie” din colecția “Nudelicious”. Lip liner-urile sunt și ele super.
    Ți le recomand cu drag, asta dacă nu ai apucat să le încerci până acum. 🤗❤

Lasă un răspuns