Noua colecție de vară de la Mathilde face senzație!!!

Zilele trecute am luat parte la evenimentul de lansare a noii colecții de vară de la Mathilde. Dacă înainte spuneam că doar îmi plac rochițele înflorate, acum pot spune că le ador! De ce? Pentru că am descoperit câteva modele feminine, cu imprimeuri deosebite și un design atrăgător.

Noua colecție este alcătuită atât din piese elegante, de cocktail, cât și din ținute casual. Materialele vaporoase, rochiile din voal cu imprimeuri florale, dar și cele cu dungi sunt doar câteva dintre elementele care transformă ținutele MATHILDE în alegeri ideale pentru a fi purtate în acest sezon estival!
Piesele vestimentare sunt perfecte pentru persoanele nonconformiste, care doresc să se facă remarcate. Salopetele de vară lejere și versatile, dar și pantalonii cu talie înaltă pot fi purtați atât la o ieșire relaxată cu prietenii, cât și la petreceri în aer liber. Printre detaliile care fac diferența se remarcă și rochiile cu volane, rochiile cu model animal print, dar și salopetele în carouri care pot fi accesorizate cu o curea în talie, creând astfel ținuta perfectă pentru sezonul torid.

„Pentru colecția de vară ne-am inspirat din natură, din culorile puternice care se regăsesc în acest sezon, de la oamenii de pe stradă, din stilul vestimentar nonconformist al femeilor care doresc să iasă în evidență prin ținutele asezonate cu modele florale, precum și prin versatilitatea de care dau dovadă costumele alcătuite din pantalon și sacou ce inspiră forță, dar totodată și senzualitate atunci când sunt purtate cu atitudinea potrivită”, a declarat designerul colecției.
În curând vă voi prezenta aici pe blog câteva ținute perfecte pentru sezonul estival, ținute în care să vă simțiți încrezătoare și dezinvolte! Descoperiți noua colecție de vară în magazinele Mathilde din țară sau online pe www.mathilde.ro!

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

12 gânduri despre “Noua colecție de vară de la Mathilde face senzație!!!

  1. Am vazut pe site cateva tinute din noua colectie si arata intr-un mare fel, piese pentru toate gusturile. Imi place topul tau, tare mult si intreaga tinuta iti vine super fain.

  2. Ti-am admirat o tiunta mai veche de la Mathilde intr-un mini video pe Facebook si mi-a placut foarte mult ce am vazut. Cu siguranta și această nouă colecție este mai mult decât superbă. Abia aștept să văd mai multe poze.

  3. Imi place ca esti pe panou 🙂 si in plus pozele sunt foarte reusite, ca de fiecare data. La noi nu se prea organizeaza astfel de evenimente, asa ca te invidiez un pic (mai mult) 🙂

Lasă un răspuns