Diamond Dust Shampoo by label.m – Review

Nu am fost la Fashion Week, însă de multe ori am urmărit cu admirație nemărginită modelele de acolo. În spatele unui look perfect, unei coafuri chic și a atitudinii impresionante se află multă muncă, zeci de ore de nesomn, alături de confruntarea cu diverse temperaturi extreme. După toate astea e cumva și normal ca rezultatul final să fie uimitor. Iar eu una vă mărturisesc ceva: n-aș putea face asta, cu toată pasiunea mea pentru modă. Așa că, respect fetelor de acolo💕
Postasem acum ceva timp pe Instagram câteva din zecile de produse faine primite la #SpringBeautyEvent, printre care și o fotografie cu Șamponul cu particule de diamant (Diamond Dust Shampoo by label.m), care este prezent în trusa hairstyliștilor talentați ce pregătesc modelele de la Fashion Week. Ambalajul cu un vibe luxurios te duce instant cu gândul la catwalk, la blițul fotografilor și a atitudinii fără inhibiții care este de nelipsit. Just like a diva.
Acest șampon se află într-un flacon care nu este transparent, are un căpăcel fix pe care trebuie să apeși în jos, spre interior. Eu personal am scos destul de greu produsul din recipient, încercând mai mult să pun presiune pe mijloc. Dacă acum l-am scos destul de greu, mă întreb cum voi proceda când va mai avea destul de puțin produs. Însă asta nu e neapărat o problemă așa mare.
Descrierea oficială: Șampon cu particule de diamant,  ce curață cu delicatețe și echilibrează nivelul de hidratare al părului. Conține complexul exclusiv Micro-Diamond (particule de diamant alb și negru, perle, șampanie și ulei de trandafir alb) ce hidratează, fortifică și transformă firul de păr într-unul  sănătos, incredibil de strălucitor și plin de volum. Fără sulfați și fără parabeni. Acesta este disponibil pe beautyoneshop.ro ( BeautyOne – beautyone.ro ; Facebook – https://www.facebook.com/Beau tyOneRomania/, Instagram:https://www.instagram.com/bea utyoneromania/)

Aroma sa este una elegantă (evident), specific zonei glam, care te cucerește instant. Șamponul nu face foarte multă spumă, curăță părul într-un mod delicat și nu îl încarcă, lăsându-l astfel moale și foarte ușor de coafat.
Din punctul meu de vedere, acest șampon te duce cumva mai aproape de Fashion Week, introducându-te în acea atmosferă feerică. În ceea ce privește performanța sa, nu am observat ceva wow, fiind în esență un șampon cu proprietăți obișnuite.
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

17 gânduri despre “Diamond Dust Shampoo by label.m – Review

  1. Mie mi-a placut mult samponul asta, eu am parul foarte uscat si este unul din putinele care nu mi-a incalcit :)))) parul dupa spalare, inainte de aplicarea mastii 🙂

  2. L-am vazut si eu in salonul unde m-am tuns si m-am vopsit si am avut placerea de ai simti mirosul si beneficiile dar mult prea putin ca sa-mi fac o parere clara asa ca nu am decat doua optiuni: ori il cumpar, ori merg mai des la salon. Tu ce ai face in locul meu?

  3. Eu de regula nu prea folosesc alte sampoane din gama cu care sunt obisnuita, dar tare mi-as dori sa vad ce efecte ar avea asupra parului meu si daca pot obtine rezultate asa ca in reclame 🙂

  4. Deci asta este cheia podoabei tale capilare. Eu folosesc lotiunea de corp de la ei si este foarte interesanta. N-am mai folosit pana acum vreun produs atat de shiny

Lasă un răspuns