Astenia de primăvară și efectul miraculos al uleiurilor terapeutice

Este adevărat că schimbarea sezonului aduce zile mai lungi, vreme mai caldă și cer mai însorit însă, pentru mulți dintre noi, primăvara înseamnă o stare de oboseală și slăbiciune fizică, anxietate și lipsa energiei.
Toate aceste stări și numeroasele ei efecte sunt puse sub umbrela asteniei de primăvară. Astenia de primăvară, împreună cu un stil de viață modern și agitat, ne predispune stresului , care are o mulțime de efecte negative asupra minții și corpului. De multe ori ne este greu să îl evităm și cu atât mai dificil să îl combatem. Astenia de primăvară și stresul au manifestări precum: stări de irascibilitate, oboseală cronică, schimbări bruște de dispoziție, tulburări de somn, probleme de concentrare și memorare și nu numai.
Există câteva motive pentru care tot mai mulți oameni aleg să iși întărească sănătatea și să-și îmbunătățească calitatea vieții folosind uleiurile terapeutice. În primul rând, e important de știut că acestea acționează în același timp asupra tuturor planurilor: fizic, psihic, emoțional și spiritual.
Un blend de uleiuri terapeutice înseamnă un amestec concentrat din uleiuri esențiale extrase din plante diferite, astfel încât poți beneficia de efectul benefic al mai multor plante printr-o singură aplicare. Uleiurile esențiale și combinațiile acestora se pot aplica topic, la încheieturile mâinilor, local – atunci când există o problemă pe piele localiztă, sau se pot administra intern, împreună cu un pahar cu apă sau prin picurarea lor sublingual.
Magic Oil Kräuter® este un produs magic, un mix concentrat de peste 30 de uleiuri esentiale din plante medicinale cu efecte terapeutice.
Acțiunea incredibilă și puternică a ingredientelor este posibilă datorită standardului foarte înalt al calității ingredientelor și menținerii principiilor active din ele. Mai exact, o importanță deosebită o au 8 din cele peste 30 de plante medicinale cu efect terapeutic sau BIO: BIO Grâu, BIO Rozmarin, BIO Portocală, BIO Salvie, BIO Aloe Vera, BIO Măsline, BIO Lavandă și BIO Limone, plante ce au efecte miraculoase asupra organismului.
Magic Oil Kräuter® are rezultate uimitoare in caz de:
– dureri de cap – 2 picaturi (masaj zona tamplelor)
– dureri reumatice – 3/10 picaturi (masaj zona dureroasa)
– revigorarea picioarelor – 10/15 picaturi (in 3 litri de apa)
– relaxare – 25/30 picaturi (in cada)
– improspatarea aerului din casa – 4/5 picaturi (in umidificator sau in vasul special pentru purificare)
– probleme respiratorii – 1/2 picaturi (aplicare externa zona nazala)
Uleiul este recomandat pentru toate tipurile de piele , inclusiv pentru pielea sensibila. Iar dacă preferi un recipient micuț, ușor de transportat și de aplicat , poți încerca Kräuter® Magic Roll cu plante BIO, care te poate salva de durerile de cap, de cele musculare sau reumatice.
Încarcă-te cu energie și uită de stările de obseală și lipsă de vitalitate prin beneficiile miraculoase ale naturii.
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

Un gând despre “Astenia de primăvară și efectul miraculos al uleiurilor terapeutice

Lasă un răspuns