Dr. Organic: Revigorare & Aloe Vera – Review

Se pare că vara a venit mai repede anul acesta și avem parte de căldură mai devreme decât ne-am așteptat. Pe mine nu mă deranjează acest lucru atâta timp cât stau acasă și-mi rezolv cuminte task-urile, savurând o limonadă rece cu mentă & limes. Însă situația se schimbă când am de făcut zeci de drumuri prin oraș, în condițiile în care atmosfera este una sufocantă. Pe final de zi, când ajung acasă frântă de oboseală, tot ce vreau este un duș rapid și să stau pe patul moale, ascultând muzica mea preferată.
Îmi place să fiu fresh dimineața, la prânz și seara. Pe scurt: mereu. Seara când vreau doar un duș rapid îmi aleg un gel de duș fresh, cu o aromă naturală, iar mai apoi îmi aplic (dacă am chef) un unt de corp hidratant. Pe timp de zi, atunci când sunt plecată 22 de ore din 24, folosesc cremă de corp, deodorant și de acum voi lua în calcul și spray-ul cu protecție solară. Și dacă tot suntem la capitolul îngrijire, haideți să descoperiți două produse pe care le-am inclus în rutina mea de îngrijire:

Gel curățare pentru păr și corp, cu Aloe Vera

Este un produs revigorant, liniștitor, pe bază de Aloe Vera organică, ce ajută la calmarea și refacerea pielii uscate și sensibile. Acest gel bioactiv curăță instantaneu, lăsând în urmă o senzație de piele sănătoasă, moale și restructurată. Are un parfum natural și proaspăt. Poate fi folosit cu succes și pentru spălarea părului, oferindu-i acestuia hidratare și catifelare.

Deodorant cu Aloe Vera

Un roll-on cremă lichid antibacterian, ideal pentru cea mai sensibilă piele, creat pe bază de Aloe Vera organică certificată, ulei de floarea soarelui, mușchi islandez și vitamina E. Nu conține aditivi chimici dăunători. De asemenea, nu conține Aluminiu sau Alcool, ingrediente pe care eu le evit pe cât de mult posibil, să nu mai spun cât de greu găsesc astfel de produse. Poate că rezistența acestui deodorant este mai mică decât a unuia care conține Alcool & Aluminiu, însă prefer să-l reaplic ori de câte ori e cazul decât să fac rău pielii mele.
Dr. Organic transpune cu succes beneficiile plantelor în produsele sale, creând formule organice, fără compuși chimici dăunători (precum parabeni, SLS, ftalați, Polyethylene Glycol etc.), prietenoase cu pielea și mediul înconjurător. Acestea sunt disponibile în farmaciile Sensiblu.
Mai multe informații despre produsele Dr. Organic găsiți pe www.dr-organic.ro și pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/DrOrganicRomania/
Dr. Organic este unul dintre brandurile pe care eu le îndrăgesc. Produsele lor au ingrediente naturale, protejează pielea și sunt eficiente. Până acum am mai scris despre alte produse de la ei precum: serul și crema din gama Hemp Oil (AICI), tonicul și gelul de curățare (AICI), uleiul de cocos (AICI). Aceste produse se găsesc în farmaciile Sensiblu și am observat că mereu au reduceri tentante. Așa că, dacă vă interesează ceva, mergeți în farmacie și descoperiți ce produse și oferte au. Sunt sigură că le veți îndrăgi imediat 😀
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

22 de gânduri despre “Dr. Organic: Revigorare & Aloe Vera – Review

  1. Imi plac produsele organice,tind sa le folosesc cat de des pot si sunt foarte multumita.Ce sa mai zic de produsele naturale pe baza de aloe vera,nota 10 pentru ele.

  2. eu sunt un pic sceptica cu privire la deodorantele fara alcool si aluminiu… nu ma protejeaza nici 5 minute, am o problema cu transpiratia si din cauza asta prefer ceva care sa faca fata cu brio! gelul de dus pare delicios!

  3. Chiar mă gândeam că ar fi momentul să apelez la un deodorant cât mai natural. Poate îl testez pe cel cu Aloe, pare foarte fain!! 😘 Mersi mult pentru recomanda. Îmi place turinta ta de relax.

  4. Imi plac tare mult ceea ce promit aceste produse si imi doresc tare mult sa le incerc. Am descoperit recent ca pielea mea se impaca tare bine cu produsele care contin aloe vera

  5. Imi plac produsele cu aloe si se pare ca sunt tare eficiente pe tenul meu. Trebuie sa le incerc si eu pe acestea si cel mai mult mi-a atras atentia gelul de curatare

  6. Buna,

    Am testat si eu un deodorant roll-on de la Dr. Organic, cu extract de rodie, si chiar este un produs bun, care isi face treaba de fiecare data. Nu am avut niciodata probleme cu mirosul, mai mult decat atat aveam si pielea fina de fiecare data cand ma dadeam cu acest produs.

    Recomand acest produs!

Lasă un răspuns