Cum să porți rujurile din colecția Color Sensational Maybelline NY

Sunt de părere că un ruj poate schimba întregul look. Tocmai de asta în colecția mea de machiaj se află zeci de nuanțe de ruj, cu texturi diferite și proprietăți distincte. Recunosc, atunci când vine vorba de produsele cosmetice destinate buzelor, partea mea rațională se deconectează de restul sistemului cognitiv și rămân cumva în beznă, alături de partea mea impulsivă. Doar așa îmi explic faptul că am mai multe rujuri decât farduri sau lacuri de unghii. Și tot cred că nu sunt destule.

Anul 2017 a fost dominat de rujurile lichide cu finish mat, care aveau o rezistență îndelungată. Pe atunci urmăream ca nuanța să fie cât mai persistentă și nu țineam cont neapărat de cum se simte pe buze. Bineînțeles, acestea erau foarte uscate (cu toate că mereu aplicam un balsam hidratant), iar culoarea nu putea fi îndepărtată decât cu demachiant sau apă micelară. Dacă voiam să folosesc șervețele demachiante consumam lejer un pachet întreg.

În portofoliul Color Sensational de la Maybelline New York s-a alăturat o nouă gamă de rujuri, cele cu un finish mat pudrat. Alături de cele cu finish mat și satinat, cele cu aspect pudrat au o textură cremoasă, menținând buzele hidratate și conferind glow foarte plăcut. Pe lângă acestea, noile rujuri au o aromă fresh, cumva florală.

Formula este îmbunătățită cu polimeri, uleiuri, vitamina E și miere, făcând din Maybelline Color Sensational o gamă de rujuri ultra-rezistente ce hidratatează și catifelează buzele. Chiar dacă ai tenul mai închis la culoare, sau mai deschis, buze mai subțiri sau mai pline și chiar dacă preferi roșul clasic, rozul puternic sau culorile nude, cu siguranță te vei regăsi într-una dintre nuanțele îndrăznețe ale acestui ruj.

Cum să porți aceste nuanțe de ruj?

932 – Clay Crush – Mat -> O nuanță din zona nude, potrivită oricărui tip de machiaj, perfectă mai ales pentru un machiaj de zi, însă în aceeași măsură poate fi purtat și la un look de seară.
978 – Burgundy Blush – Mat -> O nuanță provocatoare, un burgundy ce te scoate din anonimat, potrivită pentru un look de seară. Culoarea nu este neapărat una opacă, deci trebuie să aveți grijă cum îl folosiți pentru ca aceasta să fie uniformă. Eu aș purta acest ruj la un machiaj de tip cat eye (chiar și unul smudged) sau unul cu tonuri de nude & maro
25 – Chilling Grey – Mat pudrat -> Această nuanță arată extrem de bine, este una caldă și perfectă pentru un machiaj de zi. Eu aș purta-o la un machiaj de tip cat eye, unul sidefat (sidef roz pal, auriu, argintiu) sau mat (crem, alb).
10 – Nocturnal Rose – Mat Pudrat -> O nuanță dulce, ușor de integrat atât într-un look de zi, cât și într-unul de seară.
315 – Rich Plum – Satinat -> O nuanță delicată, potrivită pentru un machiaj simplu, de zi.
527 – Lady Red – Satinat -> Un roșu jucăuș, potrivit atât pentru un look de zi, cât și pentru unul de seară. Are un glow delicat și reprezintă pata de culoare care te scoate în evidență, dar care arată totodată natural.

Color Sensational satinat, Creamy Mattes și Powder Mattes au un preț recomandat de 32.14 lei. Acestea se găsesc la toate standurile Maybelline, precum și online pe emag.ro, elefant.ro și larome.ro.

Voi ați încercat rujurile din colecția Color Sensational?

Ce texturi preferați?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

22 de gânduri despre “Cum să porți rujurile din colecția Color Sensational Maybelline NY

  1. Vaai, ce poze reușite! ❤❤ Sunt foarte frumoase nuantele, cu exceptia #25, care pe mine nu mă impresionează deloc, și se văd foarte plăcut pe buze. Ultimele două cred că mi-ar veni bine și mie! Imi place mult și #932, insa nu cred că m-ar avantaja, la tine arată însă foarte bine.
    Să le folosești cu drag! ❤

  2. Nu am testat aceste rujuri noi, dar par superbe nuanțele și compoziția! 😍😍 315 și 10 îmi plac cel mai mult! Minunate pozele!

  3. Ultimele 2 rujuri pe care le porti sunt preferatele mele. Cred ca sunt super cremoase si rezistente. Am sa le incerc si eu

  4. Arată tare bine nuanțele astea și chiar vreau sa încerc și eu cele pudrate mate să văd cum se simt pe buze.

  5. Eu port culori mai clasice. In afara de acel burgundy si mov, restul imi plac toate si mi se potrivesc perfect personalitatii mele. Voi incerca si eu rujurile din noile game

Lasă un răspuns