Fit Me Matte & Poreless de la Maybelline – Review

Unul dintre cele mai citite articole de pe blog este cel în care vă vorbeam despre fondul de ten SUPERSTAY 24h de la Maybelline NY. Multe dintre voi m-au întrebat în ultima perioadă ce fond de ten v-aș recomanda, care să își facă treaba și să aibă un preț ok, adică raportul calitate-preț să fie unul avantajos. Țin să menționez că fiecare tip de ten are propriile preferințe, deci ceva ce mi se potrivește mie s-ar putea să nu vi se potrivească vouă și invers. Deși am răspuns la acele întrebări din privat sau cele publice, am simțit nevoia să revin cu un nou articol în care vă vorbesc despre fondul de ten.

Astăzi voi vorbi despre fondul de ten Fit Me Matte & Poreless de la Maybelline NY, pe care eu îl știu de mai bine de un an. Bineînțeles, în primă instanță m-a atras faptul că are un finish mat și nu ar mai fi nevoie neapărat de pudră matifiantă. Acesta este disponibil în 10 nuanțe, iar prețul recomandat este de 38 de lei. Acum două luni am observat că tot în gama Fit Me au lansat pudra și corectorul:

Eu foloseam acest fond de ten în nuanța 105, iar acum ceva timp am primit nuanțele 105 și 130, pentru pudră – 110 și 130, iar la concelear 15 și 20. Bineînțeles, mie mi se potrivește acest trio: 150 (fdt) + 110 (pudră) + 15(concelear), pentru că am tenul deschis. Aceste cosmetice sunt destinate unui tip de ten normal spre gras și promit un efect de matifiere, precum și micșorarea porilor.

Fondul de ten are o formulă specială, cu micro particule de pudră care controlează acea tendință de strălucire și estompează porii. Eu îl aplic pe ten după ce îl curăț și hidratez foarte bine, utilizând, de cele mai multe ori, degetele. Totuși, eu sunt de părere că utilizarea unui beauty blender ar realiza o distribuire mai uniformă a produsului. Însă această preferință ține foarte mult și de textura produsului pe care îl folosiți, precum și de cantitate. Finish-ul este unul mat, produsul are o consistență densă, iar gradul de acoperire este unul mediu.

Mereu am avut dificultăți când venea vorba de a-mi alege pudra corespunzătoare. Aceasta din gama Fit Me de la Maybelline NY mi se pare light, cu un grad mediu de acoperire, nu are acel look prăfos și nu încarcă tenul. Iar eu tocmai asta urmăream: să arate natural. De multe ori nu aplic fond de ten, ci doar puțină pudră peste crema de zi pentru a avea un ten mat. Mi-ar fi plăcut ca această pudrieră să aibă un burețel special pentru aplicarea produsului, cred că ar fi fost mult mai ușor de folosit. Astfel, dacă plec undeva și o iau cu mine, trebuie neapărat să îmi caut și un aplicator, pe care de cele mai multe ori îl uit. Aceasta este disponibilă în 6 nuanțe, iar prețul recomandat este de 28 lei.

Corectorul lichid are o formulă specială care estompează roșeața, acoperă imperfecțiunile și petele. Nu are parfum și nici ulei în compoziție. Trebuie întins foarte bine, mai ales în jurul ochilor, pentru că, în caz contrar, se va aduna în pliuri și nu va mai avea acel aspect natural. Acesta este disponibil în 5 nuanțe, iar prețul recomandat este de 36,55 lei.
All in all: În zilele obișnuite eu folosesc un CC Cream, însă atunci când merg la petreceri sau evenimente care au loc seara sau se fac multe poze prefer acest fond de ten. Asta pentru că acesta îmi oferă o nuanță uniformă, are un finish mat și mi se pare rezistent (ultima dată a rezistat cu brio cam 8 ore). Îmi place și pudra, însă ar fi fost perfect dacă ar fi avut acel burețel aplicator. Cât despre concelear, trebuie să fiți atente cum îl distribuiți pentru că s-ar putea să nu arate natural 🙂

Voi ați încercat aceste cosmetice?

Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

21 de gânduri despre “Fit Me Matte & Poreless de la Maybelline – Review

  1. Eu merg pe un fond de ten de la Guerlain si uneori optez pentru CC cream de la Bioderma. Prefer brandurile cunoscute.

  2. Chiar cautam un articol de tip #review pentru produsele pe care tocmai le-ai descris. Thanks for sharing it girl <3 Acum merg sa imi cumpar pachetul complet. E la un pret competitiv!

  3. Nu am incercat nimic din aceasta gama iar vara mai ales, evit pe cat posibil fondul de ten, iar daca este totusi nevoie, imi plac fondurile de ten compacte. Am unul de la Couvrance, dar care e cam pe terminate. Poate voi incerca ceea ce ne-ai prezentat tu.

  4. L-am vazut in magazine, dar nu am indraznit sa-l iau si ma bucur ca ai scris un review despre gama Fit Me Matte. Produsele par sa fie exact ce am nevoie pentru tipul meu de ten si dupa review-ul tau am sa le dau o sansa. Stii cumva daca au si o baza de machiaj tot din gama aceasta?

  5. am tot vazut pareri bune despre ele si ma tenteaza de ceva timp, mai ales fondul de ten. o sa il incerc si eu cu siguranta

  6. Nu am testat aceste produse de la Maybelline, dar am pus ochii pe fondul de ten! Probabil o să testez concealerul mai întâi, căci al meu se cam termină. 😊 Și pudra pare super faină!! Cred că și eu aș opta pentru cele mai deschise nuanțe.

  7. Nu le-am incercat inca, dar imi doresc sa le incer. Par interesante si au o acoperire buna daca sunt folosite impreuna

  8. Nu am incercat aceste produse. Am mai citit recenzii pozitive ale acestora si asta m-a incurajat sa le incerc. O voi face si eu curand ca tot ma pregatesc sa dau o comanda online de cosmetice

Lasă un răspuns