De la șaten castaniu la balayage

Acum câteva săptămâni eram la o petrecere și stăteam de vorbă cu draga mea prietenă bloggeriță, Mădălina. Îi admiram părul superb, alături de noua ei nuanță de atunci, care era un blond pal cu reflexii lila & roz pastel. Îi povesteam că simt nevoia să fac și eu o schimbare la păr și că tot urmăresc pe Pinterest diverse modele de balayage, însă nu cunosc pe nimeni în București în care să am destulă încredere pentru a mă lăsă pe mâinile lui/ei. Știți cât de multă grijă am de părul meu, că mereu arată sănătos și nici nu se cunoaște că a fost vopsit de câteva ori și cumva din acest motiv e și normal să am o reținere. Așa că, de multe ori am amânat această schimbare.

img_7969

Ea mi-a povestit despre Ecaterina Filimon, în momentul de față hairstylist la Yucca Center, care este foarte talentată și face magie cu podoaba capilară. Și atât mi-a trebuit. Mi-am făcut imediat o programare și abia așteptam momentul schimbării. Eram foarte entuziasmată, îmi salvasem zeci de poze în telefon cu modelul pe care îl voiam, însă tot aveam acea reținere. Și să vă arăt de la ce am pornit:

Sură: Pinterest.com
Trebuie să menționez că în ziua în care aveam programarea la Yucca Center am mers de la 9:30 și am plecat de acolo la 14:30, deci da, a durat destul de mult. Primul pas a fost decolorarea părului, pentru că eu îl aveam vopsit într-o nuanță de șaten castaniu. Pentru această procedură Ecaterina a folosit o pudră decolorantă marca Oro Therapy și am stat cu aceasta în jur de 40 de minute.
În tot acest timp am savurat cel mai delicios mic dejun la Pancakes & More, un bistro care este la parterul Yucca Center. Deci, atunci când vă faceți frumoase și așteptați ca procedura să-și facă demersul, puteți savura cele mai delicioase clătite. Iar dacă nu mă credeți pe cuvânt, vă arăt și dovada:

img_8020img_8018

După acest răsfăț, am mers din nou în salon pentru a vedea cum mi s-a decolorat părul. Bineînțeles, acesta devenise blond și îmi plăcea nuanța respectivă, însă eu voiam ca spre vârfuri părul meu să fie un blond platinat cu subton rece. Iar aici vă arăt o poză spre a vă putea face o idee despre cum arăta părul meu după ce a fost aplicată pudra decolorantă:

Apoi, Ecaterina a trecut la treabă și a aplicat o vopsea de la Oro Therapy cu numărul 11.1, un blond special cu reflexe de gri, pe care a lăsat-o să acționeze timp de aproximativ 20 de minute. În tot acest timp ambele eram foarte curioase de cum va arăta părul meu după toate aceste operațiuni.
Rezultatul final a fost similar look-ului din poza ca model, poate chiar mult mai frumos. După cum spuneam, la rădăcină nu a fost aplicată deloc pudră decolorantă sau vopsea, iar trecerea de la culoarea mea naturală la acest balayage este foarte discretă și nu se observă, ceea ce îmi și doream. Nuanța dinspre vărfuri duce spre un blond platinat/cenușiu, cu un subton rece și ador cum se vede.

Deci da, sunt din nou blondie❣! În ziua respectivă am postat și pe InstaStories noul meu look și am rămas impresionată de multitudinea de mesaje de la voi care mi-ați scris cât de mult vă place acest balayage și că îmi stă bine.

img_8016

De asemenea, știu că unii dintre voi m-ați întrebat și de costurile unui astfel de look, însă acest lucru ține de mai multe aspecte, iar cel mai bine ar fi să le lăsați un mesaj în privat celor de la Yucca Center sau chiar să-i sunați.
Aici aveți mai multe detalii.
Sunt foarte mulțumită de noul look și simt că este schimbarea de care aveam nevoie! Mă bucur enorm că am cunoscut-o pe Ecaterina Filimon, că am descoperit salonul Yucca Center la care voi merge întotdeauna cu drag, dar și pentru că am încercat cele mai gustoase clătite din București, bineînțeles, cele de la Pancakes & More Bistro
Vouă cum vi se pare noul meu look? 😀
Today changes with you! 
XoXo, Ale
Comment, Subscribe, Like& Share, Follow me on instagram : @voxofvanity
Thank you so much!

22 de gânduri despre “De la șaten castaniu la balayage

  1. Imi place mult cum iti sta!!! Te schimba! Te prinde, ma bucur ca ai avut curaj!
    Tin minte ca eram la fel ca tine dupa prima vopsire…dupa primul balayage! Eram atat de incantata, incat puteam tipa pe stada si chiar am mers acasa cu un zambet larg…ce poate sa insemne si o schimbare! Mi se pare incredibil!
    Asadar….da, am nevoie si eu de o schimbare. Poate ajung la ei, tot la Ecaterina.

  2. Awwww ți-a ieșit super culoarea…degradeul! La mai multe poze în perioada următoare 😍😍💕💕 Mă bucur că rădăcinile părului nu au fost decolorate. Purfect!

  3. Asta da rasfat. Imi place mult schimbarea de fata si te prinde bine aceasta nuanta. Nu stiam de aceasta denumire, dar am mai invatat ceva. Trebuie sa ajung si eu la acest salon

  4. Imi place cum iti sta, desi ar fi greu sa gasesti o nuanta sau o coafura care sa nu te prinda bine. 😉 Cred ca adevarat provocare ar fi sa gasesti ceva cu care sa nu iti stea bine 😛

  5. Rezultatul este chiar spectaculos. Imi place mult cum arata parul tau si inainte si dupa. Ai un par tare frumos si mi-as dori si eu un par la fel de lung ca al tau

Lasă un răspuns